Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla işlemci p değil a olarak düzeltilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

m1453 teki islemci mt6582 32bit ve eski chipset. Ben 6735p nin yeni cipsetler oldugundan 64bit oldugunu dusunursek ve android 5 64bitle geleceginden teknikte daha iyi olacagini dusunuyorum.

hocam malum 4g desteğini unuttun bak o olmazsa telefon kullanılmaz hale gelebilir belirt gözünü seveyim sonra 4g olmazsa bileklerimi keserimciler zeballah gibi gelir başına.
    kasai hocamın dediğne göre 6735 a versiyonu gelecek yani 1.3ghz olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Cihaz kağıt üstünde güzel görünüyor. Sizde gerekli testleri yapmışsınızdır zaten. Aklıma takılan kısım işlemci oldu. M1453 modelindeki işlemciye nazaran 6735p nin performansı nasıl biraz bilgi verebilir misiniz?

6735 p olmayacak bizim cihazimiz 6735 a olacak

• Quatro China kullanıcısına yanıt
    Kullanmak nasip olur inşallah :) o günleride görürüz. Ve inşallah şu dolar illeti bir yerinde durur da insanlara rahat verir.
  • Quatro China kullanıcısına yanıt
    O zaman gözle görülür bir fark olacaktır. Hayırlısı olsun hem size hem de tüketicilere. İnşallah amiral gemisi denilen sınıfta da iddialı bir model ve fiyatla karşılaşırız
  • Hayırlı olsun telefonumuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Quatro China

quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Öncelikle foruma geri dönüp, eskisi gibi burada olacağınız için teşekkür ederim. F1453+ dan sonra çıkacak olan model belli oldu mu? Test aşamasındaki modelleri paylaşma imkanınız var mı?

Testler devam ediyor ama bi tanesi buyuk bi ihtimal kingzone n5 olacak ust modellerde testler devam ediyor

Merhaba,

Quatro F1453 ten 1 adet arkadaşıma aldırdım, 1 adet eşime aldım. F1453 Plus tan kardeşime aldırdım.

İnşallah 4G li çıkartacağınız modelden de kendime alacağım. Eşe dosta herkese tavsiye ediyorum. Bir an evvel gelsin yeni modelde şu Lumia 520 belasından kurtarın beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 22 Ağustos 2015; 10:16:57 >

• telefonu alma düşüncesiyle sitesinden bakarken henüz yorumlara bakmadan ve kapsamlı araştırma yapmadan gözüme çarpan ilk olay özelliklerinde belirtilen 144 saat bekleme süresi oldu... bekleme süresi 300-350 saat olan htc samsung lg vb kalitede cihazlarda bile 1-1,5 gün şarj giderken bu cihazın şarjının facia olacağı tahmininde bulundum ki foruma girince yanlış düşünmediğimi görmüş oldum, gps problemi yaşayanlarda olmuş, arka kamera dersen tam bir facia internette bir çok foto inceledim... video çekimi deseniz berbat ötesi...

700 TL bütçesi olanlara tek tavsiyem 50 daha ekleyerek samsung galaxy grand prime ın tek hatlı modelini almalarıdır... her yönüyle bu merdiven altı tezgah malı cihazı ezer geçer diyorum saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CB19E078 -- 24 Ağustos 2015; 2:10:45 >
  • O kadar kötü ki piyasada f1453 modeli stogu bitti ve binlerce satti. ayrica orjinali çindeki inew v3 olan model dunyanin bir cok ulkesinde peynir ekmek gibi satiliyor.

ve he yav he diyorum. merdiven alti ;) yorumunuza saygı duyuyorum ve sizi samsung konularina dogru alalim ufaktan diyorum ;)

• Arkadaş telefonu kullanmış olsaydı emin olun fikri değişirdi
  • Merhaba arkadaslar ; F1453 modeldeki telefonum servise gitti ve geldi sorunsuz bir sekilde birde hediye koymuslar tesekkur ederim quatro ailesine.

İyi calismalar dilerim.

• yaman53 kullanıcısına yanıt
    sorununuzun cozumlenmesine sevindim.

• Dun aksam saat 5 te telefonu aldim guncellemeleri ve kendi programlarimi yukledim taki su saate kadar sorunsuz bir sekilde kullaniyordum simdide guc (power) tusu gorev yapmiyo ekran uykuda kaliyor veya uykuya alamiyorum. Baska bir telefonla arayarak telefonu uykudan cikariyorum.

Hocam geçmiş olsun sanırım yine servis yolu gözüküyor. Göndermek istemez iseniz playstoredan autoscreen yazılımını indirin. Sensörün önüne elinizi getirirseniz ekran açılacaktır. Yada apex launcher ile menü tuşunu ekran açma olarak yapılandırabliyorsunuz sanırım
  • Peki sensorun onune elimizi getirgidimizde acilan ekran telefonu cebimize veya cantamiza koydugumuzda ekrani acmayacakmi acaba ? Bu pek mantikli degil bi sekilde ses acma kapama tuslarina almamiz lazim power tusunu.

hocam play store volume power yazin oradaki programlar isinize yarayacaktir.

• Telefonun kullanıcısı tarafidan yere dusurulerek Yan çitaların üst alt uçlarının ezilmesi sonucu 20 TL ücret istenmeye devam ediyormu bilen varmı.
    Tamam biz ezdik bu aşikar ama daha kaliteli bir malzeme den yapılsa idi bu kadar kullanıcı şikayeti almazdı diye düşünü yorum.

• isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen düşüyordur. alt ve üst çıtalar için ücret alınmıyor. ancak yandaki gold çerçevelerde düşmeye bağlı ezilme olmuş işe onun değşimi için alınıyor. Sonuçta telefonun düşmesi kullanıcı hatası nitekim yine telefon düşüp ekran kırıldığında da tüm markalar garanti kapsamı dışında yapıyorlar bunu. Tabi ücret alınmasa kullanıcı için daha iyi olur ama sonuçta düşmeye bağlı bir olay maalesef ki.
  • Arkadaşlar benim f1453 telefonum vardı hoparlörü patladı garantiyile konuştum bana servis telefonu göndereceklerini söylediler adres ve telefon numarası istediler verdim ve su anda telefonun usb sarj soketi arızalandı telefonu sarj edemiyorum acil yardım bekliyorum servisden bana geri dönüş yapılmadı kargoya verilip verilmediğine dair

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit42 -- 30 Ağustos 2015; 13:38:41 >
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.