Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydublor

pilin şarj ve deşarjı sırasında hücrelerinin sağlıklı çalışmasını kararlı bir yapıda dolum ve boşaltımını sağlar.

Aynı şeyin laciverti işte hocam. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum. Hem öğrenmiş olacam hemde öğretmiş olacağız. Sorum şu. Malum ülkemizde birkaç hafta önce 4.5G ihalesi yapıldı. Bu ihalede 800,900,1800,2100 ve 2600 mhz bandında yapıldı. Bütün operatörler bu bandin hepsinde belli kapasitede alim yapmış oldular. Şimdi 4.5G yi hangi bandtan bize sunacaklar. Örneğin bir cihaz lte fdd 1800,2100 ve 2600 mhzyi destekliyorsa 4.5G den faydalanacakmiyiz. Ornegin avea 3gyi 2100mhzden kullandiriyor. Bilen yardimci olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdem05

Arkadaşlar bir sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum. Hem öğrenmiş olacam hemde öğretmiş olacağız. Sorum şu. Malum ülkemizde birkaç hafta önce 4.5G ihalesi yapıldı. Bu ihalede 800,900,1800,2100 ve 2600 mhz bandında yapıldı. Bütün operatörler bu bandin hepsinde belli kapasitede alim yapmış oldular. Şimdi 4.5G yi hangi bandtan bize sunacaklar. Örneğin bir cihaz lte fdd 1800,2100 ve 2600 mhzyi destekliyorsa 4.5G den faydalanacakmiyiz. Ornegin avea 3gyi 2100mhzden kullandiriyor. Bilen yardimci olabilirmi?

hocam bu konuda aşağıda attığım videoları izlemenizi öneririm büyük ihtimalle kafanızda bütün sorulara cevap olacak gibi olmasada çoğunluğuna cevap olacaktır iyi günler elephone konusunda size çözüm çıkmadı ama bunlar işinize yarar herhalde :) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 14 Eylül 2015; 15:36:54 >

• Hocam teşekkürler. Bazı bilgiler oluştu fakat tam değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdem05

Hocam teşekkürler. Bazı bilgiler oluştu fakat tam değil.

Kafanız takılan ne peki hocam belki söylerseniz bir çözüm bulabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bir sorum var.telefonun en ustundeki 3g yazisi ve sinyal isaretinin rengini nasil degistirebilirim??

• deniz_li D kullanıcısına yanıt
    systemui.apk nin resim dosyalarinin editlenmesi gerek sanirim.

• deniz_li D kullanıcısına yanıt
    Hocam sim ayarlari bolumunden yapiliyordu galiba.Oralara bi bakinin bulursunuz :)

• evet benim aklim o yazilari kaldirmaya gitti :) sim yonetimi hatti seciyorsunuz.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.Resimle desteklemeniz iyi olmus arkadas daha rahat bulur.Ben tam tarif edememistim.
    Iyi forumlar ;)

• Bizim cihazin inew v3 olani bim'e geliyomus yetkili servisi neresi oldu acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

Bizim cihazin inew v3 olani bim'e geliyomus yetkili servisi neresi oldu acaba??

hocam link resim var mı merak ettim.
  • Bu hafta lumia veriyor. Acaba concord telefondan mı bahsediyorlar ?
  • quote:

Bu hafta lumia veriyor. Acaba concord telefondan mı bahsediyorlar ?

bende bulamadım hocam ondan sordum concord denen firmanın da inew v3 yada onla aynı kasayı paylaşan modeli yok hocam.
  • concord interplus diye arat bir bakalim ?

• quote:

concord interplus diye arat bir bakalim ?

hocam bu cihazın kamera konumu felan farklı inew v3 e çok benziyor ama değil bence bu inew v3 değil ayrıca concord bildiğim kadarıyla çok yalancı ve üçkağıtçı bir firma.
  • firmanin giyabinda konusmak istemiyorum. on kasa benzer. arkada kamera konuslandirma yeri farkli arkadas belki on yuzde bir afis gormuste olabilir. ben on kasa gorunumunu cok benzettim.

• quote:

firmanin giyabinda konusmak istemiyorum. on kasa benzer. arkada kamera konuslandirma yeri farkli arkadas belki on yuzde bir afis gormuste olabilir. ben on kasa gorunumunu cok benzettim.

anladım ben evet olabilir hocam nerdeyse önden aynılar inew v3 ile belikide arkadaşlar onla karıştırdı dediğniz gibi.
  • Arkadaslar F1453 telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor özellikle %15 İ görünce 1 dakikada batarya boşalıyor. günde 3 kez şarj ediyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    piliniz kac mAhlik olandan ? batarya arka kapagini actiginizda pili bir kontrol eder misiniz şisme bombe olusmus mu ? telefonun pilini bir kalibre etmeyi deneyin. googleda pil kalibre diye yazin bir dunya sayfada cevap yazilidir. ona ragmen sorunlariniz devam ediyorsa 0224 273 3333 nolu telefondan teknik destek alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.