Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2100 Mah Şişme vb şekil bozukluğu yok Üstad pilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    pil kalibrasyonunu deneyin. sonuc alamazsaniz verdigim numaradan teknik destek alabilirsiniz. sorun batarya ile alakali olabilir sarj unitesi ile ilgili olabilir. onlar size gerekli destegi sagalayacaktirlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

Arkadaslar F1453 telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor özellikle %15 İ görünce 1 dakikada batarya boşalıyor. günde 3 kez şarj ediyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Eşimin telefonunda da son 1 haftadır şarj hemen %100 olup doğal olarakta çabuk bitiyordu.

Az önce servisi aradım, bilgilerimi aldılar. Yeni batarya yollayacaklar, eskisini de test için istediler. Batarya da sorun var mı diye bakacaklar.

Helal olsun böyle firmaya. İnşallah bu politikalarından sapmadan devam ederler.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

Arkadaslar F1453 telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor özellikle %15 İ görünce 1 dakikada batarya boşalıyor. günde 3 kez şarj ediyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Eşimin telefonunda da son 1 haftadır şarj hemen %100 olup doğal olarakta çabuk bitiyordu.

Az önce servisi aradım, bilgilerimi aldılar. Yeni batarya yollayacaklar, eskisini de test için istediler. Batarya da sorun var mı diye bakacaklar.

Helal olsun böyle firmaya. İnşallah bu politikalarından sapmadan devam ederler.

Bende şimdi aradım sizin gibi bilgilerimi aldılar ama net olarak yollayacağız demediler yarım tekrar arayacaklar bakalım nasıl olacak.. Teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: murdem05

Hocam teşekkürler. Bazı bilgiler oluştu fakat tam değil.

Kafanız takılan ne peki hocam belki söylerseniz bir çözüm bulabiliriz.

Bu videoda sanki sabit bir frekansdan degilde çoklu frekanstan yayin yapalacakmiş gibi aciklama var. Bilemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Hocam teşekkürler. Bazı bilgiler oluştu fakat tam değil.

Kafanız takılan ne peki hocam belki söylerseniz bir çözüm bulabiliriz.

Bu videoda sanki sabit bir frekansdan degilde çoklu frekanstan yayin yapalacakmiş gibi aciklama var. Bilemedim.

hocam tek frekanstan vermek mümkün değil yoksa o hızlara ulaşmak baya zor o frekanslar önemli mesela az kişinin yaşadığı bir bölgede düşük bant daha fazla hız vericektir yüksek frekansa göre,kalabalık bir yerde de yüksek frekans daha verimli olacaktır.yani durum yaşadığınız bölge ilede alakalı cihazda 4g(tabi uyumlu olanlar ile ülkemiz ile) destekleniyorsa iyi kötü gene 4g alacaksınız yani elinizde cat6 modem destekli telefonda olsa yeri geldiğinde cat4 modemli telefon daha avantajlı olabilir yani bu olayı kafaya takmayın daha nisana çok var ve ha deyince de herkes 4g kullanamaycak yavaş yavaş yayılacak sııntı etmeyin bu kadar.

• Hocam benim telefonum F1453 modeli ses artirma tusu bozuldu.. Yukari ses artirma tusu.. Birde sarj skart yeri arizali.. N11.com dan aldim.. Servise nasil ulasabilirim.. Birde telefonumu garanti dahilinde yaparlar mi..bilgi verirseniz memnun olurum..

• rackyomer kullanıcısına yanıt
    0224 273 33 33 detayli teknik bilgiyi kendilerinden alabilirsiniz.

• Hocam f1453 de iki hat da aynı anda aktif oluyor mu acaba?

• Commando438795 kullanıcısına yanıt
    Hocam testini yapmadım ama bir hatla konuşunca diğer hatta ulaşılamıyor. Piyasadaki %99u akıllı tellerin bu şekilde. Telefonla konuşmuyor iken ikiside aktif.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• f1453 plus pil performansı. telefona dokunmasam 1 ay beklicek heralde. gece %23 ken yattım, sabah %22 olmuştu 3g açık. pil kalibrasyonu önemli, onu yaptıktan sonra pil kendine geliyor.
     Quatro Mobile F1453 Yorumlar
  • Bugün Bim market önünden geçerken gördüm. İnew v3 satıyorlar. 495 tl üstü çizilmiş 399 tl yazılmış. Garanti vs durumunu bilmiyorum.
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    m nette bulamıyoruz o kampanyayı broşürün resmini çekip atabilir misinz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Bugün Bim market önünden geçerken gördüm. İnew v3 satıyorlar. 495 tl üstü çizilmiş 399 tl yazılmış. Garanti vs durumunu bilmiyorum.

Evet hocam resim felan var mı çünkü ne bimin sitesinde aktüel listesinde de yok bu aktüel ürünlerini haftalara göre listeleyen sitelerde de. En son telefon olarak microsoft lumia 535 var bime gelen telefon onunda inew ile alakası yok zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Akşam üstü karanlık olduğu için foto çekemedim. Yarın halen durursa çeker buraya eklerim.

• Hocam inew v3 idi. Özelliklerine baktım 13 MP kamera ve 1 GB RAM aklımda kalan. Bir de 495 TL çizilmiş el ile 399 TL yazılmış.

• asarcik A kullanıcısına yanıt
    İnew v3 ün Türkiyede teknik servisi var mıydı? Acaba firma Türkiyeye giriş mi yaptı yoksa Bim değişik işler mi çeviriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknokolik71 T kullanıcısına yanıt
    Bu konuda hiçbir bilgim yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Hocam inew v3 idi. Özelliklerine baktım 13 MP kamera ve 1 GB RAM aklımda kalan. Bir de 495 TL çizilmiş el ile 399 TL yazılmış.

hocam size bir şey demiyorum ama birkaç gün önce biri daha demişti bunu dün merkeze gittiğimde bunu sormak için üç bim şubesine sordum telefon gelecek mi diye şuan dedi 2mağaza elimizde lumia telefon var dedi biride başından savdı herhalde telefon yok dedi bitti gelmeyecek dedi kestirip attı(herhalde o lumia yı çok soran olmuş beni onlardan sandı :) ) bende sordum peki sonra gelecek telefon var mı diye yok dedi bize iki haftalık geliyor dedi aktüel listesi dedi bu hafta ve önümüzdeki 2hafta telefon yok dedi ama sonra gelir mi bilmeyiz diyede eklediler hocam.acaba bimin çok önceden temin etti de ve satışa sundu ve elde bazı telefonlar kaldı sonra onları bazı mağazalara mı gönderdiler çünkü orda sordum bunuda olabilir dedi mağaza müdürü zaten bunu bim yapıyor 2013te sattığı bir usb vantilatör vardı(baya kaliteyeliydi 10tl felandı zaten efsane bir vantilatör internette çok bahsi geçer onun) 2015 yazının başında bir daha satmışlardı iki yıl sonra satışa çıkmış tekrar ayrıntıya dikkat demek istiyorum o gördüğünüz teknik özellikler eskiden gelen bir alet olabilir teknik özellikler aynı yada benzer olabilir başka cihaz bence inew v3 olmasada umarım anlatbilmişimdir biraz karışık bir anlatım oldu :)

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.