Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    plus modeli temmuz sonu ağustos ilk haftası yüksek ihtimalle çıkmış olacak.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Üretim aşaması bitmiş top BTK da imiş umarım haftaya satışta olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatro t1461 ekran görüntüsü yakalama nasıl oluyor bilen varmı ?
  • Ses kisma tusu ile ayni anda telefonu acma tusuna basin. 3 5sn bekleyin.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Cevap için teşekkürler. Babama alayım istedim, kullanımı kolay mı ?

http://hizlial.com/quatro-t1461-siyah/10681298
  • EngineerBaris E kullanıcısına yanıt
    Klasik dokunmatik ekranlı akıllı telefon. Fiyatına göre fazlasıyla iş çıkartıyor. Saf android menüsü bulunuyor. Daha önce android tecrübesi varsa çok zorlanmayacaktır. Ancak hiç tecrübesi yoksada çok zor değil. Sizin yardımınızla biraz zorlansada öğrenecektir. Telefonu aldığınızda siz ekran dokunmatiğini kontrol edin. klavye farklı tuşlara basıyorsa değişim yapın yada servisle iletişime geçin. bazı ürünlerde dokunmatikte sorun olabiliyor forumda kullanan arkadaşların başına gelmiş. Kronik bişi değil ama bazen çıkıyor buda elektronik şansı olsa gerek.
  • bu telefona haz şebeke sorunu yaşayan var mı, bir akrabama aldım sürekli şebeke sorunu yaşadığını söylüyor.
  • f1453+, bir lenovo p70'den ucuz olmazsa hiç boşa çıkarmasınlar. yani <750 olmalı
  • goyathla G kullanıcısına yanıt
    Ucuz olacak rahat olun su btk sureci bir bitsinde

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kaynak varmı bulamadım

Konuma beklerim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108370075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 26 Temmuz 2015; 15:40:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Bir ara bu konudan uzamıştın. Uğramıyordun. Sen Quatroya paranı kaptırma. Kendi konunun reklamını da başka yerde yap ki etik olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Bir ara bu konudan uzamıştın. Uğramıyordun. Sen Quatroya paranı kaptırma. Kendi konunun reklamını da başka yerde yap ki etik olsun.

Ben sizi düşünüyorum.Quatro ekibinin verdiği destek ve hizmet su götürmez bir gerçek.İşlerini düzgün yerine getiriyorlar.Ancak cinden İnew markasına isim basmakla telefonun iyi olduğu anlamına gelmiyor.Bakınız adamlar güncelleme vermekten yoksunlar.Sizler F1453+'yı kaç ay beklediniz.Piyasaya çıkana kadar telefon eskidi be.Eski nesil Mali 450 Gpusuyla geliyor.Ve kitkatlı olucak.Bunada 650-700 TL fiyat biçecekler.Siz buna vereceğiniz parayı biraz biriktirinde adam gibi cihaz alın diye söylüyorum.Yani reklam yapma gibi burda amacım yok.Herkesin fiyatının karşılığını alabilmesini isterim.

Vermediği güncelleme nedir peki ? mt65xx li kaç telefona ülkemizde android 5 geldi ? Geldi de bu adamlar mı vermedi ?
    Bu ülkenin akıllı telefonla tanışması General Mobile Discovery I ile oldu. O telefona kitkat gelene kadar telefon eskimemiş miydi ? Şuan final sürümü bile sağlıklı değil telefonun. 3 milyona yakın sattığını söylüyor firma Gmd I modelini.(Hala 600 liralardan satılıyor.) İnsanların servisten neler çektiğini bilmeyen kalmadı. Şarj soketinden kazandıkları para telefondan fazlaydı :D Türkiyede hangi firma çinden model beğenipte marka basıp burada satmıyor. Gsm operatörleri ZTE'den geçiniyor. Gmd Blulife, diğerleride farksız. Telefon almak isteyen herkes istediği telefonu seçmekte özgür. Herkesin bir bütçesi var. Herkes istediği marka modeli alır. Sen kullandıysan ve memnun değilsen quatronun getirdiği telefonlardan memnun olmadığın için gider başka alırsın. Eşine dostuna aldırtmazsın. Ama Adamların ana konusuna gelip Başka telefonun reklamını yapmak (daha önceki mesajlarında da sanırım olmuştu. Biriyle burada atışıyorsunuz) etik değil. Hele ki Adamların ana konusunda gelip "quatroya paranı kaptırma" diye bir ithamda bulunmak adamları dolandırıcıymış gibi lanse etmek hiçte yakışık değil. Sen bütçene ve Teknik değerlerine güvendiğin başka marka modelle yoluna devam et ;) Ben verdiğim paranın karşılığını hizmet olarak alıyorum.

• quote:

Vermediği güncelleme nedir peki ? mt65xx li kaç telefona ülkemizde android 5 geldi ? Geldi de bu adamlar mı vermedi ?
    Bu ülkenin akıllı telefonla tanışması General Mobile Discovery I ile oldu. O telefona kitkat gelene kadar telefon eskimemiş miydi ? Şuan final sürümü bile sağlıklı değil telefonun. 3 milyona yakın sattığını söylüyor firma Gmd I modelini.(Hala 600 liralardan satılıyor.) İnsanların servisten neler çektiğini bilmeyen kalmadı. Şarj soketinden kazandıkları para telefondan fazlaydı :D Türkiyede hangi firma çinden model beğenipte marka basıp burada satmıyor. Gsm operatörleri ZTE'den geçiniyor. Gmd Blulife, diğerleride farksız. Telefon almak isteyen herkes istediği telefonu seçmekte özgür. Herkesin bir bütçesi var. Herkes istediği marka modeli alır. Sen kullandıysan ve memnun değilsen quatronun getirdiği telefonlardan memnun olmadığın için gider başka alırsın. Eşine dostuna aldırtmazsın. Ama Adamların ana konusuna gelip Başka telefonun reklamını yapmak (daha önceki mesajlarında da sanırım olmuştu. Biriyle burada atışıyorsunuz) etik değil. Hele ki Adamların ana konusunda gelip "quatroya paranı kaptırma" diye bir ithamda bulunmak adamları dolandırıcıymış gibi lanse etmek hiçte yakışık değil. Sen bütçene ve Teknik değerlerine güvendiğin başka marka modelle yoluna devam et ;) Ben verdiğim paranın karşılığını hizmet olarak alıyorum.

İşte sizler yoluncak kazsınız.İnsan bir telefon alırken kapsamlı düşünüyor.Diyorsun ki MTK kodları verdiği icin güncelleme gelmiyor.O zaman MTK işlemcili cihaz almıycaksın kardeşim.Alıyorsanızda güncelleme beklentisine girmiyceksiniz.Burada ne zaman güncelleme gelicek diyede söylemlerde bulunmıycaksınız.Bakınız 699 TL'ye adamlar GM 4G diye telefon yapmışlar.2 Yılda güncelleme garantisi var.Qualcommun kaynak kodlarıda açık.Custom rom konusundada rahatsınız.Bilen biri CM'yide portlatabilir.Doscovery 1 için güncelleme beklediler.Ama bir cihazı aylar öncesinden haber verip Quatro gibide yapmadılar.Güncelleme beklemek başka telefon beklemek başka.Siz F1453+'yı kac aydır bekliyorsunuz?,Daha elinize bile alamadınız neyinden bahsediyon.En azından onlar güncelleme beklerken ellerinde telefonla yine işlerini yapıyorlardı.Ben zaten cinden üstüne marka basılıp satılan cihazları almayın diyorum.İsteyen istediği telefonu almakta özgür fakat insanlarıda bilinçlendirmek gerek.Teknolojiden anlamayan kişilere öğretmek gerek.Ben üstüme düşen görevi yapıyorum.İster ana konusu olsun ister başka bir yer.Babanın şirketi değil nasıl olsa.Bu kadar savunmak çok gereksiz.Belki dolandırıcı değiller fakat Türk milletinide aptal yerine koymasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 26 Temmuz 2015; 18:41:53 >

Ufaklık daha öncede seni uyarmıştım. Firmayı itham eden cümleler kurma diye ok. Başın belaya girecek sonra ailen üzülecek. Yoksa bilgini düzgünce paylaş ona lafeden yok. Şimdi git kendi konunda aklın erdiğince insanları aydınlatmaya devam et. İyi forumlar sana...

Yine fevri ithamlarda bulunuyorsun. İnsanlara hakaret etmeden yazma yetisine sahip değil misin ? "Diyorsun ki MTK kodları verdiği icin güncelleme gelmiyor." Ben vermediği için gelmediğini yada vermediği söylendiği için gelmediğini söyleyebilirim. Firmanın samimiyetinden zerre şüphe etmiyorum. Ellerinden geldikçe telefonlarına güncelleme verdirmeye çalışıyorlar. Google Android One projesi adı altında Gmd ile işbirliği yapmasaydı şuan sende yok 2 yıl güncelleme garantisi vs gibi söylemler yapamayacaktın. Yada Bu firma GMD değilde başkası olsaydı yine bir şey diyemeyecektin. Çünkü gmd de bu zamana kadar insanları salladı durdu. discovery 1 de güncelleme konusunda. Diyorsun ki Gmd insanları güncellemede bekletti de en azından ellerinde telefon vardı diyorsun. Şuan F plusı bekleyenler telefonsuz mu bekliyorlar ? bir şekilde ellerinde telefon var. Buradaki önemli olan nokta "İnsanları Beklenti içine sokmaktır." Telefon ellerinde olsun olmasın. Ayrıca Ben f1453 plusı çıksında kesin alayım diye hiç beklemedim ama çıkacağını bildiğim için almaya niyetlendim imkanım var alabilirim ve bu beni bağlar ;).. Zaten hali hazırda M ve T modellerini kullanıyorum. Bu benim tercihimdir. Ha bu arada yolunacak kaz değilim ama sana göre oradan öyle gözüküyor olmam gerekiyor ki böyle hitap ediyorsun. Neyse daha fazla konuyu uzatmayacağım çünkü biz ortak bir eşikte buluşamayacağız seninle. Sana son sözüm İçine sinen bir telefon al ve güzel günlerde iyi haberler alıp verirken kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 26 Temmuz 2015; 19:00:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Ufaklık daha öncede seni uyarmıştım. Firmayı itham eden cümleler kurma diye ok. Başın belaya girecek sonra ailen üzülecek. Yoksa bilgini düzgünce paylaş ona lafeden yok. Şimdi git kendi konunda aklın erdiğince insanları aydınlatmaya devam et. İyi forumlar sana...

İnternet serbest bir ortam.Ufaklık asıl sensin.Her lafımda yok belaya girecek yok şu olucakk falan filan.Abi rolü yapmana gerek yok.Beyin yaşından anlaşılıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 26 Temmuz 2015; 18:57:05 >
    Moto g3 konunu gordum yorumda yapmistim guzel konu. İnsanlari bilgilendirmek istedigini soyluyorsun ama bu sekilde anca kendinden sogutursun.
    T1461aldim 300 tl verip aldigim alete guncelleme beklersem ben saf olurum acikcasi. Ha guncellemeye ihtiyacinyokmu var.ana konusuna da yazdim olursa guzel olur diye.

Motog yada gm4g guncelleme alacak cihazlar.surum guncellemesi ne kadar gerekli o da tartisilir bence.cihaz stabil olsun o yeterlidir.teli kastircak guncelleme olmaz olsun acikcasi. Bknz: iphone satis stratejisi.

İsin ozu insanlari boyle bilinclendiremezsin

• quote:

Yine fevri ithamlarda bulunuyorsun. İnsanlara hakaret etmeden yazma yetisine sahip değil misin ? "Diyorsun ki MTK kodları verdiği icin güncelleme gelmiyor." Ben vermediği için gelmediğini yada vermediği söylendiği için gelmediğini söyleyebilirim. Firmanın samimiyetinden zerre şüphe etmiyorum. Ellerinden geldikçe telefonlarına güncelleme verdirmeye çalışıyorlar. Google Android One projesi adı altında Gmd ile işbirliği yapmasaydı şuan sende yok 2 yıl güncelleme garantisi vs gibi söylemler yapamayacaktın. Yada Bu firma GMD değilde başkası olsaydı yine bir şey diyemeyecektin. Çünkü gmd de bu zamana kadar insanları salladı durdu. discovery 1 de güncelleme konusunda. Diyorsun ki Gmd insanları güncellemede bekletti de en azından ellerinde telefon vardı diyorsun. Şuan F plusı bekleyenler telefonsuz mu bekliyorlar ? bir şekilde ellerinde telefon var. Buradaki önemli olan nokta "İnsanları Beklenti içine sokmaktır." Telefon ellerinde olsun olmasın. Ayrıca Ben f1453 plusı çıksında kesin alayım diye hiç beklemedim ama çıkacağını bildiğim için almaya niyetlendim imkanım var alabilirim ve bu beni bağlar ;).. Zaten hali hazırda M ve T modellerini kullanıyorum. Bu benim tercihimdir. Ha bu arada yolunacak kaz değilim ama sana göre oradan öyle gözüküyor olmam gerekiyor ki böyle hitap ediyorsun. Neyse daha fazla konuyu uzatmayacağım çünkü biz ortak bir eşikte buluşamayacağız seninle. Sana son sözüm İçine sinen bir telefon al ve güzel günlerde iyi haberler alıp verirken kullan.

Güncelleme vermeye çabalamaları malesef bir işe yaramıyor.Sonuç yeni android sürümü gelmeyen bir cihaz.Bak burada yanlış alaşılmasın.Quatronun hakkını yemiyorum.Telefonu eleştiriyorum.GM önceki telefonlarındaki güncelleme sıkıntısının geribildirimleri sonucununda böyle bir karar almış.Google ile anlaşma yapmakta kolay değil.Buda GM'nin büyük bir firma olduğunun göstergesi.Ama bu değil ki discovery serisini övüyorum.Bence GM 4G haricinde diğer cihazları alınmaz.F1453+'nın fiyatını az çok tahmin edebiliyorum.O yüzden GM 4G önerdim.F1453+ modelini bekleyenler tabiki telefonsuz değil.Burada belirttiğim şey istediğin telefonun elinde olması.Quatro modeli çok geç piyasaya sürüyor ve rakipler yetişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 26 Temmuz 2015; 19:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Moto g3 konunu gordum yorumda yapmistim guzel konu. İnsanlari bilgilendirmek istedigini soyluyorsun ama bu sekilde anca kendinden sogutursun.
    T1461aldim 300 tl verip aldigim alete guncelleme beklersem ben saf olurum acikcasi. Ha guncellemeye ihtiyacinyokmu var.ana konusuna da yazdim olursa guzel olur diye.

Motog yada gm4g guncelleme alacak cihazlar.surum guncellemesi ne kadar gerekli o da tartisilir bence.cihaz stabil olsun o yeterlidir.teli kastircak guncelleme olmaz olsun acikcasi. Bknz: iphone satis stratejisi.

İsin ozu insanlari boyle bilinclendiremezsin

Konum için teşekkür ederim.

Evet haklısın 300 TL'ye alınan bir cihazdan güncelleme beklemek saflık.Zaten sözüm ona baz aldığım modeller F1453,M1453 ve F1453+.Bazılarının fiyatları 600 TL'ye yakın.600 TL ucuz bi para değil bana göre.En azından bir android sürüm güncellemesi alması gerektiği düşüncesindeyim.Ha alır almaz sıkıntı yok.O zamanda fiyat indirimine gidilmesi gerek.Firmanın en üst modeli kitkat ile piyasaya çıkıcak ve tahminen fiyatı 699 TL olucak.Eee.. O zaman rakibinden ne farkı kaldı? Sürüm güncellemeleri sürekli üstüne yenilik koyarak geliyor.Stabil sağlamakta firmaların görevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 26 Temmuz 2015; 19:19:09 >

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.