Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki baseband duruyor mu?
  • sorunuzu pek anlamadım ama base band kısmında "MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V34" yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet tam söylediğiniz yer idi sorum. IMEI geri getirme işlemi baseband silinen telefonlarda IMEI yazılamadığı için yapılan bir işlem. Önce baseband geri getirilir sonra IMEI yazılır. Ancak sizin baseband zarar görmediği için siz direkt orjinal IMEI'nizi yazacaksınız. Bunun dışında orjinal IMEI'yi geriye getirmenizin tek yolu daha önce aldığınız komple bir yedekten geçer.
  • acemi07 kullanıcısına yanıt
    Daha onceden cwm ve benzeri bir yerden backup varsa elinizde geri yukleyin. Geri gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (f1453) "Google Asistan ülkenizde kullanılmıyor" ekrandaki uyarıyı nasıl kaldırabilirim.
  • xtarum X kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen widget eklediniz basılı tutup silinmiyor mu ? Kaldırmak iiçin

GOOGLE ASİSTAN KALDIRMAK İÇİN

yada google asistanı nasıl kullanabileceğiniz hakkında şurada resimli anlatım mevcut.

GOOGLE ASİSTAN AKTİF ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 29 Haziran 2015; 11:32:38 >

• yedek almamıştım, quatro rom u yükledim sonuç değişmedi :(

Keşke yedek alsaydınız. En kötü Mobilunce Tools ile Imei backup yapsaydınız SD karta.
  • yedek almak aklıma gelmedi ama mobil uncle ile yüklemeyi başardım

telefonu bu işlerden hiç anlamayan birine vereceğim, bu imei'ler durup dururken bir daha silinmez değil mi?

Mobilunce ile geri yuklediyseniz ve aramalarda vs bir sorun yoksa sorun olmaz. wifi bağlantısınıda kontrol edin NVRAMx10 error gibi bir hata vermesin. yoksa bağlanmaz wifiden nete.
  • mobiluncle wifi ile yükledim zaten sorun, ilginize teşekkürler.

Geçmiş olsun ;)
  • Geçmiş olsun. Alabileceğiniz herşeyin yedeğini ve hatta mümkünse SP Flash Tool ile cihazın komple yedeğini almak en kesin çözüm. Şanslısınız ki SEC_RO yüklemekle uğraşmak zorunda kalmadınız.
  • teşekkür ederim ancak daha geçmemiş imei 2 yapamadım

1'i yapıp kapatıp açıp sonra 2'yi yapıyorum kapatıp açınca 2. yazdığım 1.de yazıyor 2. yine tanımsız

özelden gönderdiğim linkte 1. kart slotunu tanımlayan komut var orada

EMGR = 1,7,"IMEI" yerine
    EMGR = 1,10,"IMEI" yazarsanız ikinci kart slotunun IMEI'sini girersiniz.
  • dediğiniz gibi yaptım, gerçekten çok teşekkür ederim.

sp flash tool ile yedeğini nasıl alıyoruz?

Bunu burada anlatmam çok zor ancakhttps://www.youtube.com/watch?v=upDQ5ZHSFaU yardımcı olabilir.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Kişiler sim karta kayıtlı.Ekstra bir rehber uygulaması yüklemedim.Son iki haftada yükledigim bir uygulama yok. Bugun aynı problem 3 kez yaşadım. Yeniden başlatınca düzeldi

• sony61 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden ricam rehberi sim karttan telefona alabilir misiniz ? Ve rehber goruntulenecek kisilere girip ozeli secip oradan da sadece telefonu secebilir misiniz. Buna benzer bir sorunu arkadasim gmd 1 de yasadi. Sime kayitliydi ve sayida fazlaydi. Telefondanda olabilir ama bir deneyin derim. Bir fark olacak mi? Olmaz tknik servisi araryip sorununuzu belirtirsiniz yardimci olurlar

• Rehberi telefon yerine Gmail'e kopyalamanız daha sağlıklı olur. Zira telefon sıfırlanırsa kayıtlarınız gitmez. Nacizane tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.