Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
397.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar / uygulamalar / NFC ile alakali uygulamalara girerek devre disi birakip telefonu yeniden baslatmayi deneyebilirsiniz hocam. f modeli kullanmadigim icin nfc nerede temasi ne ile sagliyor bilmiyorum arka kapakli ve kapaksiz olarak cihazi denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    hocam arka kapakta nfc alicisi ve iki tane sari pin var , telefon kasasinsada iki tane karsiligi var. kapak kapaninca pin oturuyor ve alet iptal. tahminim yine tesadufi olabilir ama telefondan cok umitli degilim ,servise gidip aylarca gelmeyecegine telefon parasi kadar masraf cikacagina yada orda telef olacagina varsin boyle heba olsun hocam. bana lazim olan komple devre disi birakmak hani windowsta aygit yoneticisi islemleri var ya , oyle birsey yapmak istiyorum.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Nfc yi devreye alan o iki tane kapaktaki pin ise ? Kapaktaki pinlerin uzerini bantlayin ve telefon ile irtibati kesin bakalim bir sey degisecek mi? Ayrica yine uygulamalardan nfc yi devredisi birakin bir yol kat edebilecek miyiz gorelim ? Veya custom rom yukleyelim nfc calismayanlardan bulup :D

Şuan simdilik sorunu gecici olarak cozumledik gibi. Ama gozlemlemeye devam edecek hocam.

Ne yaptik telefonun nfc den sorun oldugunu dusunup pinleri bantladik irtibati kestik. Uygulamalarda nfc sistemde devre disi birak cikmiyordu. Bizde rootlayip cihazi systemden sildik nfc uygulamasini simdilik sanki gecici bir cozum bulduk bakalim gorecez.

• Arkadaşlar cihaz sizce fiyat/performans cihazı mıdır? Yoksa bu fiyat aralığında daha mantıklı bi cihaz var mı?

• emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazdan bahsettiginizi de yazarsaniz ?

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Quatro Mobile F1453 plus ı kastetmiştim hocam.

Suan fiyatlari kaca dustu bilmiyorum ama ben kullanirken memnundum. Cok oyun oynayan biri degilim kamerasida tatmin ediciydi ki ben aldigimda cihaz 629 falandi. Suan 500lerde sanirim. 3gli bir cihaz icin iyi sayilir ama pili 1gunu cikartmayacaktir. Ben suan bu cihazi android 6 custom romla birlikte kullaniyorum. Memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Suan fiyatlari kaca dustu bilmiyorum ama ben kullanirken memnundum. Cok oyun oynayan biri degilim kamerasida tatmin ediciydi ki ben aldigimda cihaz 629 falandi. Suan 500lerde sanirim. 3gli bir cihaz icin iyi sayilir ama pili 1gunu cikartmayacaktir. Ben suan bu cihazi android 6 custom romla birlikte kullaniyorum. Memnunum.

Anladım hocam. Hepsiburada ya Xiaomi Mi4 gelmiş benim ilgim de ona kaydı. Çok daha mantıklı gibi duruyor.

Zaten o fiyata cikacaksaniz bununla kiyaslamak olmaz ;)

• quote:

Zaten o fiyata cikacaksaniz bununla kiyaslamak olmaz ;)

Aynen hocam :)

• Arkadaşlar merhaba , bende f1453 plus kullanıyorum ve 3 aydır memnunum cihazdan genel olarak sadece android sürümü ve yetersiz yazılımdan şikayetçiyim.Bu sebepten root işlemi yapıp custom rom kullanayım istiyorum en yeni sürümlerde olduğu gibi olsun istiyorum. Aranızda custom rom atıp kullanan ve tavsiye edebilecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada bugün çözdüğüm bir durumu paylaşayım sizlerle , telefonu bugün pcye syncdroid ile yedeklemek isterken "usb hata ayıklama modu" nu açmayı bir türlü bulamamıştım ki aranızda da bu sorunu yaşayan olabilir bu yüzden paylaşayım istedim şimdi ayarlar-telefon hakkında-derleme numarası yazan yere 7 kere üst üste dokunduğunuz zaman " geliştirici seçenekleri menüsü" açılıyor. ordan da usb hata ayıklama ve diğer gelişmiş seçenekleri ayarlar menüsüne sabitliyor. Bulmuşken paylaşmak istedim. Kolay gelsin herkese.

• musti2307 kullanıcısına yanıt
    Needrom uzerinden inew v3+ icin olan custom romlara bakabilirsiniz, hepsi calismasa da, calisan custom rom bulabilirsiniz. Android 5,6 veya kitkat uzerine farkli port romlar.

• quote:

Needrom uzerinden inew v3+ icin olan custom romlara bakabilirsiniz, hepsi calismasa da, calisan custom rom bulabilirsiniz. Android 5,6 veya kitkat uzerine farkli port romlar.

teşekkürler hocam sağolasın
  • quote:

s. a. hocam. o gün konuşamadık malum vahim olaydan ötürü. tekrardan geçmiş olsun.

benim telefondaki sıkıntı şu ; telefona herhangi bir yerden hafifçe bastırdığımda telefon donuyor kitleniyor. kitlenmiş haldeyken ekrana hafifçe bastırınca (önden yada arkasından) ekranda çizgiler daireler vs... çıkıyor. durumu anlattığım telefoncu bir arkadaş portta çatlak var gibi duruyor dedi. tabiki açtırmadım telefonu, servise göndereceğimi söyledim ama aklıma takılan soru şu oldu, telefonu düşürdün mü hiç diye sordu, bende kesinlikle düşürmediğimi söyledim. o zaman lehimlerde sıkıntı olabilir, toplama telefonsa montajla alakalı bir sıkıntı olabilir dedi.

sizce ne olabilir hocam, gerçekten söylediği gibi bir durum varmıdır, öyle ise birincisi serviste bahsedilen parça varmıdır, ikincisi kesinlikle kullanıcı hatası olmadığından emin olduğum telefona kullanıcı hatası diye bize masraf çıkarırlar mı?

hocam, telefonun boardunda zaman içerisinde catlak olusmus olabilir, yada bozulan br parca kisa devreye yada baska bir soruna neden olabilir. Montaj telefonu diye dusunmemek lazim sonucta her telefon marka model bir yerde montajlaniyor :) tabi fabrikasyon hatasi da olma ihtimali var bunlar hep ihtimal. Ücret konusuna gelince teknik servis nedir ne degildir sikayetlerinize gore test edip ona gore bir karar verir. Ellerinde bu yedek parça var midir bayramdan sonra ki donemde sanırım olacaktır. Ama benim sahsi kanaatim temmuz sonunu bulur gibi geliyor.

sonuc itibari ile yasal haklarınızı da x4 u gibi gozardi etmeyin derim. Benlik bisi olursa da haber edersiniz :D

• Selamun aleykum hayırlı bayramlar arkadaşlar 3 ay evvel quattro f1453 plus cep telefonu aldım telefon hızlı bir sekilde geldi LAKİN kartimi taktım çekmiyordu bazen çekiyor genelde cekmiyor neyse satın aldığım yerden iade garantili almıştım yenisinimi yollayalim paramı iade edelim dediler bende esnafim dedim yanisini yollayin yolladilar cekiyordu LAKİN telefon ayni ve tamir görmüştü neyse olur dedik problem etmedik LAKİN 15 Gün sürmedi aynı sorun yine devam ne çekiyor ne internete giriyor ne hospot bağlantısı yapıyor bluetooth ta sorun yaşıyor kasiyor orjinal şarj cihazı şarj etmiyor kapaninca açılıncaya kadar omrunuzu alıyor e-mail attım sorunu bildirdim bilmiyorum onlar mi bir arama gelmiş geri aradım bekle bekle bir bayan açtı buyrun dedi beni aramissiniz dedim tamam dedi yüzüme kapattı dikkate almadım yani soruyorsanız memnun musun diye hanımla hergün kavgaliyiz araştırdım servisi bursadaymis birde paralı gonderiyormusuz bana öyle geliyor ki servise git gel bezdirecekler yeni telefon alicagim

• Abicim algılanıyor yan yana telefondan kapsamıyor diyor yavbe telefonu heran yere calmamak için kendimi zor tutuyorum şaka gibi

• 500 tl verdim bunu çöpe atıp 500 verip başkasını al 500+500. =1000 yani sıfırdan telefon alicak arkadaslar tavsiyem 1000 tl lik tel bakın tavsiyem nokia garip ama sapa sağlam htc camera cami kırılıyor durduk yere bazen bembe ceker bazen soluk başka bir promlemi yok camera lazım değilse taş gibi telefon samsung kimse memnun değil malesef apple herkes memnun lenova çok sık tasarımlar var 500 tlye bim magazasina geliyor

• resul666 R kullanıcısına yanıt
    Hocam Servis Bursada ARAS Kargoda anlaşması var. ÜCRETSİZ gönderiyorsunuz. Şubede ERKAYASAN derseniz sistemde firmanın bilgileri çıkıyor.

Bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.