Şimdi Ara

Quatro Mobile F1453 Yorumlar (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.401
Cevap
95
Favori
398.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 05427977690 resul gök buradan quattro yetkilileri isterseler ulaşabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorun halledilicegini sanmıyorum yalnız insanın içini acitiyor kullanamadigi telefonu taşımak ben yorumlardan okuduğum kabul edilmiyor edilse bile geri dönüşler kesin ücretli geliyor diyorlar 15 günden bahsediyorlar servis süresini bu arada turkiyenin en iyi servisi oldugunuda söylüyorlar şimdi gondersem 10-15 gitse gelse 15-20 kargo oda ok düzen tutmazsa bende sistem cokucek hani 6 ay randımanlı kullansam böyle olsa içim yanmazdi maket telefon almış gibi hissediyorum kendimi malesef kandirildigimi düşünüyorum ve bunu kabul etmek zor geliyor bu arada cevap yazan arkadasa tsk ederim

• resul666 R kullanıcısına yanıt
    bayram sonrasi pazartesi gunu firma ile irtibata geciniz.

0224 538 04 04
    0224 539 04 04
    Facebook.com/quatromobile
    destek@quatromobile.com

• S1453 te nasıl internet paylaşımı açabilirim.S1453 te internet paylaşımı var mı.Yardım edebilr misiniz.

• berkayozatar46@hotmail.cok B kullanıcısına yanıt
    Menü / ayarlar / diğer kısmından Tethering & Hotspot kısmından aktif hale getirebilir. Yapılandırma kısmından şifrenizi ayarlaybilirsiniz.
  • f1453 den sonra 2gb ramli bir mideli çokmıştı. quad qore olarak. sanırım m1453 idi. bir akrabama ondan almıştım vakti zamanında. şimdi bataryası bitmiş ve kılıf ihtiyacı varmış. internetten arıyorum aksesuar hiç yok. ne yapabiliriz acaba ?
  • leronamso kullanıcısına yanıt
    firma ile irtibata gecin batarya konusunda yardimci olacaklardir. kilif konusunda ellerinde var mi bilmiyorum.

ama çin sitelerinde inew v7 olarak aratip alabiirsiniz yada hala tr de m1453 modelinin kilif v bataryasi olabilir

• merhabalar f1453 telefonumu servise yollamak istiyorum adres yazabilirmisiniz web sitesinde sorun var sanırım giremiyorum hata veriyor bakım sanırım.
  • byciin kullanıcısına yanıt
    Firmanın ARAS Kargo ile anlasması var. Ücretsiz gönderebilirsiniz. Aras kargo şubesinde ERKAYASAN diye söylerseniz alıcıyı adres bilgileri çıkar. Bursa Nilüferde firma.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Abi bir şey danışmam gerek Quatro M1453 kullanıyorum android sürümü 4.4.2 buna güncelleme gelmiyor bildiğiniz gibi ben Pokemon GO için buna custom rom yüklemek istiyorum olur mu acaba bana yardımcı olur musun hocam ve custom rom yüklediğimde herhangi bir sorun oluşur mu ?
  • Oyun oynamadığım için niye çalıştırmadığını bilmiyorum. Ancak İnew V7 Custom rom bulabilirseniz yüksek ihtimalle cihazınız çalışır. Bazı arkadaşların Türkiyede de m1453 için custom rom portlamış olduğunu biliyorum. Custom romlarda rom portlayan arkadaşlar çalışan ve çalışmayan doanımlar hakkında zaten bilgi verirler. Ona göre içinize sinerse yükleme yapabilirsiniz.

Tekrar orjinal roma dönmek için ise ücretsiz üye olarak buradaki romu kullanabilirsiniz.

http://www.needrom.com/download/quatro-mobile-m1453-rom-v1-0-7/
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam oyunun oynanmama sebebi 4.4 android surumu istiyor

• evdeki t1461 android 4.4.2 yükledim kurdu siz ne hata aldınız ki acaba ? bende açıldı gps kapalı hatası verdi google ile giriş yapı yada antreman yapın gibi bi yazı vardı. APK indirip kurdum.
  • Telefonu tamire gonderdim cuma gunu bakalim kac güne gidip gelicek firmayı arıyorum bende 4 tane numarası var birisi servis dışı ikisi sürekli meskul 3. Caliyor ama acan yok telefonun kutusunun icerisine sikayetlerimi yazdım cep telefonumu verdim bakalim sonucu ne olucak su ana kadar haber yok firmadan

• Firmaya ulaşabilen varmıdır? Telefon'unu gönderecem ama firmaya ulaşılamıyor.
  • Quatro t1461 telefonumu 03.05.2016 tarihinde garantiye gönderdim. 10 iş günü sonunda muadil telefon istedim elimizde telefon yok gönderemeyiz dediler defalarca arıyorum gün içerisinde döneriz diyorlar dönmüyorlar. 20 iş günüde tamamlandı. mail attım; 20 iş günü dolumunda ya telefonumu isterim ya da parasını iade etmelerini yoksa yasal haklarımı kullanacağımı yazdım bana cevaben: ''Sizin telefonunuzun ekranda sorunu var. Şu an elimizde ekran yok, Haziran ayında gelecek. İsterseniz size telefonunuzu gönderebiliriz Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsiniz. Heyet para ödememizi istiyorsa mahkemeye parasını öderiz. Yasal hakkınızı kullanabilirsiniz.'' diyerek mailime cevap yazdılar.
    29 gündür beklemekteyim ekran gelecek deyip 2 hafta daha beklememi istiyorlar. Ne muadil telefon gönderiyorlar ne de para iadesini uğraştırmadan yapmaktan yanalar. 1 Haziran günü 3 defa aradım yetkili ile görüşmek istiyorum onunla da irtibat kurdurmuyorlar burada yok diyerek; siz görüşün bana dönün diyorum dönmüyorlar. Sonrasında bydublor yardımıyla quatrodan Halil bey beni aradı telefonun en geç 6 haziran 2016 tarihinde elimde olacağını söyledi. Dediği gibi olmadı teknik servisten Gökhan bey aradı. önce üst model gönderelim 100tl üste verin dediler kabul ettim. Sonra söz verdikleri günde telefonu göndermediler, telefonu temin edemiyoruz sizin kendi telefonunuzu yapıp gönderelim dediler bende kabul ettim Telefon yaklaşık 39 gün sonra 09.03.2016 tarihinde elime ulaştı .Telefon geldi ekranda mavi bir leke vardı ve 1-2 günlük kullanım sonrasında dokunmatik kalktı, söyledim gönderin dediler gönderdim yeni telefon gönderdik dediler gelen telefonda aynı ekranda mavi bir leke mevcut quatroya facebook üzerinden yazdım bu lekeyle kullanacağımı başka bir sorun olursa gönderirim dedim 1-2 gün sonra ekran yine kalktı araya ramazan bayramı gireceği için bastırıp yapıştırarak kullandım . bastırırken dokunmatik ekran çatladı. quatroya yazdım önce beni sorumlu tuttular bende işi yapamayanın kendileri olduğunu ve beceriksiz teknik servisleri yüzünden kalkan ekran yüzünden kırıldığını söyledim. Tekrar göndermememi istediler gönderdim hızlı bir şekilde telefon geri geldi . Kargoda açtım dokunmatik ekran resmen hiç tutturulmamış emanet duruyordu. Orda bulunan kargocularada bunu gösterdim çünkü git gel yüzüme aşina oldular. Ne çok gönderiyorsun telefonu deyip duruyorlardı. Qutaronun teknik servis kalitesini onlarda gördü ve şahit oldu. Resmini çektim facebook tan quatroya gönderdim. Geri göndermemi ve ilgili personelin neden böyle yaptığını araştıracaklarını söylediler. Geri gönderdim 20.07.2016 tarihinde geri geldi . muhtemelen Japon yapıştırıcı ile yapıştırılmış ve yapıştırırken ekran baskı altında kalmış sol üstten ekran görüntüsü bozulmuş, yapışkanlar iğrenç ve daha önceki gönderimlerimde de yazdığım ekranda mavi leke sorunu devam etmekteydi. Artık yetti diyerek 21.07.22016 tarihinde yazdım ve videosunu gönderdim. Onlarda fütursuzca bu olaydan beni sorumlu görmekteymiş ve yazdıklarından bir kesit: ‘’ telefondaki izlerin giderilmesi icin ekran degisimi yapilmasi lazim.siz kendi kirdiginiz dokunmatigi biz size yardimci olmak icin ucretsiz degistirdik.lutfen bu konularida hatirlayiniz.soruna sadece kendi tarafinizdan bakmayiniz.tuketici olarak her hakkinizi kullanabilirsiniz.iyi gunler. ‘’ Ben bu telefonun yapılıp tarafıma ilk geldiğinden beri defalarca ekrandaki mavi izi yazıp göndermeme rağmen telefondaki izden beni sorumlu tutuyorlarmış. Beni salak yerine koyarak kendilerini haklı çıkarma uğraşına giriyorlar. Dokunmatiği evet ben kırdım ama durduk yere değil yapıştırırken, eğer kendileri adam gibi iş yapsalardı bunları yaşamayacaktık. Quatro markasını tercih etmek isteyen arkadaşlar teknik servis tam bir fiyasko telefon piyasa koşullarında fiyat/performans uygun olduğu için tercih etmiştim. ALIRKEN 10 KERE DÜŞÜNÜN 1 ALIN. SAYGILAR.

• ekubatoglu E kullanıcısına yanıt
    Siz alttan aldıkça tepenize çıkmışlar. Durumunuz musait ise kendinize yeni bir telefon alın. Quatro yuda tüketici hakem heyeti ne şikayet edin paranızı 6 ay içinde alırsınız.

• ekubatoglu E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
    Bende toplamda 7 adet telefon aldım Quatro Mobile den ve bu süre zarfında servise hiç işim düşmemişti. ( şarj aleti değişimini saymazsak)
    Sonra komşuma aldırdığım telefon arızalanınca çok çok iyi sandığım servisin gerçekte ne kadar berbat olduğunu gördüm..
    Teknik servis Bir şirket gibi değilde merdiven altı bir işletme gibi çalışıyor.
    Tekrardan geçmiş olsun.
  • İlk ciktiklarinda boyle degildi.

3-4 defa servise gittim. Cok sicak karsilamislardi. Her konuda 7/24 destej veriyorlardi. Demek ki her sey reklam imis. Bundan sonra quatro ile isim olmaz.

• cok acil yetkili biri benimle mesaj yoluyla iletişime gecebilirmi dayıma f1453 plus aldırdım yaklasık 4 -5 aydır telefon servisde 2 hafta kullanamadı telefonu aldırıdıgıma bin pişman oldum.
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.