Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen arada kaynamıştır diye düşünüyorum yoksa genellikle bir kaç saat içerisinde cevaplıyorlar. En iyi dediğiniz gibi telefonla aramak daha mantıklı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Açıklamalar:

- Windows 7 İşletim sistemi olan bir bilgisayar kullanınız.
    - Telefonunuz için gerekli olan MT65xx driverlarının bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olunuz.
    - Telefonunuzun Geliştirici seçeneklerinden Usb hata ayıklama kutusunu işaretleyiniz.
    - Flashtool programında MT6582_Android_scatter.txt dosyasını açtığında sorun yaşayanlar. Rom dosyası içerisindeki MT6582_Android_scatter.txt dosyasını açıp en üst satırdaki BIRDTOOLMINVER[3.0] kısmını silip kaydedip kapasın. Flashtool programında tekrar açtığınızda bir sorun yaşamazsınız.

Needrom Quatromobile Rom listesi.
    http://www.needrom.com/author/quatromobile

slm telefonun yedegini nasıl alıyoruz onunla ilgili ayrıntılı bir bilgi , görsel anlatım verebilirmisiniz. tesekkurler.

• turkuwaz kullanıcısına yanıt
    Yedek almanın bir çok yolu ve alınacak yedek türleri mevcut :)

- Playstore üzerinden uygulamalar yükleyerek yedek alabilirsiniz.

- Recovery Moddan yedek alabilirsiniz.

- telefonu rootlayıp Root isteyen uygulamalar ile yedek alabilirsiniz.

- telefona cwm yukleyerek recoveryden yukleme yapabilirsiniz.

- Telefonu Pc ye bağlayıp kendiniz manuel yedek alabilirsiniz. ( resimler için DCIM klasörü, Whatsapp image ları için Whatsapp içindeki Media klasörü gibi vs. vs.)

- Rehber yedeği için Sd kart kullanabilirsiniz. Gmaile senkronize edebilirsiniz.

- Wondershare tarzı Pc uygulamaları ile yedek alabilirsiniz.

vs vs vs.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    telefon t1461 modeli, telefonun romunun yedegini katetmistim, baska bir rom yükledigimizde kurtarmak icin demistim, tesekkurler.
  • turkuwaz kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki videoda zaten sıfırdan Orjinal Romu telefona yüklemeyi anlattım. Komple yedek almanız için ise Recovery moddan yedek almanız lazım. Başka bir rom atacak yada rom çalışması yapacaksanız muhtemelen recoverynizide CWM yada TRWP yapmanız gerekecektir. Ondan sonra recoveryden backup alabilirsiniz. İstediğiniz zamanda Recoveryden restore edebilirsiniz. Tabi telefonu brick edip çalışmaz hale getirmez iseniz.
    Hocam win10 ile yapamam mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canknts C kullanıcısına yanıt
    win7 ve üzeri için mt65xx sürücülerinin yüklenmesi işi biraz karışık. Driver imzalama yetkisi tırı vırı denen bişi var. ama youtubeda şu şekilde anlatılmış.

https://www.youtube.com/watch?v=50pD0mONm44 burdaki gibi driverları yüklerseniz pc telefonu sorunsuz görecektir. daha sonrasında benim yaptığım anlatım gibi adımları uygularsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Önemli bir nokta
    Flashtool programında MT6582_Android_scatter.txt dosyasını açtığında sorun yaşayanlar. Rom dosyası içerisindeki MT6582_Android_scatter.txt dosyasını açıp en üst satırdaki BIRDTOOLMINVER[3.0] kısmını silip kaydedip kapasın. Flashtool programında tekrar açtığınızda bir sorun yaşamazsınız.

Sağol hocam karışık duruyor en iyisi win7 pc bulup öyle yüklemek
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    hocam vermiş olduğunuz dosyayı indirip yükleyince farklı bir uygulama yükleniyor.Uygulamayı internette bulamadım başka bir link verirmisiniz
  • canknts C kullanıcısına yanıt
    http://www.dosya.tc/server4/eaai32/MTK_Suite-com.gocode.mtksuite-1-v1.0.apk.html

buyrun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alalı baya oldu 3 adet almıştık iyiki almışız 333 den almştk 400 olmuş fiyatı
    Bu sürededeki görüşlerim
    Kasma donma yok ekran kalitesi güzel kamera yeterli her işimi görüyor .
    Açıkcası fiyatı 500 olsa gene alınır.
    Tek sorunumuz şarj kablomuz kırıldı 2 tanesinin oda bizim hatamız zaten telle alakalı değil.
    Quatrodan ucuza yeni telefonlar bekliyoruz.
    Teşekkür ediyoruz

Ayrıca telefonda
    Mortal combat x fln oynadm bol bol hiç kasma yapmıyor.
    Yanlız tele root atarsanız ısınıyo nedense mortal combatda rootsuz sorun yok

Telefonu almayı düşünen olursa düşünmeden alabilir.
  • rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    Pmden adresinizi bize yazarsaniz size sarj konusunda yardimci olabiliriz saygilar

• Ben telefon için kırılmaz ekran koruyucu alicaktim. Telefon al da fln var. Ama almış olan arkadaşlardan tavsiyesi olan var mi?

• hayatimda gordugum en dengesiz tel. iki haftadir ekran suresi 2 saat zar zor alirken 2 gundur 5 saati gecen sureler aliyorum. Nasil beceriyor bu tel bunu anlamadim, insani devamli yari yolda birakacak gibi pili, bazende hic bitmeyecek gbi

Pazartesi sendromu gibi sendrom yaşıyor herhalde batarya :)
    Ayni fikirdeyim. Az once telefonu elime aldigimda %50'deydi. Birkac seye bakmak icin internete girdim. Tıpkı geriye dogru sayan bir numarator gibi 3 dk icinde %28'e dustu ve oradan hoop güm gitti. Pil nasil diplediyse sarja takmama ragmen telefonu 10 dk sonra ancak acabildim. Bu durumda pil için dengesiz dısında karaktersiz de desek ayip olmaz herhalde.

• telefonun şarj kablosu oynama yapıyor mu? Benimki yapıyor. bi temas ediyor bi etmiyor. Diğer kablolarda sıkıntı yok.
  • h0c@ H kullanıcısına yanıt
    sanirim sarj soketine giren kisim saga sola yalpalama yapiyor. beyaz kablo.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

hayatimda gordugum en dengesiz tel. iki haftadir ekran suresi 2 saat zar zor alirken 2 gundur 5 saati gecen sureler aliyorum. Nasil beceriyor bu tel bunu anlamadim, insani devamli yari yolda birakacak gibi pili, bazende hic bitmeyecek gbi

5saat ne ki hocam ben 7saat felan alıyorum arada ekran süresi gerçek zaten ilk sayfada 6buçuk saatlik örnek var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

sanirim sarj soketine giren kisim saga sola yalpalama yapiyor. beyaz kablo.

aynen, başka kablolarda sıkıntı olmuyor. Sokette değil kabloda sıkıntı var demekki
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.