Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o değerleri hiç göremedim sanırım :D benim işlemler çok yakıyor telde :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Ben o değerleri hiç göremedim sanırım :D benim işlemler çok yakıyor telde :D :D

Ufak ince ayarlarla bir gün sizde yapabilirsiniz eğer uslu bir smartphone kullanıcısı olursanız anladınız siz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oysaki telefonu cok usturuplu ve ayni zamanda da uslu kullanirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:6:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Ne tarz ince ayarlar yapmamız gerekiyor acaba?

yazmıyorum genelde çünkü telefonu ufaktan mefta etme riski var aslında temelde aynı iş ekranın ince ayarında bitiyor ipucunu verdim :)
  • bence yaz belki arkadaslar o riski alacaktir. ilk basta ben alirim zaten :D kobay gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

bence yaz belki arkadaslar o riski alacaktir. ilk basta ben alirim zaten :D kobay gibiyim

olay aslında basit hemde baya basit

öncelikle malzemler

1)root yetkisi verilmiş telefon
    2)xposed framework
    3)gravity box
    4)greenify

telefonun rootlu olması gerekli(ilk sayfada detayları var rootlu değilse kolayca yapabilirsiniz o işlemi) sonra framework felan(onlarında kurulumu ilk sayfada mevcut) gravity box tan ekran parlaklığını sıfır yapıyoruz uyarı verecek ekranı bozabilir diye haberiniz olsun(gerçekten sıkıntı yapma riski var aman deyim) sonra greenify ile arkadaki hınzırları hepsini bloke edin ve size gelsin 6-7saat ekran süresi

kesinlikle tavsiye etmem hem telefona zararı var hemde o hiçbirşey belli olmayan ekran daki kullanım detayı zevki kötü ama şarj edecek durum yoktur hemen basitçe bu dediğimi yapıp anı çok rahat kurtarabilirsiniz yada gece ekran o kadar parlak ki sıfırda bile gözüm yoruluyor diyene de gerçekten çok yararlı olabilir gravity box tan parlaklık sıfırlamak.

yapmanızı tavsiye etmem!!!ama karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 23 Ekim 2015; 18:59:30 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:0 >
  • Pillerden haber var mı?

%50 lerden bazen aniden telefon kapanıyor .telefon diğer telefonlar gibi yavaş yavaş şarjı azalıp kapanmıyor.

Bunun ayarlar dışında riske girmeden çözümü yok mu?

Firma yetkilisi arkadaştan kalıcı çözüm bekliyoruz.
    Selamlar

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    hocam tekrar indirdim fakat yine aynı şekilde farklı bir uygulama yükleniyor.
     Quatro T1461 ANA KONU Quatro T1461 ANA KONU

• canknts C kullanıcısına yanıt
    bu sefer kendi kullandigim uygulamanin apk sini cikarip atiyorum . ins sorun olmaz

www.dosya.tc/server4/0u2vql/MTK_Suite-com.gocode.mtksuite-1-v1.0.apk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 24 Ekim 2015; 0:36:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj Aletin teli sarj etmeyip yalnizca usb sarj diodu usb ye takinca da sarj etmiodu quatroya facebooktan mesaj atip durumu bdirdim 2 saat sonra donus yapip gereklk bilgileri aldilar ve ertesi gun sarj aleti gonderdiler ve simdi sarj aleti elime ulasti. Simdi ben tum tanidiklarima boyle iyi bi servise sahip bi markayi tavsiye etmeyimde ne yapayim.pil konusunda henuz bi gelisme yok ama beklicez onu da :)tesekkurler

• kaanrasmus K kullanıcısına yanıt
    2binlik piller konusunda maalesef beklemeye devam.Çinli firma ile biraz asilmasi gereken sorunlar varmis. farkli bir firmaya pil yaptirilacagi icin. ayrica Piyasalari yakindan takip ediyorsaniz cindeki ekonomik skntilar ister istemez firmalari bazi mali yukler bindiriyor dogal olarak stok adet teslimat fiyat gibi bir cok etken ortaya cikiyor. insallah sorunlar asilirda bizde kavusuruz pillere.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam uraştırdım seni çok sağol oldu sonunda

• canknts kardeşim sen telefona custom rom mu yükledin acaba? yüklediysen linkini alabilir miyim ve hangi rom ?
  • Root'suz acilis sesinden kurtulma -Silent Boot- (Kapanis sesinde bazen calismiyor. Tel.le uyumsuz herhalde)
     Quatro T1461 ANA KONU

• Herhangi bir rom yüklemedim kardeşim sadece rootlu tel.

• status bar gravitybox herhalde?
  • Aynen kardeşim gravitybox dan ayarladım

• Usta bende xposed ve greenify kullanicisiyim ama 6-7 saat ekran açık zamanı için hangi uygulamaları greenify ladigini söylesen güzel olur. Ben 3g açık ekran genelde auto da 4 saat anca oluyor?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.