Şimdi Ara

Quatro T1461 ANA KONU (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.026
Cevap
19
Favori
46.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neosinan

Usta bende xposed ve greenify kullanicisiyim ama 6-7 saat ekran açık zamanı için hangi uygulamaları greenify ladigini söylesen güzel olur. Ben 3g açık ekran genelde auto da 4 saat anca oluyor?

bütün uygulamaları greenify ile uyutuyorum sadece kullandığım açık şekilde parlaklık sıfırda telefonda birde üstüne gravitybox tan parlaklığı sıfıra indiyorum 6-7 saat öyle oluyor ama size tavsiyem uygulamayın hem size zararlı hem telefona :)
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu MT65XX driverlarını win7*64bt indirebileceğim bir site varmı link verebilirmisiniz
  • canknts C kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180436

konunun altındaki ekte mevcut olması lazım.
  • bydublor B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
  • Firmamız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 28/10/2015 saat 13 den itibaren 02/10/2015 saat 9:00 kadar tatil sebebiyle kapalıdır.Tüm müşterilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
  • Şu ekranı bir adam edemedim hala yanlış algılıyor. ...
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt
    Probleminizi duzeltmek icin gerekli aciklamayi pmden yaptim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik değişmediği sürece siz kendiniz bişey yapamazsınız ki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: quatromobile

Probleminizi duzeltmek icin gerekli aciklamayi pmden yaptim saygilar

Aynı sorun bende de var. O pm den bende alayım

• Cihazdan Almayı Dusunuyorum Çok Övduler.
    Almadan Olmaz Sadece Tasarımı Hoşuma Gitmedi S3 Tarzı Oval Sivri Kenarsız Bir Tasarım Olmuş.

Beni İten Tasarımı En Çok Aradığım Ozellikler Olmuş
    Ben Telefon Ve Android İle İlgili Çok Bilgi Edindikleri.

MTK 6572 Olmaması Hoşuma Gitti .
    6582 Cihaz Ariyordum. Tam İstediğim Gibi
    Fazla Kamera Kullanmayan Biriyim.
    Benim İsim Kişiselleştirme

Xposed İle Gravity Box + Ve XStana Kullanicam. Bir Kaç Uygulama İle Kişiselleştirilmiş ROM Yapacağım.

Sorum Su.
    1: Cihaza Root Ararsan Garanti Dışı Olur Diye Bir Geyik Var [Samsung ve LG de Basıma Geldi Yapmadılar Cihazı 50 TL Sistem Yükleme Parası Aldılar Kastigi İçin Factory Reset Attım Telefonda Sorunlar Çıkmıştı.]. Garanti Kapsamı Dışına Çıkar Mi Root

2: Arka Kapağın Siyahi Var Mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asauult A kullanıcısına yanıt
    ilk soruya yetkililer cvp versin.

ikinci soru evet siyah kapakli var

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

ilk soruya yetkililer cvp versin.

ikinci soru evet siyah kapakli var

ufak ekleme hatta istenirse alternatif renklerde mevcut kapak için

http://www.telefonal.com/quatro-t-1461-arka-kilif
  • Alibaba Dan Baktim Telefonun Mavi Sari Kirmizi Renkleri Var Ben Onu Arlasi Siyah İstiyorum Mevcut. mu Yoksa Siyah Siparis Verince Arka Kapak Beyaz Mi Geliyor Standart

Bi Sorum Daha Olacak SD Kart Takınca Depolama Hafızası Olarak Seçiliyor Mu Uygulama Hafızası 2 GB Ya 16 GB SD Var Onu Secebiliyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asauult -- 30 Ekim 2015; 10:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asauult

Alibaba Dan Baktim Telefonun Mavi Sari Kirmizi Renkleri Var Ben Onu Arlasi Siyah İstiyorum Mevcut. mu Yoksa Siyah Siparis Verince Arka Kapak Beyaz Mi Geliyor Standart

Bi Sorum Daha Olacak SD Kart Takınca Depolama Hafızası Olarak Seçiliyor Mu Uygulama Hafızası 2 GB Ya 16 GB SD Var Onu Secebiliyormuyuz

hocam var bydublor hocam da belirtti zate satın alacağınız yere siyah olduğunu belirtin zaten siyah gelecek.beyaz derseniz de beyaz kapaklı olay bu kadar basit hala kafanızı kurcalayan renk konusunda ne çözemedim :)

ve evet hafıza kartına uygulamaları kurabilirsiniz rahatça yada telefonun ana hafızasını sd kart ta gösterebilirsiniz kolayca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 30 Ekim 2015; 11:14:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:7:3 >
  • Merhaba Öncelikle Tüm Quatro Mobile Ekibi Ve Kullanıcılarının Geçmiş Bayramını Kutlarım

Şimdi Ben Kredoi Kartı Kullanmiyorum. Genelde Sitelerden Alışveriş Yaparken 100 TL Üzeri Alişverisleri Kapıda Ödeme Yapıyorlar.
    Ama Tüm Sitelere Baktim,Quatro Mobile T1461 Bulamadım Hepsi Ön Ödemeli. 379 TL Yada PowerBank Hediyeli +220 Mah Pil İle 399 TL Ama Kapıda Ödeme Yok. Banka Kartıyla Alınabiliyor Mu ? Sitelerden Alan Var Mi.
    Yardım Eden Tüm Arkadaşlara Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asauult A kullanıcısına yanıt
    internet subesi kullaniyorsaniz. Sanal kart olusturabilirsiniz. bu sanal karta hesabinizdan harciyacaginiz kadar atip kredi karti ile alis veris yapiyormus gibi alisverid yapabilirsiniz.

banka kartlari genelde internet alisverisine kapali oluyor ama gittigidiyor odeme kismini bir kontrol edin belki vardir.

• QuatroMobileTeknik Q kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    pillerden haber var mıdır?

Selamlar
  • Cihazını satmak isteyen varsa talibim arkadaşlar
  • 13ATMACA 1 kullanıcısına yanıt
    2000mAhlık piller henüz belli değil ne zaman geleceği. Ama stock 1650mAhlık pillerden sanırım firmanın elinde mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.