Şimdi Ara

Quebec'te yaşanır mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransızca seviyemi sınava girip kanıtlarsam , ve en az b2 olursa orada çalışma imkanım olabilir

güzel bir yer mi sizce

• Cok soguk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmericanEagle

Cok soguk

siz orada mı yaşıyorsunuz hocma

• hocam cennet vatanı bırakıp nerelere gidiyorsunuz

• Ben Boston'da yasiyorum ama Quebec'e gidip gelen baya arkadasim oldu en cok havadan sikayet ederlerdi onun disinda cokta bir bilgim yok acikcasi Quebec hakkinda

• quote:

Ben Boston'da yasiyorum ama Quebec'e gidip gelen baya arkadasim oldu en cok havadan sikayet ederlerdi onun disinda cokta bir bilgim yok acikcasi Quebec hakkinda

çalışacağım şirketin orada da operasyonları var

fransızca kanıtlarsam orada da çalışma şansım var çünkü. normalde abdye gidecektim

• quote:

Orijinalden alıntı: BroteinCi

hocam cennet vatanı bırakıp nerelere gidiyorsunuz

kısa bir süreliğine ayrılacağım hocam

5-6 yıl çalışıp , para biriktirip iş kuracağım ülkemde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sırbistan'da Yaşayan Var Mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyle bir firsatiniz varsa kacirmayin derim

• quote:

Oyle bir firsatiniz varsa kacirmayin derim

işte abd mi quebec mi karar veremedim?

• Galiba 5-6 sene calisip Turkiye'ye geri donme planiniz var. Eger planiniz buysa ben ABD derim cunku Kanada sosyal bir devlet, vergisi cok, Amerika'da 2 ayda biriktereciginiz parayi orda 6 ayda biriktirirsiniz. Birde Amerika'nin guney taraflarina, texas gibi verginin nerdeyse olmadigi bir yere giderseniz ve harcamalarinizi minimumda tutarsaniz kanada'da bir senede biriktereceginiz parayi Amerika'da bir kac ayda biriktirebilirsiniz. Ancak ben donmekten vazgecebilirim, evlenicem aile kurucam diyorsaniz, Kanada daha mantikli bir secim

• quote:

Galiba 5-6 sene calisip Turkiye'ye geri donme planiniz var. Eger planiniz buysa ben ABD derim cunku Kanada sosyal bir devlet, vergisi cok, Amerika'da 2 ayda biriktereciginiz parayi orda 6 ayda biriktirirsiniz. Birde Amerika'nin guney taraflarina, texas gibi verginin nerdeyse olmadigi bir yere giderseniz ve harcamalarinizi minimumda tutarsaniz kanada'da bir senede biriktereceginiz parayi Amerika'da bir kac ayda biriktirebilirsiniz. Ancak ben donmekten vazgecebilirim, evlenicem aile kurucam diyorsaniz, Kanada daha mantikli bir secim

hocam şuan dönmeyi düşünüyorum da 5 yıl sonra fikirlerim değişirse sıkıntı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.