Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 QUEST 3 - 512GB + Ekstralar - FULL KUTULU TERTEMİZ SORUNSUZ Satın Al 1 Mayıs 2024 22:39 1 1 QUEST 3 - 512GB + Ekstralar - FULL KUTULU TERTEMİZ SORUNSUZ Ürünü 25 aralık 2023 de aldım ama 1-2 kere kullandım. Motion Sickness den kurtulamadım yine. İnanılmaz bir alet çok keyifli içim içimi yiyor ama dokunmaya korkar oldum. Öylece duruyor kaç aydır. Eşim için acil nakit ihtiyacım var o sebeple satıyorum. Bir gün kullanırım diye duruyordu nasip değilmiş… Extralarını da hediye edeceğim 4-5 bin tl değerindedir.Fiyat: 22500 Aksesuarlar hariç veya ayrı satılmaz hepsini birlikte vereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 22500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix Scar 18 G834JZR-N6036W - VATANBİLGİSAYAR - YENİ RTX4090 / 64 GB RAM / İ9 13900 KF / GARANTİLİ ASUS PROART KASA [SATILDI] PS5 Slim Digital - Sıfır sayılır, Vatanbilgisayar garantili [SATILDI] iPhone 15 Pro Max Naturel 256GB YurtDışı