Şimdi Ara

Quest Bow Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eskiden ardream carımla (59) ib çakması bi quest bow almıştım gorevle .yeni char actım 59 oldum hangi lvlde ve kimden alıyoruz bulamadım ? 109 apsimi ne vardı ib şeklinde

şuan ironx çakması 104 apli bi bow war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srtsrt07 -- 30 Temmuz 2013; 23:52:35 >

• kımsemi bilmiyor
  • YADA 60 lvl bowu varsa 60 olup bowu yapıp 59 duseyim ?
  • Çoook eskidendi galiba dediğiniz .
  • arbalet (horn crossbow) tarzı olan bow ise en yükseğini bellua(asga)daki tp gatenin yanındaki npcden alıyorsun. normal yay olanın (galiba)en yükseğinide yine belluadaki cardinal görevini veren npc den alıyorsun.
  • kaptandaki monster squadlarda olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskefiyeli -- 2 Ağustos 2013; 7:25:55 >
  • beyler uyarmam gerekiyor. 60 lvlde geldi gorev. ben asasa dönecektim archerden . asgada clearenceye geldi. iron crossbow gorunumunde 107 ap li bow yanindada 84 ap çakma md ancak ekstra olarakta bu mdden 1 adet daha . biraz ex birazda para veriyor. görev bugda arkadaslar. 5 aged wine istiyordu verdim mdyi seçtim korktugum basıma geldi. sadece 1 mdyi verdi. bowu seçsem bile mdyi verirdi. sonrakı gorev meat of blod don. onuda verdm shell kolluk vericekti. sorun oki onnuda vermedi. ekstraları vermiyor arkadaşlar. ticket atmalıyız. mesela şimdi ben napıcambi tavsiyesi olan. 59 olup ardreama donmeyi düşünüyorum caresiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.