Şimdi Ara

quest bugg olayı zzzzzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler quest bug ı kullanarak bazı ko playerları lvllarını kolay sekilde kasıp bu oyunu force ediorlar ve bu playerlar yüzünden herkesin bası yanacak gbi adil bir sekilde lvl kasan arkadslarımızın emekleri bosa gidecek eğerki rollback olursa patch e simdden herkese gecmiş olsun:(

• inşalllah olur herkez adil şekilde baştam başlasın
  • Hiç sanmıyorum Roolback yapcaklarını, Fakat öle birşey varsa K2network buna en kısa zamanda el atar!
  • K2 network bu olaya el atana kadar adamlar kasıcakları kadar exp kastılar :P
  • valla inş. bi rollback olur millet exin de itemin de gözüne vurmuş gerçi bizimkide boşa gidecek ama napalım onların haksız kazançlarının yanında bizim ki devede kulak bile kalmaz rollback oldu mu her türlü kardayız zaten olmadı mı gene enayi sınıfına girdik demektir geçmiş ola
  • lutfen su topice giin ve bana yadim edin

http://forum.donanimhaber.com/m_9775547/tm.htm
  • Rollback ve k2network hayatta olmaz yine ekmeğini yiyen yeğecek ve yiyemeyen önüne bakacak rollback falan olmaz bir kaç kişi forumda anlatmış olayı bende denk geldim ama yapamadım oyundan bir iki ikişi ile konuştum burda yazılan olay grell görevinde geçerliymiş oyundaki çocukların dedikleri şeyler bunlar forumdan da iki kişiye pm attım onlardan cevap bekliyorum ama cevap yazmayacaklarınıda adım gibi biliyorum bu tarz buglar genelde paylaşılmaz ki zaten buna donanimhaber izin vermiyor açılan bir konu varsa bekletmeden siliyor... O bug ı öğrenmek istiyorsanız gidin grell mekanına elemanlarla bir kaç sohbet edin belki söylerler ama sanmıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What_if -- 10 Ekim 2006; 4:24:59 >
  • Öncelikle şunu söyleyeyim bu BUG gerçekten var. Varlığının yanında ne zaman keşfedildiğini kimse bilmiyor ancak yapmayı bilen Fire Drake geldiğinden bu yana yapabilirdi ve Fire Drake sürümünün en büyük açığı şu anda bu bug. Yakın zamanda Pathos' ta dahi lvl 70+ ları görebilirsiniz bu bug ile ama charlarını riske etmeyecek olan kişiler yan charları ile sınırsız Mirage Dagger, Glave, Green Treasure Chest ve her türlü Chitin ve Chitin Shell kazanıyorlar. Bu olay patlak verdiğine yaklaşık 4-5 gün oluyor ve şu anda herhangi bir GM veya Adminin bu bugdan haberdar olduğunu sanmıyorum nitekim hiçbir yabancı forum bu açığın farkında bile değil ve buna official forum da dahil her ne kadar ben bir yazı yazmış olsamda anlamaları ve açığı kapatmaları zaman alıcak. Yeni nesil dupe bu arkadaşlar başka bir açıklaması yok bunun eskiden sahip olduğumuz bir itemi kopyalarken şimdi sahip olduğumuz bir questi sürekli kopya ediyoruz. Çok ciddi bir biçimde serverlara Roll Back gerekli ancak geleceğini sanmıyorum çünkü hem exp hemde item görevleri bu şekilde bug a sokulabiliyor ve Roll Back gelirse lvl 80 olanlar 78 lvl e kadar düşürülür ve bir çok oyuncunun emeği ile oynanır ve tüm bunların yanında kazananların bir çoğu bu olaya karşı çıkar. Bu sebeplerden dolayı k2 nin Roll Back yapmayı göze alacağını sanmamakla beraber artık lvl leri çok yüksek oyuncuların ne derece legal lvl kastıklarını sorgular bulunmaktayım.

• DAHA ÖNCE CHARI SOYULAN VE İTEMLERİ KAYBOLANLAR İÇİN ROLL BACK OLDU VE GENE OLABİLİR ....
    NE ZAMAN OLDU DERSENİZ GEÇTÜĞÜMİZ AY OLMUŞTU VE KASILAN TÜM EX VE NP LER GİTMİŞTİ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.