Şimdi Ara

Quest mi Dungeon mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kastığım 8 inci karakterim artık 77 ye kadar geldim ve ellerim gitmiyor Violet Hold u birdaha görücem diye. Bir 80 lesem gerisini seviyorum ama o 3 level bana yalın ayak avrupya yı baştan sona gezmek kadar yorucu geldi. Şimdi soruyorum daha önce hiç Tank olarak seri dungeon la lvl kasmamıştım paso quest ve o da çok yavaş. Bugun 80 olmam gerek. Bana söyleyin görev yaparakmı kassam yoksa dungeon mı daha hızlı olur. Ve ayrıca bilen arkadaşlar cevap verebilirlerse bugüne kadar Dk Rouge oynadım Warrior la pvp de sıkıntı çekermiyim? Arena da görür mü Healer Druid le?

• Hangi server da oynadığını bilmiyorum ama eğer bg leri kazanma olasılığınız fazlaysa direk bg ile level kas derim 77 den sonra,çok hızlı bir şekilde level atladığını görüceksein.
    soruna gelicek olursakta warrior pvp de biraz emek isteyen bir class ,macrolarla işini kolaylaştırabilirsin ve evet druid healer la çok iyi bir partner olursunuz.
  • Server maalesef Karazhan Ally:D ama dediğin mantıklı hemen arms alıyorum gidip. Teşekkürler tavsiye için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_1313

Server maalesef Karazhan Ally:D ama dediğin mantıklı hemen arms alıyorum gidip. Teşekkürler tavsiye için

Karazhan ally ise hemen terket orayı. Bak gerçekten çok pişman olursun. Karazhan en son new players falandı + Ally serverin sadece %10 unu oluşturuyor. Söz dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_1313

Server maalesef Karazhan Ally:D ama dediğin mantıklı hemen arms alıyorum gidip. Teşekkürler tavsiye için

Karazhan ally ise hemen terket orayı. Bak gerçekten çok pişman olursun. Karazhan en son new players falandı + Ally serverin sadece %10 unu oluşturuyor. Söz dinle

5 yıldır burda Horde oynuyorum ama Ally konusunda haklısın:D tavsiyen varmı nereye geçebilirim BL dışında ally dan da sıkıldım gerçi ama:D Darkspear nasıl?
  • BL Bende BL deyim ama memnunum. İnsanlar nesini sevmiyor anlamıyorum. Server liselilerden arındı hep. Trade chatte türkçe konuşulmuyor neredeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.