Şimdi Ara

Quick Slot yardım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam benim char bugda kaldı galiba soyle soliyim skill slotun sayfa F1 in birinci slotuna skillimi koyuyorum atak skillini yaratıgı seciyorum 1'e basıorm atak yapmıyor ne var ki quick slotun 1.bosluguna koydugumda klavyeden 1'e basınca atak yapıyor bunu duzeltemezmiyiz? ayrıca F2,F3,F4 icinde aynısı gecerli hep quick slottaki skilli kullanıyor :S

• Tmm buldum hemde cok ii bi seyde buldum bilmiyenler icin quick slottaki ilk skilli kullanmak icin mousela sag tıklıodk ya onun yerine klavyeden space+1 e basınca o skilli kullanıo bilmeyenlere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealBoy_Tr

Öncelikle selam benim char bugda kaldı galiba soyle soliyim skill slotun sayfa F1 in birinci slotuna skillimi koyuyorum atak skillini yaratıgı seciyorum 1'e basıorm atak yapmıyor ne var ki quick slotun 1.bosluguna koydugumda klavyeden 1'e basınca atak yapıyor bunu duzeltemezmiyiz? ayrıca F2,F3,F4 icinde aynısı gecerli hep quick slottaki skilli kullanıyor :S

Ben birşey anlayamadım, anlayabilen bana da anlatsın
  • ya anlatması zor ama düzelttim sunu bilin quick slottaki ilk bosluktaki skilli klavyeden kullanmak icin space+1,ikinci bosluktaki skilli kullanmak icin space+2....bole gidiyor....hatamı düzelttim yinede teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealBoy_Tr

ya anlatması zor ama düzelttim sunu bilin quick slottaki ilk bosluktaki skilli klavyeden kullanmak icin space+1,ikinci bosluktaki skilli kullanmak icin space+2....bole gidiyor....hatamı düzelttim yinede teşekkürler

Ewt öyle ztn o.10'a kadar gidiyo...
  • Senin space basık kalmış, geçde olsa keşfetmişsin..
  • evet teşekkürler o özelliği bilmiyordum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hay allahım yarabbim hiç güleceğim yoktu. gece gece xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.