Şimdi Ara

Quicknete Giricem ama 50 GB asildiktan Sonra Hizi Dusen Varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Quicknete Giricem ama 50 GB asildiktan Sonra Hizi Dusen Varmi ? Suan TTnet 1MB Kullanicisiyim quicknet 10mb gecmek istiyorum ama korkuyorum :) aydinlatirsaniz sevinirim..

• Henüz durum belirsiz. Ayrıca böyle durumlarda kendiniz aydınlanmayı denerseniz, daha çabuk sonuca ulaşırsınız. Konu hakkında bir sürü başlık mevcut.

• şuanda bi ses seda yok söylentilere göre forumdaki bu yil sonunda uygulanacakmiş adil kullanim artik ne kadar doğru ne kadar yanliş bilmiyorum.
    kaynak: dedikodu:)
    Kullanmani şiddetle tavsiye ediyorum :) 1.5 yildir kullanicisiyim hiç bir sorunla karşilaşmadim şükürler olsun çok memnunum belkide ufak tefek bilgisayar bilgimdende olabilir bu sorunları yaşamamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excution -- 12 Temmuz 2010; 4:17:17 >
  • Ya Benim Korkum Film İndiriyorum 10mb netle 1 Gunde 100Gb Download Yapabilrm 29 gun 512 ile takilmak istemiyorum :)
  • Kendini frenleyemiyosan 1mle idare et biz öyle yapıyoruz
  • Eninde soununda düşecek ama bu ay ama 2 ay sonra..
  • Mart 2010 dan sonra üye olan aboneler için bu durum geçerli. Yani 50 gb'ı aştığınızda adil kullanım dan dolayı hızınız düşüyor. Örneğin ben Eylül Ocak 2010 da abone oldum. Ondan dolayı bu adil kullanım kuralı beni etkilemiyor(hızım düşmüyor).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazharp

Mart 2010 dan sonra üye olan aboneler için bu durum geçerli. Yani 50 gb'ı aştığınızda adil kullanım dan dolayı hızınız düşüyor. Örneğin ben Eylül Ocak 2010 da abone oldum. Ondan dolayı bu adil kullanım kuralı beni etkilemiyor(hızım düşmüyor).

hadi ya :/ 1mb devma ozman
  • Mart 2010'dan sonra üye olup hızı düşen kim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.