Şimdi Ara

Quickplay 2.0 ve Sonic Express Lightscribe Programları Linkleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce hp pavilion dv5176eu aldım. ve çok saçma olan hp recovery cd si oluşturmayı denediğimde ne hikmetse oluşturulduğu uyarısını aldım. ki öyle bir cd ve dvd im. yok. hp de tekrar oluşturulamayacağını söyledi. vesselam benim gibi işletim sistemini yeniden kurup quickplay ve lightscribe programlarını arayanlara. emule linkleri aşağıdadır. bizzat tarafımdan denenmiştir. yanlız ben hdd yi ikiye bölmüştüm. quickplayı kurduğumda ikinci hdd bölümünü sildi. ve tüm bilgilerim gitti. sonrasında kurtardım çok şükür. ama zor oldu. bilginize.

http://r apid share.de/files/31053314/hp.txt

son bir hatırlatma. quick play 250mb ayırdığı bölüme kurarken hata veriyor. hatayı ok leyin. işlem yarım bitecek ama oluşturduğu hdd de girip program files bölümünde hp quickplay programını göreceksiniz. quick launch programı ile gerekli ayarları yapıp kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfora -- 28 Ağustos 2006; 15:01:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: perfora

1 hafta önce hp pavilion dv5176eu aldım. ve çok saçma olan hp recovery cd si oluşturmayı denediğimde ne hikmetse oluşturulduğu uyarısını aldım. ki öyle bir cd ve dvd im. yok. hp de tekrar oluşturulamayacağını söyledi. vesselam benim gibi işletim sistemini yeniden kurup quickplay ve lightscribe programlarını arayanlara. emule linkleri aşağıdadır. bizzat tarafımdan denenmiştir. yanlız ben hdd yi ikiye bölmüştüm. quickplayı kurduğumda ikinci hdd bölümünü sildi. ve tüm bilgilerim gitti. sonrasında kurtardım çok şükür. ama zor oldu. bilginize.

http://r apid share.de/files/31053314/hp.txt

son bir hatırlatma. quick play 250mb ayırdığı bölüme kurarken hata veriyor. hatayı ok leyin. işlem yarım bitecek ama oluşturduğu hdd de girip program files bölümünde hp quickplay programını göreceksiniz. quick launch programı ile gerekli ayarları yapıp kullanabilirsiniz.

Öncelikle linkler için teşekkürler
    lightscribe için DVDit Pro 6 programını indirip kurdum, quickplayi ise henüz indirmedim.

Benim sorum şu:
    İki adet Recovery DVD'si oluşturduktan sonra HD'yi formatladım. Gerçi 100 GB'lık HD'nin 93'ü gözüküyor 7'si nereye gitti bilmiyorum ama bunu da C ve D diye ikiye ayırdım, windows XP pro kurdum. Şimdi Quickplayi kurarsam başıma neler gelir?

Bildiğim kadarıyla HD'nin ilk 250 MB'lık kısmının boş olması gerekiyor, benimki boş mudur bilmiyorum. İkinci hdd bölümünü sildi demişsiniz, sonra nasıl kurtardınız?

• bilgisayarıma sağ tıklayın yönetim den disk yönetimine girin orada etiket verilmemiş (ayrılmamış) hdd vardır büyük ihtimal sağ tıklayıp yeni partion oluştur derseniz oda gözükür. büyük ihtimal o bölüm recovery bölümüdür. bendede öyleydi.

quick play konusunda dediğim gibi windows kurduğunuz bölüme bir şey olmuyor. zaten kendisi oluşturuyor bölümü. D bölümünüzü kullanmadan önce quickplayı kurun. QuickPlay kendisi oluşturuyor 250 mb yi zira ben ayırmadım bölüm. kurulurken bende hata verdi ama kurulduğu bölümde program files içerisinde hp/quickplay klasöründe program mevcut ve çalışır durumda.

son olarak getdataback ile kurtardım. çooook program denedim önceki hdd kurtarma operasyonlarımda ama bence en iyisi bu. hep kurtarmışımdır bilgilerimi zira 20 gb lik veri yani. kayıpsız kurtarma :)

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.