Bildirim
quicksilver sweatshirt (XL)
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu şahısla bir alışveriş yapacaktık fakat 3 tane art arda attığım mesaja 5 saat boyunca gördüğü halde cevap yazmadığı için alışverişten vazgeçtiğimi söyledim. Kendisi beni bunu foruma yazmakla tehdit etti ve ilanlarımın altına baltalayıcı yazılar yazdı. Bana da cevap hakkı doğdu. Güvenilirliğine bir şey diyemem ama cins birisi olduğunu düşünüyorum. Alışverişlerinizde bunu göz önünde bulundurunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorunlu alışverişler bölümüne yazdığım yazıdan rahatsız oldu arkadaş, herhangi bir ilan baltalama yok, yaptığı
doğrumu yanlışmı okuyanlar karar versin
mesajlar silinmedi isteyene de gösterebilirim
"Bu arkadaşla kargoyla alışveriş yapacaklar dikkat etsin.
İlk olarak bana yollacağı kulaklığı anlaşmak üzereyken satıldı dedi, daha sonra yine bana geri dönüş yaptı, eline birtane daha eline geçtiğini belirtti,
tam havalesini yapacakken sohbette biryerinde henüz eline geçmediğini belirtti, eline ulaşmadan havale yapmacağımı kesin alacağımı belirttim,
derken havale yapmadığımdan üründe eline dediği gün geçmeyince, parasız kaldığını tüm parasını altın dolara yatırdığını acil parayı beklediğini belirtti,
şimdide daha eline bile ulaşmayan ürün için üstelikte haftasonu havalesini yapmadığım için satıştan vazgeçtiğini belirti.
Yaşadığım deneyim sanki bana tutarsız birisi iması verdi, kargoyla alışveriş tavsiye etmiyorum, herkezin tercihi tabi kendine,
iyi forumlar. "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 18 Haziran 2017; 14:19:47 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X