Şimdi Ara

quicksilver sweatshirt (XL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orjinal, zamanında alınmış, gardolap fazlalığı, çok kullanmamışım tertemiz, ihtiyaç fazlası olduğundan satılık, ihtiyacı olana fırsattır.

55tl

quicksilver sweatshirt (XL)quicksilver sweatshirt (XL)quicksilver sweatshirt (XL)quicksilver sweatshirt (XL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 17 Haziran 2017; 22:42:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu şahısla bir alışveriş yapacaktık fakat 3 tane art arda attığım mesaja 5 saat boyunca gördüğü halde cevap yazmadığı için alışverişten vazgeçtiğimi söyledim. Kendisi beni bunu foruma yazmakla tehdit etti ve ilanlarımın altına baltalayıcı yazılar yazdı. Bana da cevap hakkı doğdu. Güvenilirliğine bir şey diyemem ama cins birisi olduğunu düşünüyorum. Alışverişlerinizde bunu göz önünde bulundurunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunlu alışverişler bölümüne yazdığım yazıdan rahatsız oldu arkadaş, herhangi bir ilan baltalama yok, yaptığı
    doğrumu yanlışmı okuyanlar karar versin

mesajlar silinmedi isteyene de gösterebilirim

"Bu arkadaşla kargoyla alışveriş yapacaklar dikkat etsin.

İlk olarak bana yollacağı kulaklığı anlaşmak üzereyken satıldı dedi, daha sonra yine bana geri dönüş yaptı, eline birtane daha eline geçtiğini belirtti,

tam havalesini yapacakken sohbette biryerinde henüz eline geçmediğini belirtti, eline ulaşmadan havale yapmacağımı kesin alacağımı belirttim,

derken havale yapmadığımdan üründe eline dediği gün geçmeyince, parasız kaldığını tüm parasını altın dolara yatırdığını acil parayı beklediğini belirtti,

şimdide daha eline bile ulaşmayan ürün için üstelikte haftasonu havalesini yapmadığım için satıştan vazgeçtiğini belirti.

Yaşadığım deneyim sanki bana tutarsız birisi iması verdi, kargoyla alışveriş tavsiye etmiyorum, herkezin tercihi tabi kendine,

iyi forumlar. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 18 Haziran 2017; 14:19:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.