Şimdi Ara

Quiknet hakkında (tellcom sitesinden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitelerinde bu hizmet hakkında bilgi vermeye başlamışlar.
    http://www.tellcom.com.tr/IndividualServices.asp?ViewType=QuikNET

Ancak maximum upload hızı 5MB/s ve daha önceki bildiğimiz fiyatlar 24 ay abone kalmak mecburiyeti ile veriliyor.
    İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastermind -- 24 Ocak 2008; 17:14:45 >

• istanbulda nerelere kadar veriliyor bu hizmet
  • Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy
    quote:

Orjinalden alıntı: exerion

istanbulda nerelere kadar veriliyor bu hizmet
  • 1 mb download 1 mb upload abartı güzel oyunlarda ping olayını resmen çözüyor bu bağlantı umarım yayılır her yere ...
  • bence ne yapın ne edin 2 yıllık sözleşme yapmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastermind

Ataşehir, Bahçeşehir, Kemerburgaz, Çekmeköy
    quote:

Orjinalden alıntı: exerion

istanbulda nerelere kadar veriliyor bu hizmet

sadece buralara ise bence hicbir kullanabilirligi yok
  • Sırf TT'den kurtulmak için bile alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

1 mb download 1 mb upload abartı güzel oyunlarda ping olayını resmen çözüyor bu bağlantı umarım yayılır her yere ...

1mbit bu arada yani 1/8 megaByte a denk gelir
  • telcom u aradım ve 24 aylık sözleşmeyi adsl hizmeti için yaparsak bölgemize quicknet gelse bile bu sözleşmenin devam edeceğini söylediler. İlginç ama gerçekten kendi hizmetleri olan adsl den quicknete geçsek bile devam etmesi bu sözleşmenin pek mantıklı gelmedi bana.
  • kısa zamanda yayılır umarım.
    TTnetden pahalı bile olsa gidip başka firmadan alırım. Sırf tt ye para vermemek için.
    5 - 10 kağıt bana koymaz ama kişisel intikam almış olurum :P
  • Bahçeşehir'de kablolar döşendi. ben de bir heves abone olmak için aradım. daha Bahçeşehir'de devreye girmemiş...
  • Çünkü sattığı ADSL hizmetini Telekomdan toptan alıyor, diğeri ise kendine ait bir yapı, yani o sözleşmeyi aslında Telekomla yapıyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

telcom u aradım ve 24 aylık sözleşmeyi adsl hizmeti için yaparsak bölgemize quicknet gelse bile bu sözleşmenin devam edeceğini söylediler. İlginç ama gerçekten kendi hizmetleri olan adsl den quicknete geçsek bile devam etmesi bu sözleşmenin pek mantıklı gelmedi bana.
  • Arkadaşlar dikkatinizi çekti mi, altyapılarını hep toplu konutların bulunduğu yerlere kuruyorlar. Demek ki Ağaoğlu'nun 109 YTL'ye sunduğu 100 Mbit internet buymuş.

Ben 20 Mbit olan bağlantıyı gözüme kestirdim ! Ama tabi altyapı gelene kadar fiyatlar zaten bu seviyelere ulaşır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.