Şimdi Ara

r 520m telefon nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ericsson r520m almayı düşünüyorum fiyatı 228 milyon sizce bu telefon nasıl gprs internet için alıcam data kablosu bulunurmu?
    telefonun özellikleri süper bluetooth dahi var yanlız biraz büyük ve antenli ama benim için problem değil görüşlerinizi yazıp yardımcı olursanız sevinirim
    gprs içinde telsim hat almayı düşünüyorum

• kimsenin bi fikri yokmu yaw
    pahalı telefon alamıyorum su an napim :((
  • bu telefonu bu fiyata buldunsa hiç kaçırma al.MOTOROLA C336 MODELİNDEN SONRA GPRS HIZINDA İKİNCİ SIRADA GELİYOR YANİ PERFORMANS GÜZEL.DATA KOBLOSU İLE UGRAŞMA KIZIL ÖTESİ İLETİŞİM VEYA BLUE tooth YANİ MAVİ DİŞİ DESTEKLİYOR.HER BİLGİSAYARCIDA KIZIL ÖTESİ PORT VEYA MAVİ DİŞ PORTUNU BULABİLİRSİN BU YÜZDEN KOBLO ARAŞTIRMANA HİÇ GEREK YOK.ZATEN FİYATLARI AYNI DENİLEBİLİR.BU TELEFON T39M DEN SONRA ENÇOK HAŞUMA GİDEN TELEFON.AMA MENÜLERİ BİRAZ KÖTÜ OLDUGU İÇİN ŞU AN SİEMENS ME 45 KULLANIYORUM.
  • ben ericsson r520 m aldim dun aksam,
    bluetooth gprs wap IrDA (infrared) hersey var telefonda, 228 milyon degil gerci, +KDV si de var ama emsallerine gore %50 ucuz neredeyse...

bu arada teknik bi bilgi, bi cok gprs 'li ucuz telefon, 2 uplink 1 downlink imkani sunar, ama ericsson r520'de class 8 GPRS var, yani 56k modeminizle denk. 4 uplink 1 downlink kanali var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.