Şimdi Ara

r a p i d s h a r e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • r a p i d s h a r e Benim bu siteyle aram hiç düzelmedi 107 indiriyor iyi 10 dk iner diyorum % 78 80 geliyor hımm az kaldı diyorum bir bakıyorum indirme durmuş 3 ile yada 2 ile indirmeye başlıyor 1 dk kalmış 10 saate iner yazıyor 100 kez denedim hep aynı neden ola bilir yada bunu nasıl düzelte bilirim
    büttün bedavadan indirenlere böylemi yapıyor yoksa banamı saat 01:00 dan sonra % 80 lerde zırtlıyor gündüzleri % 50-40 larda falan yokmu bunun bir yollu millet hep free takılıyor her şeyide indiriyor
    nettimde bir sorun yokk l2 setup larını falan hep indiriyorum bir yardım edin ruhum daraldı vallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 1 Ekim 2009; 19:23:42 >

• cryptload programını kullanın birde geceleri daha hızlı indirir internetinizi ortak mı kullanıyorsunuz ??
  • ortak kullanmıyorum tamam hemen bu programı bulup kullanıcam bakalım olcakmı saolasın zewzek
  • Bundan olacagini bilmiyorum ama Dns ile alakali olabilirmi * ortak dns mi kullaniyorsun yoksa elle yazarakmi
    208.67.222.222 208.67.220 220 normalde daha iyiside var ama onlar evde:(
    baska mantik yurutemiyorum download programinida degistirebilirsin olmadi ie 8 guncelle.
  • sanırım bu konunun yeri burası değil Lineage II bölümündeyiz arkadaşlar
  • Ewet konunun yerı burası degıl ama arkadas l2 bolumunun sureklı kullanıcısı oldugu ıcın ve burda daha fazla ınsan tarafından tanındıgı ıcın daha rahat yardım bulabılırım dıye burda acmıs .Cok fazla yadırgamayın ama durum herkes tarafından bu sekılde kullanırsa baya bır karmasa olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

r a p i d s h a r e Benim bu siteyle aram hiç düzelmedi 107 indiriyor iyi 10 dk iner diyorum % 78 80 geliyor hımm az kaldı diyorum bir bakıyorum indirme durmuş 3 ile yada 2 ile indirmeye başlıyor 1 dk kalmış 10 saate iner yazıyor 100 kez denedim hep aynı neden ola bilir yada bunu nasıl düzelte bilirim
    büttün bedavadan indirenlere böylemi yapıyor yoksa banamı saat 01:00 dan sonra % 80 lerde zırtlıyor gündüzleri % 50-40 larda falan yokmu bunun bir yollu millet hep free takılıyor her şeyide indiriyor
    nettimde bir sorun yokk l2 setup larını falan hep indiriyorum bir yardım edin ruhum daraldı vallah

Ne indiriyorsun?kaç mb?eğer az ise ben indireyim senin için başka bir yere upload ederim
    (linki pm den yollayabilirsin biraz acele et premium son2 gün)

• IchigoSan doğru diyorsunn kusura bakmayın cumcumx kardeşimin dediği gibi yani haklısınız

zewzek senin ismini verdiğin programın değişik bir türünü buldummm çok güzel linkleri kendi konturol ediyor kırıkmı değilmi bakıyor sıraya ayırıyor kendi içinde vede hattasız % 100 indiriyor vede beklemek zorunda kalmıyorsunuz herşeyi kendi hallediyor
    program ( j downloader )

MORFEUS usta senin verdiğin dns numaralarıdaa çok işime yaradı sabah akşam 110.00 kb/s indiriyor

ergunol usta sende çok saoll halletim
  • al benden de sana bi dns 4.2.2.1 / 4.2.2.2 bu dns çok hızlıdır ve girilemeyen tüm sitelere ve türkiyedeki tüm sitelere sorunsuz girmenizi sağlar. cryptload ın alternatifi olarak kullanabilirsiniz jdownloader i sorun olmaz ben hiç denemedim ama cryptload kadar başaralıdır.

salıcakla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.