Şimdi Ara

R.a.p.i.d.s.h.a.r.e download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.d.e. upload yapmayı birileri gösterebilirmi acaba ??? vede arakadaşalr bişeyler download ettiğim zaman dowload normal bi şekilde tamamlanmış gibi son buluyor ama %40 %70 gibi alanarda son buluyor yani anlayacağınız ortada yarım kesiyor.neden bunu yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wild_wild_west -- 11 Eylül 2007; 23:18:18 >

• yaz rapid share google anlatımları gelir
  • Çok detaylı bi bilgi verdin çok tşkr ederim ordaki asıl sorum rapid den download olayı değildi sorunun geri kalan ksımını okusan asıl ne sormak istediğimi anlarsın ama senin vereceğin cvblara şimdiden tşkr ediyorum kendini yormana gerek...
  • [Deleted by Admins]
  • kankss şimdi ilk gir rapide home a bas sonra gozat de upload etmek istedigin seyı bul tamam de sonra sagda upload var tıkla bıttıkten sonra senden zaten kayıt olmanı ıstıyo bılgılerını gır kayıt tamamlandıktan sonra üye girişi istiyo girişi yap upload ettıgın dosyayı altta gorursun tıklarsan onu ındırebilecegın adrese gonderıyo senı.... lınkı bır yere eklıceksen adresten kopyala yapıstır başka eklıceksen gene gozat de falan filan kanks basit yaparsın bundan ibaret saten:D

böyle başlar insan ögrenmeye devan etsen!!
  • ingbaronchugon kusra bakma senden once godum ama cevap yasmam usun surdu:D:D sen profsun:D
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar herkese bilgilerden dolayı tşkr ediyorum. share yi halletim ama downloadda aynı sorunu yaşıyorum download işlemini windowsun kendisi ile yapıyorum hiç program kullanmadan indriyorum ama yarıda kalıyor bölece benm kotada durup duruken kendi kendine boş yere şişiyor

• adsl bağlantın stabil değildir oluyor bazen. mozilla firefox veya opera internet tarayıvı kurmanı tavsiye ederim:
    www.mozilla.com
    www.opera.com

bağlantın anlık kopmalar yaşıyorsa yapabileceğin bişey yok ama bu internet tarayıcılardan birini kur bence sorun adsl bağlantısı değildir internet explorer gibi vasat bi tarayıcı ile ben de bu tip sorunlar yaşıyordum opera ve firefox çok daha iyi indirme konusunda da ve diğer konularda da:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 12 Eylül 2007; 10:13:17 >

• %40 %70 lerde bitiyo diosun büyük olasılıkla bağlantın kopuyordur.
  • premium un yoksa free ye tıkla gerisini görürüsün
  • Rapid Premium nerden bulabilirim???
  • altta yazıyo 5.44 euro bir yıllığına felan r apidshare 1 yıllığı 100 euro diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.