Şimdi Ara

R a p i d share manager sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar.. 14,08,2008

Forumlara baktım ama bulamadım.. verildiyse ozur dilerim..
    R a p i d s h a re manager programını uzun zamandır kullanıyordum arada bağlantı sorunlarıda olsa yinede iyi gidiyordu hersey.. sonra siteyi yenilediler.. o sırada bilgisayarıma format atmıstım sonrasında programı yükleme calıstığımda hata mesajı aldım.. ne yaptıysam bi türlü beceremedim calıstırmayı programı..
    Netframework'u silip yeni bastan yükledim güncellemelerini yaptım yama vs. nesi varsa hallettim işte gene olmuyor.. cafe işletiyorum diğer bilgisayarlardada deniyorum olmuyor.. arada musteri bilgisayarı gelior onlardada denedim gene nafile genel bi sorunmu var yoksa siz nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bi yardımcı olursanız cok iyi olur tek tek indirmekle bas edilmiyor gercektende.. premium aldım heba oldu..
    herkese tesekkurler

yüklemeye calısırken boyle bir hata verior..

Sonrasında dewam dersem eğer programı acmıyor bu sekilde bir hata verior

Yardım eden yada en azından su mesajı okuyan herkese tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyavuzl -- 14 Temmuz 2008; 12:49:19 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_20416471/mpage_25/tm.htm

Şuraya yazın bir de.

Anladığım kadarı ile güvenlikte sorun yaşıyor program.Antivirüsler izin vermiyor olabilir
  • Her neyse herkese tesekkurler.. sorunu tam olmamakla beraber çözmüş bulunuyorum.. aynı sorunu yasayan arkadaslara yardımcı olabilirim..
    lyavuzl@hotmail.com
  • bende rapid premium uyelik aldim ama benimde sorunum su : idm ya da herhangi bir download ile birsey indirdigimde tek tek hepsini listeye aliyorum ama butun partlar mesela 11 part ayni anda indirdigim zaman net nerdeyse calismayacak gibi oluyor nette sorf bile yapamiyorum cfosspeed de kullandim yok sorun yine ayni benim sormak istedigim ben mesela 10 12 partlik bisey indirirken once hepsini tek tek tıklayıp listeye alayım bu sorun degil ama biri indikten sonra digeri baslasin inmeye hepsi ayni anda download olmasin bunu nasil ayarlayabilirim ? yardimci olursaniz cok sevinirim. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A.R.O.G (2008)
    16 yıl önce açıldı
    [DH] V O L V O for L I F E
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.