Şimdi Ara

R.I.P Mitsubishi Lancer 1973-2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bari eclipse, 3000gt falan gibi modelleri diriltseler. Onları öldürünce de yeniden Lancer döner. Araba yenileyeceğim zaman Lancer almayı düşünüyorken bu makyajı sitede göründe beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Gerçekten çok üzücü.

Subaru STI modelini getirmiyor. İkinci el imprezalar saatli bomba. Lancer öldü. Biz japon severler ne yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bitirildiği iyi oldu. Zaten uyduruk bir araçtı. EVO hariç beş para etmezdi. Yalıtımı yoktu, yol tutuş yoktu,

Böyle boş yorum anca senden gelir.

Bu cümleleri yazan ellerin kırılsın.
  • 3 seneye tekrar uretilmeye baslar merak etmeyin. Yeniden populer olmak icin boyle adimlar atilir bazen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Bitirildiği iyi oldu. Zaten uyduruk bir araçtı. EVO hariç beş para etmezdi. Yalıtımı yoktu, yol tutuş yoktu,

Arabadan anlamayanlar da işte böyle benim gibi bir uzmanın yorumunu trollemeye çalışır.

Lancer her zaman vasat ve uyduruk bir araçtı.

Yol tutuşu zayıftı, konforu zayıftı, yalıtımı zayıftı. Donanımı zayıftı. İkinci eli zayıftı. Motoru zayıftı.

Sorunsuz olduğu bile şüpheliydi.

Amerika'da Civic ve Corolla rekorlar kırarken, Lancer aynen Volvo V40 gibi çapulcu çapulcu takılıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Japonlar kendi bacağına sıktılar bence. Hala 90'ların japon araçları gibisi yok.
  • quote:

en fazla da 29.999 TL eder di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Alfa Romeo Giulietta
    Alfa Romeo Giulia
    Volkswagen Scirocco
    Volkswagen Jetta
    Honda Nsx
    Nissan GTR (Skyline ibaresi kalktı, ama R35 olarak geçer.)
    Bmw M1
    Renault Twingo

Aklıma ilk gelenler bunlar. Daha çok vardır böyle.

Gelir mi gelir

belki ilerde gelir ama sadece evo değil lancerda gelmeli.

R.I.P Mitsubishi Lancer 1973-2017

mesela mazda3 ve lancer içine bak lancer daha farklı sanki 2016 da çıkmış arabanın içi değil gibi sade bir içi var, insanlar genelde bu ne biçim araba modern durmuyor diyebilir ama benim için daha iyi subaruda öyle.

lancer ilerde yine gelirse dışıylada içiylede böyle birşey olmalı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Selami Şahin 1.6 ie

Bari eclipse, 3000gt falan gibi modelleri diriltseler. Onları öldürünce de yeniden Lancer döner. Araba yenileyeceğim zaman Lancer almayı düşünüyorken bu makyajı sitede göründe beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Gerçekten çok üzücü.

Subaru STI modelini getirmiyor. İkinci el imprezalar saatli bomba. Lancer öldü. Biz japon severler ne yapalım

aynen öyle

günümüz için lancer ve imprezadan sonra civic ve corolla çok sıkıcı kalıyor

nissan ayrı dünya zaten ama o hiç gelmiyor renault yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

Alfa Romeo Giulietta
    Alfa Romeo Giulia
    Volkswagen Scirocco
    Volkswagen Jetta
    Honda Nsx
    Bmw M1
    Renault Twingo

Gelir mi gelir

mesela mazda3 ve lancer içine bak lancer daha farklı sanki 2016 da çıkmış arabanın içi değil gibi sade bir içi var, insanlar genelde bu ne biçim araba modern durmuyor diyebilir ama benim için daha iyi subaruda öyle.

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Araç içinde ne kadar sadelik, ne kadar az teknoloji, o kadar çok seviyorum. Bir Supra'nın kokpitini hiçbir araca değişmem mesela

Bu arada tekrardan söyleyim, konularınızı görünce heyecanla giriyorum. Kafa yapımız aynı, forumda nadir kalanlardansınız

Edit: yanlış mesajınızı alıntılamışım. Bana yaptığınız alıntıyı alıntılayacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 25 Nisan 2017; 13:6:7 >

• quote:

quote:

quote:

Alfa Romeo Giulietta
    Alfa Romeo Giulia
    Volkswagen Scirocco
    Volkswagen Jetta
    Honda Nsx
    Bmw M1
    Renault Twingo

Gelir mi gelir

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Araç içinde ne kadar sadelik, ne kadar az teknoloji, o kadar çok seviyorum. Bir Supra'nın kokpitini hiçbir araca değişmem mesela

Bu arada tekrardan söyleyim, konularınızı görünce heyecanla giriyorum. Kafa yapımız aynı, forumda nadir kalanlardansınız

Edit: yanlış mesajınızı alıntılamışım. Bana yaptığınız alıntıyı alıntılayacaktım

önemli değil hocam zaten o mesajımada çağırmayı düşünmüştüm

iyi hocam benim kafada üyelerin olması

• klima düğmelerini görünce klimanın otomatik olmadığını düşünen bir sürü arkadaş bulabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Arabadan anlamayanlar da işte böyle benim gibi bir uzmanın yorumunu trollemeye çalışır.

Yol tutuşu zayıftı, konforu zayıftı, yalıtımı zayıftı. Donanımı zayıftı. İkinci eli zayıftı. Motoru zayıftı.

Amerika'da Civic ve Corolla rekorlar kırarken, Lancer aynen Volvo V40 gibi çapulcu çapulcu takılıyordu.

'Sarraf olmayan ne bilsin, zanneder her taş incidir' demiş üstad Düçari.

Hocam sizin kiymetinizi bilenler biliyor siz merak etmeyin, zamaninda Galileo ya bile etmediklerini bırakmadılar, o yüzden sen doğru bildiğinden şaşma halk senin yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheDarknesss

R.I.P yazılacağına Türkçe karşılığı olan bir kelime veya cümle kullanılamaz mıydı? Elin Japon'unun aracıyla ilgili konu açmaya gösterdiğiniz özeni ana dilinizi kullanmak için göstermiyorsunuz.

Evo 9 bildiğim tüm araçlar içerisinde favorilerimden bir tanesi, yeni kasadaki Evo'lara alışamadım zaten. Keşke yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi R34-R35 dönüşümü gibi bir dönüşüm yaşasa Evo.

R.I.P. yani rest in peace, huzur içinde yat. Genelde dediğinize katılırım ama biraz ironik bir başlık olduğu için R.I.P.'i pek yadırgamadım; sonuçta gerçek manada bir cenaze yok ortalıkta. :)

Başlığa gelirsek, civic sahibi olarak emmoğlunu kaybetmiş kadar üzüldüm. :)

• quote:

Bari eclipse, 3000gt falan gibi modelleri diriltseler. Onları öldürünce de yeniden Lancer döner. Araba yenileyeceğim zaman Lancer almayı düşünüyorken bu makyajı sitede göründe beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Gerçekten çok üzücü.

Subaru sti modelini getiriyor.

Çekmeköy subaru bayiinde var. 350bin lira fiyatı var. 2.5 motor, 320hp falandı galiba. Motor hacmi 2.0 olsa herhalde 250bine falan düşerdi fiyatı.

• quote:

quote:

quote:

Neyse daha içine binip sürmedigin araba hakkında atıp tutarak arabadan mı anlıyorsun? Arabadan anlamadığımı nereden çıkarıyorsun çok bilmiş havan kime? Anca boş boş yazarsın. Neyse bu kendini beğenmiş havanla anca evini tadmin edersin burada . Bi kaç yorumuna baktım da troll ben değil sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Çekmeköy subaru bayiinde var. 350bin lira fiyatı var. 2.5 motor, 320hp falandı galiba. Motor hacmi 2.0 olsa herhalde 250bine falan düşerdi fiyatı.

Ankara konya yolu subaruda da var siparişle getiriyorlar ama önemli olan 1.6 impreza getirmek getirmiyorlar, paran varsa legacy de getirtirsin maxima da getirirsin.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

Ankara konya yolu subaruda da var siparişle getiriyorlar ama önemli olan 1.6 impreza getirmek getirmiyorlar, paran varsa legacy de getirtirsin maxima da getirirsin.

Aynen bunu demek istemiştim. Corolla Civic gördüğüm kadar impreza ya da sti da görmek isterdim.

1.6 imprazaya binmem ama etrafta olmalı @commandx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 25 Nisan 2017; 17:43:45 >

• senersongur kullanıcısına yanıt

2007'de çıkan lancer, 2014'te small overlap testine girip sınıfındaki en iyi notlardan birini alıyor. o çok övdüğün civicler, corolla'lar döküldü bu testte. ama lancer dandik araç değil mi, yol tutuşu vasat değil mi? sorunsuzluğu bile şüpheli yorumuna ayrıca güldüm, ben yolda kalan mitsubishi hiç görmedim. ya sahibinin benzin koymayı unutmasından kalmıştır ya da lastiği patlamıştır. hayatında hiç mitsubishi'ye binmemiş, trollük peşinde koşan senin gibi arkadaşlar anca lancer'ı kötüler zaten. valla 2007'de çıkmasına rağmen hala yolda görünce albenisi var bu köpekbalığı kasanın. tıpkı w211 e serisi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

2007'de çıkan lancer, 2014'te small overlap testine girip sınıfındaki en iyi notlardan birini alıyor. o çok övdüğün civicler, corolla'lar döküldü bu testte. ama lancer dandik araç değil mi, yol tutuşu vasat değil mi? sorunsuzluğu bile şüpheli yorumuna ayrıca güldüm, ben yolda kalan mitsubishi hiç görmedim. ya sahibinin benzin koymayı unutmasından kalmıştır ya da lastiği patlamıştır. hayatında hiç mitsubishi'ye binmemiş, trollük peşinde koşan senin gibi arkadaşlar anca lancer'ı kötüler zaten. valla 2007'de çıkmasına rağmen hala yolda görünce albenisi var bu köpekbalığı kasanın. tıpkı w211 e serisi gibi.

Lancerin 2008 de aldığı güvenlik notunu; mersedes c serisi anca 2015 de; bmw 3 serisi anca 2017 de geçebildi. bu mu uyduruk araba?

4 teker bagimsiz suspansiyon yol tutus zayif,

sinifinda ilk standart diz havayastigi donanim zayif,

ha birde motoru zayifmis 1.3 colta demek at arabasi diyecek bu arkadas.

110 hp 1.5 motoru vardi daha sonra 117 hp 1.6 motoru oldu 110 ve 117 hp atmosferik motor icin gunumuz standartlarinda, bizim vergi sistemi daha iyisine izin veriyorda sanki mitsu getirmiyor.

yalitim yok demis sanki civic corollada yalitim var.

44 yil 10 nesil uretilmis satilmis arac uyduruk oldu o da ayri mesele.

Bu senin gostedigin testten haberi bile yoktur arkadasin o kadar uydurukki hala aldigi deger kac yil gecmesine ragmen iyi degerler arasinda.

Neyse cok var forumda mitsubishi nedir ne degildir bilmeyen cokta aldirmamak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Nisan 2017; 20:12:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.