Bildirim
r10.net üyelik zorluğu...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yok mu bilen veya yardımcı olacak olan? Orada bir üyeyle mesajlaşmam gerekiyor acil? -
internet siten olması lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üye olan birinden rica edebilirsin senin yerine mesaj atmasını.. Hatta Msn veya Tel.nunu filan attırıp iletişime geçebilirsin ordaki üyeyle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot
Üye olan birinden rica edebilirsin senin yerine mesaj atmasını.. Hatta Msn veya Tel.nunu filan attırıp iletişime geçebilirsin ordaki üyeyle..
Senin var mı üyeliğin kardeşim? Varsa söyliceğim kişiye atar mısın rica etsem, gerçekten çok acil -
quote:
Orijinalden alıntı: batistuta83
quote:
Üye olan birinden rica edebilirsin senin yerine mesaj atmasını.. Hatta Msn veya Tel.nunu filan attırıp iletişime geçebilirsin ordaki üyeyle..
Senin var mı üyeliğin kardeşim? Varsa söyliceğim kişiye atar mısın rica etsem, gerçekten çok acil
Kardeşim benim üyeliğim var üyenin linkini ve ne söylemem gerektiğini pm atman yeterli. -
benimde üyeliğim var msj atacaksanız pm atın bana yardımcı olyım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ay-yildiz
quote:
Orijinalden alıntı: batistuta83
quote:
Senin var mı üyeliğin kardeşim? Varsa söyliceğim kişiye atar mısın rica etsem, gerçekten çok acil
Kardeşim benim üyeliğim var üyenin linkini ve ne söylemem gerektiğini pm atman yeterli.
teşekkür ederim halletim sorunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X