Şimdi Ara

r10.net üyelik zorluğu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar google'da arama yaptığımda iş konusuyla ilgili r10.net üzerinden ulaşmam gereken birisi oldu fakat üye olamadığım için mesaj atamadım. Hotmail, mynet, gmail, yahoo vs. hiçbirini kabul etmiyor. Fikri olan var mı nasıl üye olup iletişime geçebilirim. Yardım lütfen...

• Arkadaşlar yok mu bilen veya yardımcı olacak olan? Orada bir üyeyle mesajlaşmam gerekiyor acil?
  • internet siten olması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olan birinden rica edebilirsin senin yerine mesaj atmasını.. Hatta Msn veya Tel.nunu filan attırıp iletişime geçebilirsin ordaki üyeyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Üye olan birinden rica edebilirsin senin yerine mesaj atmasını.. Hatta Msn veya Tel.nunu filan attırıp iletişime geçebilirsin ordaki üyeyle..

Senin var mı üyeliğin kardeşim? Varsa söyliceğim kişiye atar mısın rica etsem, gerçekten çok acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: batistuta83

quote:

Üye olan birinden rica edebilirsin senin yerine mesaj atmasını.. Hatta Msn veya Tel.nunu filan attırıp iletişime geçebilirsin ordaki üyeyle..

Senin var mı üyeliğin kardeşim? Varsa söyliceğim kişiye atar mısın rica etsem, gerçekten çok acil

Kardeşim benim üyeliğim var üyenin linkini ve ne söylemem gerektiğini pm atman yeterli.
  • benimde üyeliğim var msj atacaksanız pm atın bana yardımcı olyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: batistuta83

quote:

Kardeşim benim üyeliğim var üyenin linkini ve ne söylemem gerektiğini pm atman yeterli.

teşekkür ederim halletim sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.