Şimdi Ara

R2 tuşu ne işe yarar?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam PRO EVOLUTİON SOCCER'cılar foruma biraz göz attım da herkes R2'den bahsediyor. Gördüğüm kadarıyla bu tuşla her şeyi yapabiliyoruz. Ne işe yarar bu tuş biri açıklayabilir mi??

• Yapay Zekanın Yanıtı

R2 Tuşu Ne İşe Yarar?

R2 tuşu, bilgisayar klavyesinde yer alan bir işlev tuşudur ve genellikle aşağıdaki işlevler için kullanılır:

• Kare alma: R2 tuşu, sayıları kare almak için kullanılır. Örneğin, "4 R2" tuş kombinasyonuna bastığınızda sonucun 16 olduğunu görürsünüz.
    • R2 kare PES: Popüler futbol simülasyonu oyunları olan PES serisinde, R2 kare tuşu genellikle oyunculardan biriyle özel bir hareketi gerçekleştirmek için kullanılır.
    • R2+kare: Bazı oyunlarda, R2+kare tuş kombinasyonu farklı özel hareketleri tetikleyebilir.
    • L2 tuşu ne işe yarar: L2 tuşu da bir işlev tuşudur ve genellikle oyunlarda hedef alma veya nişan alma gibi eylemleri gerçekleştirmek için kullanılır.
    • R2 kare ne demek: R2 kare, genellikle bir sayının karesini ifade eder. Örneğin, "5 R2" ifadesi, 5 sayısının karesinin 25 olduğunu belirtir.
    • R2 kare nedir PES: PES oyunlarında, R2 kare genellikle oyuncunun özel bir hareketini gerçekleştirmek için kullanılır. Bu hareket, oyuncuya rakiplerini geçme veya gol atma gibi avantajlar sağlayabilir.
    • R2 kare FIFA: FIFA futbol oyunlarında, R2 kare tuşu genellikle top sürme veya pas verme gibi temel hareketleri gerçekleştirmek için kullanılır.

Farklı programlarda ve oyunlarda R2 tuşunun işlevi değişebilir. Bu nedenle, kullandığınız belirli program veya oyundaki işlevini öğrenmek için kullanım kılavuzuna veya yardım dosyalarına başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • plase vurursun. patlama yaparsın. basili tuttugunda hareket yapar yani r2 siz oynanmaz bence pes
  • çok sağol öğrendiğim iyi oldu bende hiç hareket yapamıyordum zaten
  • R2 ye basarak sert sut vurabilirsin aynı sekilde aşağı ok ve r2 e basarak düzgün aşırtma şeklinde frikik kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeverageTR

R2 ye basarak sert sut vurabilirsin aynı sekilde aşağı ok ve r2 e basarak düzgün aşırtma şeklinde frikik kullanabilirsin.

bunu bilmiyordum miyi oldu ögrendigim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

R2 ye basarak sert sut vurabilirsin aynı sekilde aşağı ok ve r2 e basarak düzgün aşırtma şeklinde frikik kullanabilirsin.

bunu bilmiyordum miyi oldu ögrendigim teşekkürler

önemli degil iyi oyunlar :)
  • quote:

Yanlis bilgi. r2 ye basarak sert değil de plase vurur yani daha yavastir. ayrica serbest vuruslarda r2 kullanilmaz; sadece analogu aşağı-yukari itmek yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7

quote:

Yanlis bilgi. r2 ye basarak sert değil de plase vurur yani daha yavastir. ayrica serbest vuruslarda r2 kullanilmaz; sadece analogu aşağı-yukari itmek yeterlidir

20-22 m lerde L1 + asagı okla, 23-27 m de R2 + asagı ok ile vurursan farkı görürsün.

R2 tuşuna kaleye uzak mesafeden vurursan 24-30m arası sert vurur, 20 m ler aralarında veya kaleciyle karşı karşıya vurusan yavas ve alçak sekilde vurur. L1 tuşu ise aşırtma seklinde yavaş vurur.

Pes 2013 Frikikten Gol Atma Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeverageTR -- 15 Ağustos 2013; 14:06:24 >

• Topa basmak için kullanıyorum genelde
  • topa basma ve plase.. patlama olayı nedir anlamadım ama ?
  • arkadaşlar bendeki kolun markası snopy ama ben r2 tuşuna bastığımda sizin o dediklerinizden yararlanamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykan.ua

arkadaşlar bendeki kolun markası snopy ama ben r2 tuşuna bastığımda sizin o dediklerinizden yararlanamıyorum..

sony al hocam yada axesee mi e var arkadasta oada iyi 1 hafta oldu hala sorunsuz calısıyormuş.
  • R2 belki de en çok işe yarayan tuştur. Çok klas plase golleri atabilirsin. Ayrıca kanatlardan yardırırken birden R2ye basarsan yanındaki adamı pazara gönderirsin.
  • desene benim kol tırt çıktı neyse en yakın zamanda paraya kıyıp alırız bişeyler
  • Dengeli ve güzel plase şut atarsın,hareketlerde R2 ye bağlıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şut sonra R2 = Ayak içi şut. Topu sağa / sola çekip vurursanız daha iyi.

Top havadan geliyorken R2 topun sekmemesini sağlıyor.

Frikiği anlatan arkadaşa teşekkürler. Bana bi' hareket yapmayı anlatın bakiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tuş; Sürekli gamepad'in içine gömülü kalan hızlı koşma tuşu olan R1'i iptal edip R2'ye almaya yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben en cok hızlı kosarken birden durmak için kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.