Bildirim
r4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar ne olur konu açmadan önce arama yapalım :(.Bu sorulardan bence bir çok kişi bıkmıştır r4 ile ilgili bu soruların cevabı daha önce çok ama çok verildi.
R4 karta müziklerini kopyala / yapıştır ile direk atarsın ve çalıştırırsın.Bir programa ihtiyacın yok.
Oyunlrı direk atarsın çalıştırırsın bir programa ihtiyacın yok.
Videoyuda bir converter ile çevirip direk kopyala / yapıştır yapıp izlersin.Uzantıyı unttum ama (uzantısı ds ye has) -
nintendo ds de zaten R4 ün üzerine bir kart yok en azından şimdilik. -
Evet, şuan ds ve ds lite için en iyi kart Revulation 4 kartları -
bi de tema yükleyebiliyo muyuz? -
Sanırım evet. Bir yerlerde arka plan resmini görmüştüm ama ds'ye pek ısınamadığımdan kurcalamadım. Zaten bir kenarda duruyor. 7-8 gün oldu alalı 2 kere oynadım ameliyat ettim onda da bir yerde tıkandım. Cinsin biri ciğerlerini kullanamıyormuş tamir edemedik ölüp duruyor kızdım kapattım -
video nun hangi formatta olduğunu bilen var mI?? -
*.dpg arkadaşım -
peki converter programını nerden bulurum? -
[homur] ara: moonshell [/homur] -
arkadaşlar r4 ü istenbul da nerede bulabilirim bana bi magaza/dükkan ismi ve yerini verirmisiniz gidip alicam da -
Kadıköy-yazıoglu işhanı syd bilgisayar daha bir kaç gün önce aldım -
teşekkürle dostum bende alicam bu hafta ds i aldim adam gibi oyun oynayamadim -
alırken yanında ekran koruyucu almayı unutma ben almadım dha 3 gün oldu şimdiden çizikler belli ediyor kesinlikle ekran koruyucu al fiyatıda 10-15ytl arası olması lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X