Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WOLFMEN

arkadaşlar bende hafta sonu alıcam tel. den versiyon deiştirirken tel.i n çalışmaz durma gelmesi gibi bir durum söz konusu değil dimi :D ilk denemem olucak da kısmetse pazar günü...

İşlemlerde hata yaparsan çalışmaz duruma belki gelebilir ama yukarıda dediğim işlemi yaparsan %100 olucaktır bir sorun olursa sen işlemi yanlış yapmışsındır 5,6 kere yaptım o işlemi hiç bir sorun yok telde
  • arkadaşlar bende haftaya w810i alacağım muhtemelen R4EA031 gelir ben şimdi R4DB005 sürümüne döndürmek için yazılanların hepsini birebir uygulasam bile bir sorun çıkarmı yada bu işlemden dolayı telefonu kapananlar yazılanları birebir uyguladıkları içinmi kapandı yoksa biryerde hata yaptıkları içinmi bunu merak ediyorum kısaca yazılanları birebir uygulasam bile hata oranı ne ??***
  • sakarya veya izmitte w810i versiyonu yükleyen bir yer var mı acaba?
  • kardeş bişey sorabilirmiyim ben k750i kullanıyorum ve telefonun 789 ve geri tuşları basmıyor bu tuşlar basmadığı içinde ben güvenlik kodunu giremiyorum,hali ilede tel açılmıyor bu sorunu nasıl halledebilirim
    *yeni bi versiyon mu¿
    *format mı¿
    ya da bi telefoncuya gitmek mi¿

yardımcı olabilirsen walla çok sevinirim bu duruma okadar sinir oldum ki nerdeyse kıracam atacam ya yasin_557@hotmail.com
    yardımcı olursan çok sevinirim kardeş
  • DNR' da cx300 kulaklıkları gelmiş sennheiser marka, asıl 05 versiyonun güzelliği o kulaklıkları takınca ortaya çıktı tawsie ederim
  • ARKADAŞLAR R4DB005 VERSİYONU YÜKLEDİM FAKAT FOTĞRAFTA DEKLANŞÖR SESİ ALAMIYORUM ARTIK NE YAPMAM GEREKİR BİR YARDIM EDERMİSİNİZ........
  • bi daha yükle veya seustan en son versiyona yükselt
    aslında çok da büyük problem deil o sesi duymamak
    ama tabii sen bilirsin
  • bu işlemi yapmaya cesaret edemiom walla wotandan başka bi yerde olmazmı mesela serviste falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

bu işlemi yapmaya cesaret edemiom walla wotandan başka bi yerde olmazmı mesela serviste falan

olur tabiii
    aslına bakarsan en temizi servis ama son versiyonu yüklerler orda 005e geçemzsin
  • Bu işlem telefonun garanti durumunu etkiliyormu? Eğer işlem esnasında bilgisayar kilitlenir veya elektrik kesintisi olursa işlem kaldığı yerden devam ediyormu? Eğer sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
  • tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum burdan lütfen yardımcı olun bana...forumun başındaki anlatımları eksiksiz yapmama rağmen telefonu bir türlü adam edemedim..yapılandırma hatası alıyorum..o kadar tutuştumki wotanserver dan üyelik alıp düzeltemeye karar verdim ama oda olmadı sorun çıkardı..baştan tertemiz bir anlatımla bana yardım olabilecek olan varsa çok duacı kalırım... msn:mucahitgunaydin@gmail.com
  • 30 dakikada yaptım Teşekkürler.
  • arkadaşlar dediğiniz işleri tamamen yaptım hiç bir sorun çıkmadı işlemler sırasında fakat telefonu açınca lütfen bekleyin yazısında kaldı kafayı yiycem yardım edin lütfen
  • Arkadaşlar bu 005 i dışarıda yükletmek mümkün değil mi şimdi ? Doğubankta, yıldız handa falan yüklemezler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 23 Haziran 2007; 20:53:35 >
  • emircan arkadaşın anlatımında ve dedğinde olduğu gibi 30 dakikada bitti olay saolasın emircan kardeş
  • arkadaşlar ya yardım edebilcek kimse yokmu????
  • YARDIMMMMM

• böyle olumlu bitmesine rağmen telefonu açtım ve lütfen bekleyiniz de kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badabuba -- 24 Haziran 2007; 1:03:17 >
  • arkadaşlar kimse yardımcı olamıycakmı ya
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.