Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xtreme_boy

telefona flash tema yükleyim derken tlf çöktü hiç açılmıyordu neyseki burada anlatılanlar gibi yaptım ve sorun çözüldü 4 saat beklememe deydi en azından.. emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum
    yalnız ben en güncel sürümü yüklemek istiyorum SE Update Service programını çalıştırdığımda SonyEricsson intosu çıkıyor 3-4 defa baştan başlıyor ve kapanıyor başkada hiçbirşey çalışmıyor yani Update Service programını çalıştıramıyorum çalışmaması neden kaynaklanıoyor sizce?

bu progla kurduğun en son sürümden daha ii bi versiyon
    hiç geçme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 24 Nisan 2007; 13:43:57 >

• ya arkadaşlar xs++ programı kullanırken 5 dosyayı blokluyor finising flash diyor ne yapmam lazım lütfen yardım
  • birisi bana doğru yolda olduğumu söylesin

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Nisan 2007; 14:39:00 >
  • up:(
  • ya saatlerce böyle bu nasıl anlarım bunun tele yüklendiğii yoksa yüklenmişmidir boşunamı bekliyorum birisi yardım etsin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Nisan 2007; 16:44:16 >
  • http://rapid-share.com/files/17423226/w810.rar
    kullanılacak programlar far manager, phone xs.
    önce o dosyada ki usb sürücüyü yüklüyorsun.telefonu c ye basarak pc ye takman gerekiyor bunun için.kapalı halde olmalı.telefonu pc den her çıkarışta bataryayı söküp tekrar takmalısın.
    usb sürücüyü yükleyince xs++ programını açıp main ve fs i flashlamak gerekiyor.main dosyası olarak W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn yi,
    file system olarak W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49fbn yii kullanmak gerekiyor.customize o program üzerinden yapılmayacak kesinlikle.
    işlem bitince telefonu pc den çıkartıp batarya sök-tak yapıyoruz.programı tekrar açıp bu sefer sadece main i w810_p3k_dcu.49R.ssw isimli dosya ile flashlamak gerekiyor.bu far manager ın telefonu tanıması için gerekli.5 block yazılınca program takılıyor.o sırada telefonu çekip programı kapatıyoruz.yine batarya sök tak.ardından far managerı açıp alt + f1 e basıp 1:sefp isimli yeri tıklıyoruz.ayarlardan w810i yi seçiyoruz.hız sonda ve kablo olarak dcu 60 seçili.enter the matrix diyerek ve c ye basarak telefonu bağlıyoruz telefon hep kapalı olacak c ye basarken.telefonun bulununca c yi bırak.sonra far manager teli tanıyıp iki tane seçenek gösterecek.fs ve flash olmak üzere.fs i tıklayıp tpa yı sonra preset i tıklıyoruz.orada ilk başta custom diye bir klasör var.sağ tıklayıp onu sarı yapıyoruz sonra f8 e basıyoruz.silinsin diye onay veriyoruz.daha sonra linkteki dosyanın içinde firmware i içeren klasör deki custom dosyasını masa üstüne atıyoruz.far manager da sağ taraf pc yi temsil eder sol taraf telefonu.sağda masaüstündeki custom klasörünü bulup sağ tıklayıp sarı yaparak işaretliyoruz f5 ile copy diyerek telefondaki custom dosyasını sildiğimiz yere kopyalıyoruz.
    sonra kopyaladığımız yerde custom, defult, system ve wizard diye başka klasörler var.oradan system e giriyoruz sonra desktop sonra da flash.
    tam olarak şöyle yani.\tpa\preset\system\desktop\flash
    orada üç tane swf göreceksin.işte oraya diğer flash temaları kopyalamak için linkte ki dosyalarda bulunan "flash tema için gerekli dosyalar" klasöründe ki "far manager ile atılacak swf dosyalar" klasörünün içinde ki swf dosyalarını yine masaüstüne atarak onları far managerın sağ tarafında bulup aynı şekilde telefona kopyalayacaksın.
    tüm bu işlemler bittiğinde far manageri kapatıp batarya sök tak yapmak gerekiyor.sonra yine xs++ programını açıp flash kısmına gelerek sadece main i W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49 ile flashlayacaksın.
    bitince batarya sök tak yapıp telefonu açıyorsun ve tamam.downgrade bitti.bir de thm uzantılı tema dosyalarını memory stick e atmak kalıyor.
    bu arada xs i çalıştırmak için telefonu batarya sök tak yaptıktan sonra programda start a basıp telefonu c ye basılı tutarak bağlamak gerekiyor.tanıyınca c yi bırakıyoruz.

Bu İşlem ile 30 dk da yaptım telefonumu süper oldu çok teşekkürler 6 saatir telefom ile müzik dinliyorum çok özlemişim

• çok teşekkürler emrcan çok sağol işimi görecek gerçi knight abi senden önce davrandı ama bazı arkadaşlar için iyi olucaktır tekrar teşekkürler
  • knight benim sitresimi çekti o kadar yapsammı yapmasammı kendiside bana yardım etti zaten bu işlem sırasında fakat gerçekten kolay bir işlem hiç korkmanıza gerek yok ben o kadar laf ettim knight a boşam imiş 30 dk da bitiyor ben bu arada yemekte yemiştim ama
  • 470 milyona w810i aldım huzurluyum mutluyum fakat symbiandaki gibi oyun fln atamıyoz sanırım bide bilg.daki wideoyu tele attim açılmıyo aceba neden çözümü warmı yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay18

470 milyona w810i aldım huzurluyum mutluyum fakat symbiandaki gibi oyun fln atamıyoz sanırım bide bilg.daki wideoyu tele attim açılmıyo aceba neden çözümü warmı yardımcı olursanız sevinirim

Video formatını değiştirmen gerekiyor ImTOO MPEG Encoder 3 programı ile çeviriyi yapabilirsin ve en iyi çeviri ayarını aşağıda yazdım.

çözünürlük: 176x144
    bitrate: 150
    frame rate : 15
    audio bitrate: 48
    Sample rate: 44100
    Channels: mono

• Arkadaşlar bendede W810i var ve daha alalı 1 hafta oldu... version olarak 31 le geldi fakat ben forumda geçen işlemleri yaparak 05 e çevirdim.. hemde 15 dakika gibi kısa bir sürede ses mükemmel ama tek sorunum şu.... (Eğer başına bunun gibi bir sorun gelen varsa ve çözüm bulduysa anlatırsa çok sevinirim..)
    Telefondaki resimlerim klasöründeki resimleri önizlemek istediğimde resmin kendisi siyah görünüyor ve simgeside kesilmiş bir resim kağıdı gibi bişi...Telefonu açıp kapatıyorum düzeliyor resimler geri geliyor.. Ama 30 dakka sonra yine bazıları gitmiş... Aynıları deil yani fotoğrafta bir sorun yok başka birileri gitmiş oluyo bu sefer... Sıkıntım bu ?? Versiyonu birkez daha yükledim ama sorun hala aynı devam ediyor... Yardım ederseniz sevinirim... bye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djbysayko -- 2 Mayıs 2007; 23:02:06 >
  • @djbysayko resimler hafıza kartında ve de hafıza kartın sahte ise böyle bir durumla karşılaşıyor olabilirsin.
  • ya bende far manager sefp pluginini çalıştırmaya başladığımda hata verip kendini kapatıyor neden acaba?
  • oh be sonunda bende flashı tamamladım adımları hazırlayan arkadaşın eline sağlık pek zorluk çektim denemez ama sefp nin bazı sürümlerinde w810 seçeneği yok orada biraz yusuf oldum sonra bulduk ve şimdi telefon çok ii fakat bişey takıldı kafama benim batarya düzeyi %90 da idi bu şekilde flaş yaptım acaba bi zararı olacakmı bunun.
  • ilk sefer yaptım yapılandırma hatası filan dedi telefon açılmadı mecbur gitçez telefoncuya artık dedim ama yatmadan öncede belki sabaha kadar yapar düzelir umuduyla tekrardan koydum meğer sabaha kadar boşu boşuna beklemişiz zaten dakika sonra halletmiş yöntem filan herşey aynı, yani olmayanlar için baştan başlayip bir daha bir daha deneyin mutlaka oluyor bu arada sonu 31 olan da ses ne kadar kötüymüş öyle 05 de telefon özüne döndü resmen walla çok teşekkürler
  • valla ya üstad bu 05 versiyon harika gerçekten neydi o öle silik bi ses berbattı neyse ben alacağımı aldım telefondan şu an randıman çok iyi hayat güzel
  • 05 dediğiniz ne oluyor?

mesele benim telefon w810 CXC 1250316 - R4DB005

Forumları okudum akustik yüklüyoruz diyorlar akustik ne oluyor mesela ses daha mı iyi oluyor.

Ayrıca radyo kulaklıksız çalışıyormuş bunu w810i için de yapabiliyor muyuz? anlatan arkadaş w800 demiş.
    ya da Videolar mp4 olarak kaydedilir.Not1:Kalitede bi değişiklik yok.Not2:Video dj mp4 patchsinide yüklemeyi unutmayın.yani 7. patchyi.:)

bunu yapsak zarar görür mü?
  • emrcan kardes bende flash tema yuklemeyı dusunuyorum forumda yazılanları yaparım fakat ne olur olmaz bu ısı bılen bu programları yapmıs bırının yardım etmesını ıstıyorum sana msn adresımı versem telefonu flashlamama yardım edermısın.yardım edersen cok iyi olur.ilk cıktıgı gunden berıdır aklımda fakat bılen bırı yardım ederse kormadan teli flashlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbysayko

Arkadaşlar bendede W810i var ve daha alalı 1 hafta oldu... version olarak 31 le geldi fakat ben forumda geçen işlemleri yaparak 05 e çevirdim.. hemde 15 dakika gibi kısa bir sürede ses mükemmel ama tek sorunum şu.... (Eğer başına bunun gibi bir sorun gelen varsa ve çözüm bulduysa anlatırsa çok sevinirim..)
    Telefondaki resimlerim klasöründeki resimleri önizlemek istediğimde resmin kendisi siyah görünüyor ve simgeside kesilmiş bir resim kağıdı gibi bişi...Telefonu açıp kapatıyorum düzeliyor resimler geri geliyor.. Ama 30 dakka sonra yine bazıları gitmiş... Aynıları deil yani fotoğrafta bir sorun yok başka birileri gitmiş oluyo bu sefer... Sıkıntım bu ?? Versiyonu birkez daha yükledim ama sorun hala aynı devam ediyor... Yardım ederseniz sevinirim... bye..

Aynı sorun bende de mevcut, ne yapabiliriz sorunu çözmek için ?

• arkadaşlar bende hafta sonu alıcam tel. den versiyon deiştirirken tel.i n çalışmaz durma gelmesi gibi bir durum söz konusu değil dimi :D ilk denemem olucak da kısmetse pazar günü...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.