Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hımm evet hocam ses önemli. Peki bir sey daha sorayım melodi sesi daha yüksekti diye hatırlıyorum şimdi biraz daha zor duyuluyor sanki... Yine yazılımsal mı? 005 icin neden ses daha kuvvetli deniyor?

Teşekkürler.
  • bende r4db005 yüklüydü ama servise vermiştim o yüklemiş yeni sürümü.
    r4ea031'de basslar baya bi azdı.
    Şimdi tekkrar yükledim ve çok memnunum r4db005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 18 Aralık 2013; 15:18:47 >
  • arkadaşlar bende 05 versiyon attım ancak ımeı değişti kayıt ettirmelisiniz yazıyo bu konuıda bilgisi olan
    varsa lutfen cevaplarsa sewınırım
  • Arkadaşlar eski versiyona dönmek için söylenen herşeyi yaptım, ama sonuç başarısız telefonum açılmıyor napmalıyım??

edit: bir kaç sefer açmayı denedim açılmamıştı şimdi açıldı..eski sürüme döndüm bi test edeyim bakim :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01101E -- 20 Aralık 2007; 0:18:06 >
  • oncelıklee forumda emegıı gecenn herkesee tesekkurr edrımm patch yaparkenn bi kacc yanlıslık yapmıstım galıbaa telefonn kapanıoduu durduk yereee dun aksammm ıııceee cıgrındann cıktıı ayrıcaa surum 031 lıı olduguu ıcınn bass dusuklugu vardıı teldeee acoustık attım setolll ılee ama buu seferdee sess cok bozulduu sonn sesteee nesee sadedee geleyımmtelefonumuu 005 versıyonunaa cevrdımm ınnsss ııı yapmısımdırrrherkesee tesekkurlerrr tekrarrrbu aradaaaa dunn aksam cok urastım amaa yapamadımm yapılandırmaa hatasııı verdııı 7 saaatın sonundaaa yılmadannn saabahhh tekraaar yaptımmm 2.30 saatttee olduuu

• w710i'ye denesem bunu
  • ya tam yapıcam flash diyorum xs kapanıyo hemen neden ?? yardım
  • telefonum kapandı ve açılmıyor:(
  • Arkadaşlar W810i nin Sesini Hiç SevmediM Valla .. Onca Gün bekledim Aldım .. 2 haftadan beri Kullanıyorum ..

Nokia 6085 mi neyse ondan bile sesi az .. Bas Yok Zaten telefonda .. E250 ye Kod Girince Zaten Diyecek bişey yok ...

CXC 1250316 R4EA031 Versiyonu bu ... Arkadaşlar Şunun Sesini Güzelce Bi Arttırabilirsem Süper Olacak :..

Okuyamadım Yazılanları ... Ama Sadece Sesi Yükseltmek İstiyorum Geerisini Sonra HallederiZ ... Şimdiden Sağolun ::
  • Ben bu işlemi yaparken kabo çıktı yanlışlıla:(
    şimdi telefon açılmıyor:(
    ne yapmam gerekiyor lütfen yardımmm:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeeBuLa

Arkadaşlar W810i nin Sesini Hiç SevmediM Valla .. Onca Gün bekledim Aldım .. 2 haftadan beri Kullanıyorum ..

Nokia 6085 mi neyse ondan bile sesi az .. Bas Yok Zaten telefonda .. E250 ye Kod Girince Zaten Diyecek bişey yok ...

CXC 1250316 R4EA031 Versiyonu bu ... Arkadaşlar Şunun Sesini Güzelce Bi Arttırabilirsem Süper Olacak :..

Okuyamadım Yazılanları ... Ama Sadece Sesi Yükseltmek İstiyorum Geerisini Sonra HallederiZ ... Şimdiden Sağolun ::

Ses iyileştirmek için yazılım yerine acoustic de atabilirsin, hem yazılım hem acoustic de atmak mümkün tabii ki. İkisinin de anlatımı ve dosyalar burada var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_27323421/tm.htm

• ArKadasLar ßén Yapmaya ßaşLadım HaKKınızı heLaL édin
  • 06:33 Dé ßaşLadım 06:52 dé ßitti :D:D:D:D
    Süpér oLdu :D:D
  • Evet arkadaşlar ben dün 2. kez W810i aldım eve geldim 3-4 dkk 005 versiyonunu yükledim . Başka bir arkadaşımızın yaptığım yöntemle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CelestiaL_Ss -- 5 Aralık 2008; 21:56:25 >
  • Ya Arkadaşlar XS++ Programıyla Dediğinizi yapıyorm Start'a Bastım Sonra Hemen "C" ye Basıp Data Kablosunu Taktım
    Aşşağıdaki Ekran Aynı Duruyo :D PORT STATUS: ACTIVE Yazıyo :S:D biras yardım edin :S
    Sinirden Pcyimi kırsam yopksa telefonumu diye düşünüyorm :D

• Arkadaşım burada anlatılanları uygularsan çok rahat ve basit yolla yapabilirsin. Ben öyle yaptım 4-5 dkk sürdü valla.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26292932/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.