Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu birde usb driver in en son versiyonunu nerden bulabilrm? teli aldgmda içnde cd vardı ve pc suit yükldm. bugnde birtane w810i icn usb driver buldum indrdim baktım pc suit çktı. arkadaşın biri mesahjında EPIUSB.inf flan filan demiş onu nasl bulblrm.
  • Kocabekçide olanın aynısı oluyor banada 5-10 dk sonra usb çekilmiş ve takılmış gibi ses geliyor sonra tekrar başa dönüyor işlem. Şuan telefon açılınca yazılım hatası diyor.
  • Arkadaşlar kafayı yiyecem yaw yardım edin.

İlk mesajdaki şekilde flaslamak istediğimde sürekli başa dönüyor telefon bağlantısı kesildi diyor tekrar bağlanıyor ama birşey olmuyor aynı devam ediyor.

Far manager olayına gireyim dedim F11 yaptıktan sonra dcu60 seçilen yerde w810 ile ilgili dosyalar çıkmıyor k750cid falan yazıyor w810'la alakası şeyler var. Ama resimlerde gördüm w300-w810-z550 yazıyor bende çıkmadı o onu nasıl oraya getirecem
  • s1rf 05 li versiondaki ses farkini merak icin ben de gircem olaya simdi
    hadi bakalim bi aksilik cikmaz umarim

bu sony nin sitesinde seusmu nedir update programi
    w810i secenegi cikmiyor nedendir acaba
    dil seceneklerindenmi?
  • Bizde meraktan girdik. Girmez olaydım.

http://forum.donanimhaber.com/m_13410792/tm.htm

Şuradaki en mantıklısı bence şuanda son 343 sayan işlemdeyim o bitince telefon açılırsa yaptım demektir. Ama bu topicteki hiçbir yolla yapamadım. Beklğyoruz 1-2 dk daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Bizde meraktan girdik. Girmez olaydım.

http://forum.donanimhaber.com/m_13410792/tm.htm

Şuradaki en mantıklısı bence şuanda son 343 sayan işlemdeyim o bitince telefon açılırsa yaptım demektir. Ama bu topicteki hiçbir yolla yapamadım. Beklğyoruz 1-2 dk daha.

Evet oldu sorunsuz hemde.

• abi bu update service programinda w810i secenegi yok napcaz?
  • verdigin linktekine goremni yaptin?
    orda arkadasin teki eksik vermis falan yaziodu
    ne dersin girimi olaya bende
  • Evet o verdiğim linktekine göre yaptım.

Bu konuda yazılan 3-4 farklı yöntem var hepsini denedim ama telefon yazılım gitti dedi. Son çare o linktekini denedim ve sorunsuz 10-15 dk sürdü şuanda 005'li versiyondayım.
  • 2 saat ugrastim yanlislariyla falan filan bi sonuca ulastik cok sukur
    herkesin yasadigi acilistaki manasiz sorunu bende yasadim
    sonra anladimki butun sorun custom dosyasini gostermekmis
    unutmayin far programinin sag tarafi pc yi simgeliyor
    custom klasorunu u masa ustune atin ve far da sag taraftan masaustune gelin
    isaretleyin sari yapin ve altta copy var ona tiklayin
    eminim biraz dikkat eden max 15 dakkada halleder
    batarya follos oldu bu arada:)

he en son versiyonla arada okadar bariz fark yok bence
    bas artti biraz onceki versiyondan tek farki bu
    sesin yuksekligi fazla artti diyemicem
    sanki onceden biraz daha stabildi telefon
    neyse herkesin denemesi lazim
    basslar guzel
  • arkadaşlar acoustik atmak kolayda ses bariz bir şekilde bozuluyor,yükseklik artıyor ama kalite düşüyor...
  • öncelikle seus kurulu, telefona update yapılmış seusla bilgisayarlarda bu başlıktaki yöntem daha başarılı oluyor çünkü sorunsuz usb driverları tanıtılmış oluyor, bazılarına usb driver tanıtmak "c"ye basmak falan karışık geliyo belki...fakat şu var; bazen 5-6 hatta 7 denesiniz olmaz bazen 1 denersiniz 10.dksındao lur bazen 3-4saat sonra olur dediğimiz gibi değişiyo süre...ben işteki bilgisayardan da 2 arkıma update burdaki dosyalarla yaptım ama dediğim gibi 1 tanesi 7. seferde oldu mesela.

usb driverı buldum bu arada çalışıp çalışmadığını bilmiyorum
    oluyo derseniz ilk msja eklerim

http://rapid-share.com/files/44314875/drv.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 22 Temmuz 2007; 11:29:54 >

• 005'li sürüme döndüm dün gece fakat şimdi de şöyle bir sorunum var ara sıra telefonun ekranında acayip şekiller oldu 2 defa. Sanki eskiden televizyonlarda görüntünün gitmesi gibi.
  • bende aynen denilenelri yaptım yaklaşık 3 saat sürdü şu anlık telefonda sorun gözükmüyor fakat 031'e görede pek bi fark göremedim ben... neyse inş. sorunlarım ortadan kalkar bu versiyonda bekleyip görecez...
  • Tamamda diğer arkadaşın verdiği şekilde yapınca max. 15 dk sürüyor. Sizin dediğiniz yolla denedim 3 saat 4 saatte bekledim ama diğer yol daha kesinken ne gerek var buna.
  • eskiden yoktu böle beleş olaylar
    eski versiyona dönmek istiosak davinciteam.com' a 10€ vere vere zengin etmiştik adamları k750 kullanıodum o zamanlarda
    şimdi bizim forumda 2-3 beleş yöntem var
    hangisini istersen
    siz yine de çok kurcalamyın
    031den memnunsanız mutlu ve huzurlu bi hayatınız olsun o versiyonda kalın

• Dün gece böyle telefon gitti durumu olacağını bilsem valla bulaşmazdım kız arkadaşımdan laf yedim niye mesaj çekmiyorsun diye.
  • sen yine bi günde kurtarmışın
    çok leşi vardır beleş downgradein
    çok yiğit kaybettik bu yolda
    hepsi servislerde telef oldu
  • Arkadaşın konuyu bulamasam zaten bende servis diyordum.

Servise gitmek sorun değil ama tatile gideceğim bekleyemem geri gelmesini cihazın o kötüydü.
  • ilk denemede yapmanin tadi bi baska
    telefondan hic anlamazken yazilimini degistiriosun
    kibir yaptim yine:D
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.