Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde 31le başım dertte 005 yapmak istiyorum sx1den dolayi yabanci değilim bu olaya en son sx1'imi kaybetmiştim

Tövbe Ettim Ondan Sonra Yazilim Yüklemeye Sonra Ses Düşüklügünü Görünce Cildirdim 005'e Dönücem

Yalniz Bir sorum Olucak: C Tusuna Basmadan Önce Tel Kapalimi Olmali Acik mi? 10 Dk'sonra başlicam işleme inşalla 2nci bir kaza yaşamam dua edin please
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkorty

yardım edecek kimse yok mu yauw? modlar, anlayan arkadaşlar bi el atıwerin yauw

Gerekli Driveri yükledinmi? Bi Kontrol Et İstersen Yine Olmazsa XX Programini Başka Bir Yerden İndir Öyle Dene
    Dosyalari Zarar Görmüş Olabilir + Başka Bir PC'de Dene Bende Az Sonra Başlıyorum İnşallah Bir Hata Almam

Kolay Gelsin
  • evet bendede hata verdi arkadaşım teli bir türlü bağlayamiyorum aldıgım hatayi ekteki resimi tiklayarak ögrenebilirsiniz ve bu hataya karşi çözümler varmi?
    yardimci olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***
  • Nihayet yukledim 2.5 saat surdu ama oldu seste pek deisiklik yokta megabass gercekten duzeldi tsk kardesim verdiğin bilgiler icin
  • R4DB005 link;
    http://rapid*share.com/files/12186430/005.rar.html
    pass: vercoşkuyu

şifre yanlış düzeltin lütfen

telefon açılmıyor daha 15 gün önce servisten geldi 38 gün bekledim yine vermek istemiyorum biri bana yardım etsin lütfen

unfortunate_hero@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 23 Eylül 2007; 17:23:45 >

• 02:14:26| XS++ v1.2 Ready !
    02:14:31| Attempting to open the interface...
    02:14:31| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    02:14:31| Turn off phone
    02:14:31| Hold C Button on phone and connect phone.
    02:14:31| You have 30 seconds.
    02:14:31| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    02:14:37| PORT STATUS: ACTIVE
    02:14:37| Baseband ID: 8040
    02:14:37| Hardware Platform: db2010 Marita compact
    02:14:37| Protocol Version: 3.1
    02:14:37| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
    02:14:37| EhM: Failed
    02:14:37| ***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
    02:14:37| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
    02:14:37| EhM: Failed
    02:14:37| Error: loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin is missing
    02:14:37| Activating GDFS...

burda takılı kaldı
  • Konuyla ilgili başka bir link vardı, biraz karışık bir yöntem ama işe yarıyor. Bence onu ara ve bul...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Konuyla ilgili başka bir link vardı, biraz karışık bir yöntem ama işe yarıyor. Bence onu ara ve bul...

dh da devlet dairesine döndü ordan oraya postalayıp duruyosunuz tekirdağ da yapmayı bilen varsa el kaldırsın neyse parası vericem ilgilendiğin için Allah razı olsun kardeşim
  • ankarada yapmasını bilen varmı bende de olmuyor başlamıyor
  • bugün yapmayı deneyecem ama hala işe yarıyor değil mi ilk defa böyle bir şeye kalkışacam çünkü çekiniyorum biraz
  • arkadaşlar telefonu kapatıp c tuşuna basılı tutuyorum ve start tuşuna basıp usb'ye takıyorum lakin program direk failed hatası veriyor. buna karşın pc suite telefonu görüyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • önemli bir şey sorabilir miyim? w810i telefonumda yazılım bilgilerine baktığımda "memory stick: dosya bulunamadı" yazıyor. telefonun sürümü 05 ile biten sürüm. sizde de aynı şey mı yazıyor? eğer yazmıyorsa yapmam gereken nedir??? (hafıza kartı kullanırken bazen sorun veriyor onun için sordum)
  • ben yazılımı tekrar yükledim. daha önce başka birşeyler yazıyordu memory stickin sürümü olarak ama 05 sürümü tekrar yükledikten sonra dediğim gibi yazmaya başladı. yani daha önce böyle sorun vermezken arada bir telefon takılıp kalıyor. hafıza kartından mı acaba diye gittim yenisini aldım ama değişen birşey olmadı. bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • şimdi hatırladım versiyonu tekrar yüklerkan galiba hafıza kartını içinde unutmuştum ama emin değilim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: basketci_46

önemli bir şey sorabilir miyim? w810i telefonumda yazılım bilgilerine baktığımda "memory stick: dosya bulunamadı" yazıyor. telefonun sürümü 05 ile biten sürüm. sizde de aynı şey mı yazıyor? eğer yazmıyorsa yapmam gereken nedir??? (hafıza kartı kullanırken bazen sorun veriyor onun için sordum)

Benim teldede aynısı yazıyor ama öyle bir sorun yaşamıyorum,hafıza kartından değildir o zaman seninkinin kapanması falan,versiyonu falan yenile en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kUrT_oGlU_ -- 5 Ekim 2007; 14:48:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: W-Devil

evet bendede hata verdi arkadaşım teli bir türlü bağlayamiyorum aldıgım hatayi ekteki resimi tiklayarak ögrenebilirsiniz ve bu hataya karşi çözümler varmi?
    yardimci olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

arkadaşım senin telefon cıd 50 aynı hatayı bende de vermişti XS le bişe yapamıyoruz cıd 50 lere..

setool 2 lite programı var onu dene istersen eger yapamassan pm atarsın...

kolay gelsin..

http://www.savefile.com/files/992021

• Aynı sorun bende de oluştu. artık simcard hatasına da geçemeden Plesa wait diyor ve kalıyor açılmadan.
  • Metne alıntı yapmayı unutmuşum. İdare edin saatlerdir bu telefonla uğraşıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: eleven11

Merhaba arkadaslar

Benimde elimde sorunlu bir w 810 var ben bu bölümü okumadan sonyericsson un sitesindeki destek bölümünden telefonu

güncellemek gibi bir gaflete düştüm şimdi olayı size kısaca anlatayım benim w 810 um yurtdısından geldi ve o2 logolu ben bu telefonu klonlattım

güzelce kullnıyordum o gün geldi ve güncellemeyi anlatılan şekilde yaptım ve güncelleme sona erdiğinde telefonum artık sim kartımı

malesefki tanımyordu ve ben telefonu bir servise götürdüm ama ordaki arkadaş

bir haftadır yapamadı uygun versiyonu bulamdım diyor bu arada güncelleme sırasında program europen 2 yükledi telefone daha önce

hangi sürüm vardı bilmiyorum şimdi size soruyorum telefonun akıbeti ne olur sizce tekrar kullnama ihtimali nedir

acaba yurtdışından geldiği içinmi uygun sürümü bulamadı.

• Selamlar arkadaşlar. Geçen gün itibariyla ben de bir w810i sahibi oldum. Almamdaki etken tabi ki sesi ve bass ıydı. Ancak almış oldugum 031 li versiyon (ve sonrası) herkesin de değindiği gibi çok tatmin etmedi işin açıkcası. Beklentim mi fazlaydı yoksa hakikaten ses seviyesi dusuk mi bilemiyorum 005 e gecmeyi dusunuyorum. Flash temalar vs vs diğer hiç bir şey benım icin onemli degil sadece ses olayı. Bu nedenle geçmemi önerir misiniz? (Dedigim gibi diger hic bir program muhim degil)

Teşekkürler.
  • kardeş ses senin için önemliyse 005 e geçmene gerek yok direk setoolden akustik atıcan o zaman çok daha ii bass veriyo
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.