Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar size bisi soracagim w810i nin surumunu deistirme konusunda...ben son surum kullaniodum 005 e dusurecektim...isleme basladim bi 15 dakika soora waiting for the phone to disconnected dio yani teli usb den cikarmami mi istio napicam xs de stop deyip soora programi kapatip usb yi mi cikaricam...yoksa islem dewam mi edio hala...lutfen acele yardim...tesekkurler...

http://img103.imageshack.us/my.php?image=adszot0.jpg

bu da o an ki ekran goruntusu...
  • 13:38:48| XS++ v1.2 Ready !
    13:39:47| Attempting to open the interface...
    13:39:47| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    13:39:47| Turn off phone
    13:39:47| Hold C Button on phone and connect phone.
    13:39:47| You have 30 seconds.
    13:39:47| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    13:40:00| Disconnected... Unplug the phone
    13:40:04| Shutting down...
    13:40:15| XS++ v1.2 Ready !
    13:40:19| Attempting to open the interface...
    13:40:19| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    13:40:19| Turn off phone
    13:40:19| Hold C Button on phone and connect phone.
    13:40:19| You have 30 seconds.
    13:40:19| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    13:40:51| Error: Cannot open phone communication port

Telefona usb kablosunu takarken napıcaz batarya ve simkart durucakmı nasıl c ye basıcaz ne yaptıysam olmadı failed open diyo yardımm

• Arkadaşlar benim telefon zaten 005li sürümdeydi yalnız flash temalar için fsx atarken bilgisayar resetlendi ve telefon hiç açılmadı:( daha sonra bende tritone arkadaşın yaptığı yöntemle tekrar 005 li sürüme dönmeyi denedim.. ilk denemede yaklaşık 2 saat sonra telefon kendiliğinden açılıverdi.. daha sonra tam 8 saat takılı kaldı ama yine yükleme yapamadım:( bende teli çektim ve diverfish arkadaşın anlatımı ile telefonu yapılandırma hatasından kurtardım.. şu an yine telefona 005 yüklü yalnız telefon dili sadece ingilizce ve menüye telia diye bişey geldi:( telefonu seus dan güncelledim ama sonuç hüsran:( 031 li sürüm geri geldi ve yine ingilizce olarak geldi dün gece baştan flaşlayıp tpa/preset/ custom dosyasını değiştirdim telefon yine yapılandırma hatası verdi.. tekrar flaşlayıp se-nse den indirdiğim custom dosyasını atıyorum telefon çalışıyor:( anlamadım gitti acaba wotan dan yükleme yaparak 005 e dönsem türkçe menü ve flaş temalar geri gelirmi yoksa yine ingilizce olarakmı kalır nolur yardımmmm

• The_Maniac_Rock sen telefonu acığ şekildeyken başlamıssın herhalde kapatıp yapıcan herşeyi sım kart kalsada olur hafıza kartını çıkarman gerek batarya takılı olucak unutma her işlemden sonra bataryayı sök tak oke
  • arkadaşlar far manager ile bu işlem en fazla 5 dk sürüyor abartmıyorummm
  • Olmuyo ya çıkarttım telefondan sim kart ile hafıza kartını batarya takılıydı(şarj %100)telefon da kapalıydı girdim programa start'a bastım telefonun c tuşuna basılı olarak kabloyu taktım(kablo kasaya takılı zaten ben sadece telefona taktım c'ye basılı olarak) sonra c tuşunu bıraktım failed open diyo 10-15 sn sonra.C'yi bırakmadan da aynı şeyi söylüyo niye böyle oluyo bi bilginiz varmı?
  • arkadaslar seus da w810i yi bulamıyorum nasıl yükliycem yazılımımı
  • arkadaşlar bi yardım edin tam flashlama yapıyodum failed dedi ve şu an flash olarak pc tanımıyo makineyi xs++ da görmüyo tekrar baştan nasıl kurabilirim şu an telefon açılıyor fakat hatalı yükleme olduğu belli renksiz bi menu var ve tel olarak açılmıyo sadece mp3 player ı açılıyo önceki versiyonum 012 idi
  • Arkadaşlar valla hiç kasmaya ve strese gerek yok. www.wotanserver.com'da update 7 euro işlem süresi internet bağlantı hızınıza göre değilişiyor(ftp'den firmware indirdiği için). Ne suya ne sabuna dokunuyorsunuz.
    Dün akşam buradaki işlemleri yapacam diye gözüm çıktı her seferimde bir yerde takıldı. Bütün yöntemleri denedim. Artık telefon hiç açılmaz hale gelmişti. Baktım olmuyor. Girdimwww.wotanserver.com'a verdim 7 Euro'yu sonrada baştan niye burayı tercih etmedim diye hayıflandım. Valla boşuna çekmişim stresi. Şu anda tüm fonksiyonlar canavar gibi çalışıyor. Şu an 005 Mega bass canavar gibi................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culex -- 9 Ağustos 2007; 11:50:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cosanostra

arkadaşlar bi yardım edin tam flashlama yapıyodum failed dedi ve şu an flash olarak pc tanımıyo makineyi xs++ da görmüyo tekrar baştan nasıl kurabilirim şu an telefon açılıyor fakat hatalı yükleme olduğu belli renksiz bi menu var ve tel olarak açılmıyo sadece mp3 player ı açılıyo önceki versiyonum 012 idi

http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.7.6.8-1.exe kurulu değilse kur. Kurulu ise uninstall edip yeniden kur. Yada başka bir PC'de dene. Gene olmuyorsa w810'un flash'ında tahribat olmuş olabilir. O zaman serivise götürmen gerekebilir.

• Sony Ericsson'a yolladığım mail

"Sayın yetkili Bu haftasonu büyük hevesle W810i walkman telefon aldım.Ancak kullaklıktan aldığım ses düşük seviyede çıkıyor. Formlarda incelediğimde en son firmware update'inden sonra w810'da ses seviyesinde düşüş meydana geldiğini belirtiyorlar. Bir evvel ki R4DB005 sürüm nolu firmware insanların müzik konusunda en memnun olduğu yazılım. Bende bendeki w810 a baktığımda en son sürüm firmware olduğunu gördüm. Firmware'in eski versiyonunu nasıl yükleyebiliriz? Yoksa bu telefon benim için hayal kırıklığından başka birşey olmayacak."

2 gün sonra gelen cevap

"Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Telefonunuza ait son yazılım ile ses seviyesinde bir düzenleme ve değişiklik gerçekleştirilmiştir. Bu düzenlemeye gore, ses seviyesi sonra ki dönemlerde işitme/duyma ile ilgili bir sorun yaratmaması açısından yeniden düzenlenmiştir. Bu durum ile ilgili geri dönüşünüz, konu hakkında destek veren departmanımıza aktarılmıştır. Telefonunuza ait yeni yazılımda, belirtmiş olduğunuz istek ve talepler dikkate alınacaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culex -- 9 Ağustos 2007; 13:02:02 >

• Arkadaşlar benim sürüm 031 ve acoustic yüklemek istiyorum. Size sorum ilk 005 e mi flashlayım yoksa acoustic attıktan sonra mı 005 e döneyim? Bir de acoustic attığımızda ya da 005 li versiyona döndüğümüzde teldeki türkçe dil seçeneğinin kaybolma ihtimali var mı?Teşekkürler...
  • bu güncellemeyi yaparken 2. saatten sonra donuyor program ve ielrlemiyor tekrar denedim bu sefer 4. satten sonra donuyor neden böyle oluyor anlamadım? ve şuan yine deniyor yarım saati dolmak üzere... biri yardımcı olursa sevinirim
  • Yardım eden yok mu?Bilgisayar telefonu görmüyor failled open diyor.Birde eski sürüme geçince hafıza kartındaki bilgiler kayboluyor mu?
  • Hocam ya ben daha önce defalarca bu işi yaptım. Şimdi bi arkadaşın telefonda yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bilgisayar telefonu görmüyor.phone xs programını çalıştırıyorum start dedikten sonra c tuşuna basılı tutarak telefonu takıyorum ama başarısız bağlantı sesi çıkarıyor ve telefonunuz desteklenmiyor gibisinden bir yazı çıkarıyor phone xs ekranında. kendi telefonumu taktım yine aynı şey oldu. bu sorunu nasıl halledebilirim? acil yardım bekliyorum... lütfen biri bakabilir mi?
  • yardım edecek kimse yok mu yauw? modlar, anlayan arkadaşlar bi el atıwerin yauw
  • bu işlem yurtdışından gelen telefonlar için geçerlimi?????
  • yok abi donanımhaber eski formunu kaybetmiş... eskiden bi soruya yarım saat içinde cewap alırdık, şimdi günler geçti tık yok...
  • 10 seferdir deniyorum, bu sefer olmuyor nedense...
  • arkadaşlar verdiğiniz linkler çalışmıyo.allah rızası için şu r4db005 versiyonu için gerekli dosyaları ormers@yahoo.com adresine gönderebilir misiniz acebe? teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.