Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darendeli

ben brute force ile yapıyorum 15 dk sonra işlem bitmeden phone xs yi kapatıyorum sonra fardan custom dosyasını atıyorum ve telefon sıfırlanıyor

brute force zaten custom dosyasını atmak için gerekli

• quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

ben brute force ile yapıyorum 15 dk sonra işlem bitmeden phone xs yi kapatıyorum sonra fardan custom dosyasını atıyorum ve telefon sıfırlanıyor

anlamadın ya da ben anlatamadım mesela phone xs ile main dosyasını ve FS dosyasını flashlayarak saatlerce bekliyoruz phone xs tlfonu flashlasın diye değil mi ben 344 ve 161 block sayımından sonra phone xs'yi kapatıp telefonu açıyorum operatörnüze başvurun filan diyor sonra custom dosyasını atıyorum ve tlfon açılıyor ama birde 031 versiyonunu fardan grdikten sonra 005 main dosyası ile flashla son işlemde tlfonda 005 versiyonu olarak gösteriyor ama akustik ve diğer dosyalar değişmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 2 Nisan 2007; 20:39:16 >

• Saat 22:44, hala devam ediyor, sıkılmaya başladım

Biraz daha devam ederse kapatıp far manager la yapçam

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

brutal force yapıyorum şu an bende, 17:54 te başlamıştım, bakalım ne kadar sürcek
  • quote:

quote:

Yok hocam Hiç brute force olayına girmiyoruz. Direk sadece Main ve Flash Sistemi flashlıyoruz. Sonra Far ile Customu atıyoruz. Sonra tekrar Main'i flashlıyoruz. en fazla 10 Dk. sürüyor

• quote:

quote:

quote:

anlamadın ya da ben anlatamadım mesela phone xs ile main dosyasını ve FS dosyasını flashlayarak saatlerce bekliyoruz phone xs tlfonu flashlasın diye değil mi ben 344 ve 161 block sayımından sonra phone xs'yi kapatıp telefonu açıyorum operatörnüze başvurun filan diyor sonra custom dosyasını atıyorum ve tlfon açılıyor ama birde 031 versiyonunu fardan grdikten sonra 005 main dosyası ile flashla son işlemde tlfonda 005 versiyonu olarak gösteriyor ama akustik ve diğer dosyalar değişmiyor

tamam işte o brute force değil zaten.sadece flashlıyorsun custom ü de far dan atıyorsun.kolay olanı bu zaten.xs flashlarken brute force yapmıyor custom dosyasını atarken yapıyor.onu da far dan yapabiliyoruz uzun zamandır.eskiden öyle değildi custom ü xs ile atmak zorundaydık neyse

• Saat 12:39 yeni bitti, nerdeyse 6 saat sürdü ama oldu ve para vermeden oldu, bunun hazzıda bambaşka

quote:

Saat 22:44, hala devam ediyor, sıkılmaya başladım

Biraz daha devam ederse kapatıp far manager la yapçam

quote:

brutal force yapıyorum şu an bende, 17:54 te başlamıştım, bakalım ne kadar sürcek

• kardeşler..031 sürümden 005 e geçiş için ilk sayfada söylenenleri uyguladım.2 kere denedim yaklaşık 10 dk sonra tel kendiliğinden dosya aktarım moduna geçti(son driverı yüklememe rağmen).üçüncü kez deniyorum ama olacağını sanmıyorum.çünkü bundan 1 hafta önce flash tema işlemini de tamamlayamadım bu yuzden.fardan swf leri başarıyla yükledim temaları ama fsx işlemini belki 10 kez denememe rağmen telefon dosya aktarım moduna geçti.evet şimdi tekrar açıldı tel kendiliğinden :)))
    bi öneriniz var mı?yoksa servis yolları gözüktü,kvk ya götürcem telefonu...herşeyi denedim olmuyo..son bi fikriniz almak istiyorum???????
  • kvk ya verdim telefonu.05 sürümünü yükleyin dedim yükleyeceklermiş.ama flash tema yükleyemiyolarmış.
  • telefon gelsin yine denicem,yılmak yok
  • bu arada 5-6 saatten bahseden arkadaşlar var..bende maximum yarım saat brutal force yapıyor,en geç yarım saat içinde dosya aktarım moduna geçiyor...driver demeyin devamlı farklı driverlar denedim....gel de çık işin içinden
  • en zor vaka benim galiba evet arkadaşlar telefon gelince flash temaları tekrar deneyeceğim...yok mu yorumu olan???
  • muhtemelen flash driverın yok, bilgisayara bagladıgında tanıttgın usb driverla karıştırma, sony ericsson un sitesine gir Sony Ericsson Update Service'i indir, onu çalıştırıp, telefonu bagladıgında o flash driverı yükleyecek.

Daha sonra kapatırsın Update Service'i, flashlarsın telefonu, mutlaka olacaktır ama uzun sürüyor

quote:

Orjinalden alıntı: ufukstyle

bu arada 5-6 saatten bahseden arkadaşlar var..bende maximum yarım saat brutal force yapıyor,en geç yarım saat içinde dosya aktarım moduna geçiyor...driver demeyin devamlı farklı driverlar denedim....gel de çık işin içinden

• anladım.ama ben update service'e tıklayınca başta birkaç saniye animasyon gösteriyo sonra program açılmıyor.sanırım windows herhangi bi sebepten açılmasına izin vermiyor programın.yani açamıyorum update service i????ne yapmam lazım?internet explorer7 yüklü bende.acaba açılır pencere engelleyicisi falan gibi bişey olabilir mi???izin vermiyor update service'e.başta 2-3- saniye sony ericsson animasyon oynatıp kapanıyor kendiliğinden....yardım please???

(güvenlik duvarını ve antivirüs programını devredışı bırakıp tekrar açmayı denedim update service 'i ama yine açılmadı...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukstyle -- 4 Nisan 2007; 14:34:13 >
  • Arkadaşlar versiyon değiştirme işini başka bir yerden çok basit ve hiç risksiz bir şekilde nasıl oalcağını okudum ve denedim gerçekten oldu. Hatta 15 dakikada istediğiniz sürüme geçebiliyosunuz. fakat o konuyu buraya aktaramadım. ilgilenen arkadaşlar var ise özel mesaj atsın burya link vermek istemiyorum.
  • evet arkadşlar bende w810 kullanıcısym hiç bi riski yok eninde sonunda oluyo korkmanza gerek yok önce bende tırstm birz ama yapınca ilk seferde olmasa bile ikinci üçüncü seferde oluyo ben ilk seferde yapamadım sonra gece açık bıraktm sabah kalktmda yüklemşti şimdi kullanyrm
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.BENDE W810 KULLANICISIYIM.VE FORUMDA ANLATILDIĞI GİBİ TELEFONUMU R4DB005 VERSİYONUNA ÇEVİRMEYE ÇALIŞTIM AMA Bİ TÜRLÜ OLMADI VE BENDE %100 YAPILABİLEN BİR YÖNTEM BULDUM VE CİHAZA EN FAZLA 10 DK. İÇİNDE R4DB005+CAM DRİVER+FLASH TEMA+ACCOUSTİC YAMA YAPABİLİYORUM.VE HEMDE HİÇ BİR RİSKİ YOK.HEPSİ 10 DK. MERAK EDECEK OLURSANIZ BİLGİLERİMİ PAYLAŞIRIM.
  • sitede 100 % die yazan bi arkadasın yontemiyle yaptım tel goctu.. zaten benden sonra kilitlemişlr baslıgı neyse şimdi bununla deniyorum yarım saattir deniyo dosyaları bulmayı umarım yapabilirim herheangi onerisi olan varmı eger buradanda yapamazsam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonso25

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.BENDE W810 KULLANICISIYIM.VE FORUMDA ANLATILDIĞI GİBİ TELEFONUMU R4DB005 VERSİYONUNA ÇEVİRMEYE ÇALIŞTIM AMA Bİ TÜRLÜ OLMADI VE BENDE %100 YAPILABİLEN BİR YÖNTEM BULDUM VE CİHAZA EN FAZLA 10 DK. İÇİNDE R4DB005+CAM DRİVER+FLASH TEMA+ACCOUSTİC YAMA YAPABİLİYORUM.VE HEMDE HİÇ BİR RİSKİ YOK.HEPSİ 10 DK. MERAK EDECEK OLURSANIZ BİLGİLERİMİ PAYLAŞIRIM.

kardes ben senin yontemle denedim fakat custom dosyasını atamayınca tel göçtü :)
  • CUSTOM DOSYASINI FAR MANAGER İLE TELDEN SİL VE DAHA SONRA VERDİĞİM CUSTOM DOSYASINI FAR MANAGER İLE AT.İŞLEM BİTTİKTEN SONRA FAR MANAGERI KAPAT VE SADECE MAİN DOSYASI İLE FLASH AT TEL HAZIRDIR.EĞER FARI KULLANMAYI BİLMİYORSAN YARDIMCI OLURUM.GERÇEKTEN BEN 10 DK İÇİNDE YAZILIM DEĞİŞTİREBİLİYORUM.SADECE YAZDIKLARIMI DİKKATLİ OKU.ÇÜNKÜ BU İŞLEMDE BRUTE FORCE KULLANMIYORUZ.O YÜZDEN KISA SÜRÜYOR.İLK DENEMENDE BAŞARISIZ OLABİLİRSİN.AMA Bİ SONRAKİ DENEMENDE BAŞARILI OLURSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksakal -- 8 Nisan 2007; 13:03:30 >
  • http://www.cepforum.com/forum/showthread.php?t=117055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksakal -- 8 Nisan 2007; 13:12:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.