Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • megabass acustik dosyasıyla alakalı biz w700e w810 yazılımı atamayacağımıza
    göre ki ben attım salak gibi bozuldu
    sen acustiği upload eder misin?
  • yapamayan arkadaşlara üzüldüm
    yapanlara da sevindim
    eğer riski olan bu yöntemle belki yapamam daha önce hiç bu cep olayına bodozlamasına girmedim die düşünüyorsanız hiç kasmayın direk servise götürün 031i paşa paşa kullanın
    005 de güzel bi anı olarak kalsın
  • dun flash isine girdim girmez olaydım. geceden beri tel u acmak icin ugrasıyorum.fardan custom larımı kopyalamadım, xs den 9.5 saat suren flash larımı yapmadım....
    hala tık yok tel un acma dugmesine basıyorum beyaz ekran sonra se ekranı sonra "please wait" ekranı geliyor bi bar var yukluyor bi yerde kitleniyor kalıyor....
    tel u aha yeni aldım borcla simdi bide goturup yapmaları icin para vericem.
    ama goturmeden once bu se lerde nokia gibi dısardan hard format yokmu be yaw tritone kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maglor Nenharma -- 30 Mart 2007; 15:59:12 >
  • Java platformu destekli telefonlarda hard format ya da soft format işlemi bulunmuyor. Sadece telefonu fabrika ayarlarına geri döndürebilir ya da hafıza kartını formatlayabiliriz.

Verdiğim linkteki işlemleri sırasıyla yapıyor musun?
  • butun linklerdeki farla ilgili herseyi tek tek yaptım sonuc yine aynı.
    xs le flashlamayı dun geceden beri yapıyorum bi tanesi 9.5 sat surdu ve sonuc yine aynı.
    lutfen beyleyiniz ekranında bar biraz yukluyor sonra kitlenip kalıyor.
    sarja taksamda usb den sadece dosya transferi icin bil taksamda her ikisinde kabloyu cıkardıktan sonra kitleme yapıyor ve pili cıkarıp takmam gerekiyor.
    kısacası far ve xs le ilgili yapılabiliecek herseyi yaptım. fakat sonuc aynı su an ne yapacagımı bilemiyorum tel 2 gundur kapalı ve ihtiyacım var.
  • su an itibariyle yani saat 16:27 de xs den flashlamayı deiyorum. tel un sarjı full aldıgım bilgilere gore (xs den) tel daki surum 005.
    umarım saatlerce surmez. aynen tritone arkadasımızın dedigi gibi ve verdigi linklerdeki dosyalarla yapıyorum bakalım nolacak.
    umarım tel calısır hale gelir ve bir daha bulasmam bu flash islerine
  • Emek için öncelikle teşekkürler... %100 çalıştığı ve işe yaradığı doğru, fakat 10 dk sürmüyor maalesef. Ben gece 3 te start verdim sonra beklemekten bıkıp bıraktım, sabah kalktığımda olmuştu...
  • su an 1.5 saat oldu bakalım onceki 9.5 saatlik (ise yaramamıs) rekoru egale edebilicekmiyim.
  • INANAMIYORUM !!!
     ***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

yaklasık 3 saatden sonra bu mesajla birlikte umutlandım.......................
    ama tel u alime alıp actıgımda
    yine
    please wait diyip bar kitlendi.
    saka falanmı bu allah askına biri cevap versin daha ne yapmam gerekiyor para vermeden yapmak icin?
    yukarda yaptıgım flashlamanın nesi yanlıs yada sonuc boyle degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maglor Nenharma -- 30 Mart 2007; 19:24:29 >
  • özelden fab ayarlarına dön demiştim ama o ekrana gelemiyorsun sanırım...verdiğin resme göre d xs yapmış görünüyor ama yine olmadı demişsin...açıkçası seus gibi olmayıp tam format çektiği için xs ile olmalıydı çünki wotanserver ve davinci gibi paralı tam formatlarla aynı işi yapıyor...ben olsam teli şarj eder sim evde başka bi tane hatta takıp öle denerdim tekrar xs ile yine olmadı servis yolu gibi gözüküyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perdition

INANAMIYORUM !!!
     ***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

yaklasık 3 saatden sonra bu mesajla birlikte umutlandım.......................
    ama tel u alime alıp actıgımda
    yine
    please wait diyip bar kitlendi.
    saka falanmı bu allah askına biri cevap versin daha ne yapmam gerekiyor para vermeden yapmak icin?
    yukarda yaptıgım flashlamanın nesi yanlıs yada sonuc boyle degilmi?

buna benzer bir problem bende yaşamıştım telin pilini ve simkartını sök başka simkartı ve pili takıp deneyebilirsin.

• arkadaşım çok çok çok çok teşekkürler.yarım saat gibi bi sürede yaptım.megabassım bozuktu 31 i yüklemiştim ondaad bas yoktu.hem 05 geri döndüm.hemde muhteşem flash temalar yükledim.gerçekten sağol;)
  • bişey daha söylicem yaws.bu flashlama işlemi garantiyi öldürüyormu acaba.inşallah öle bişey yoktur.
  • Far manager ile yapın benimki 5 dk'da bitti :D Brutal force ile uğraşmayınn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grovest

Far manager ile yapın benimki 5 dk'da bitti :D Brutal force ile uğraşmayınn

ben Brutal vocal le yaptım harika oldu
  • slm beyler..
    ben xs++ proğramını açıyorum starta basıyor ve telden c ye basılı tutarak kabloyu takıyorum, bi müddet sonra "failed open" yazısı çıkıyor.
    yardımcı olurmusunuz.
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alifurkan

slm beyler..
    ben xs++ proğramını açıyorum starta basıyor ve telden c ye basılı tutarak kabloyu takıyorum, bi müddet sonra "failed open" yazısı çıkıyor.
    yardımcı olurmusunuz.
    teşekkürler...

usb drivı yüklememişsindir.forumda mevcut aratınca bulursun
  • Bence de customu atarak halledin. Brute forcedan daha az risk içeriyor; ve de genellikle daha kısa sürüyor.(1-2 saat nerede 10 dk. nerede )
  • brutal force yapıyorum şu an bende, 17:54 te başlamıştım, bakalım ne kadar sürcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 2 Nisan 2007; 19:39:03 >
  • ben brute force ile yapıyorum 15 dk sonra işlem bitmeden phone xs yi kapatıyorum sonra fardan custom dosyasını atıyorum ve telefon sıfırlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.