Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kesinlikle denemeyin denemeye kalkmayın bende aynı işlemleri yaptım sizin gibi iştahlıbir biçimde w810 tele burdaki flashtan attım ama olmadı sonuc : malesef adanaya teknik servise genpa ya yolladım bin pişmanım şimdi bekleyin filan diyorlar ama hepsi hava ben 12 saat dilek olay 12 saat bekledim ama olmadı benden uyarması sizde pişman olmayınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_aLTINTaŞ51 -- 6 Mart 2007; 23:12:08 >
  • beyler yada abiler ben bi w810i alcamda arastırıom carefourun içinde 527 ytl bimekste 615 ytl..... sebebi nedir çözemedım .sürüm farkımı ne. ona göre alayım..bide en yeni sürüm hangisi. ve alırken nası anlıcam_?

cvplarsanız sevinirim. ii akşamlar
  • kardeş senin alacağında r4eao31 sürümü olacaktır büyük olasılıkla bence nerede ucuz bulursan orayı kaçırma
  • sen sen ol en son cıkan surumu alma bı oncekını al fıyat farkını dert etme bıldıgn yerden al ornegın ben turkcell musterı hızmetlerınden aldım
  • ya careforuun içinde telefon satılıo her markadan..ordan alıcam herhhalde bu kadar fazla fiyat farkı da olmaz ki:D...bursada oturuom ..bu sizlerin oralarda nekadar...bide sürümü yükseltebılıom dimi...:D beleş fln yazıo baslıkta ama incelemeye vakıt bulmadım..

şimdi 527 ytl alayımmı carrefourdan
  • Bence al karfurdan gayet güzel, nereden biliyorsun dersen ben de karfurdan dediğin fiyata aldım ve çok memnunum. Sürümü maalesef yükseltemiyorsun ama istersen indirebiliyorsun, forum sağolsun bizzat yaptım :) fiyat farkına gelince fark olacağını sanmıyorum çünkü legal ürünler kaçak vs. değiller, ama karfurda satılanın ithalatçısı olarak DORA diye bir firma görünüyor ama KVK, genpa garantisi var... Ama bana sorarsan al ve rahat et kafana takma hem de 12 taksit peşin fiyatına :)
  • tmmda sürüm yükseltılmıomu ya böle telefonculardan..anca daha eskı surümemi indirilbilio:D...one ya:D:D....bide nerden oturuon _? bursada karfurdanmı....

w810 ile bi sürü başlık gvar bi alayım tlefonu hepsini tek tek incelicem hadii ii akşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_ui_CasT

tmmda sürüm yükseltılmıomu ya böle telefonculardan..anca daha eskı surümemi indirilbilio:D...one ya:D:D....bide nerden oturuon _? bursada karfurdanmı....

w810 ile bi sürü başlık gvar bi alayım tlefonu hepsini tek tek incelicem hadii ii akşamlar

şifreli gibi yazmışsın dekode edebildiğim kadarıyla cevap vereyim: ankara karfurdan aldım orada da aynı fiyat çekmişler. telefon zaten halihazırdaki en üst versiyonda geldiği için yükseltilemiyor, yani daha yükseği yok anlayacağın... ama daha iyi olduğu söylenen bir sürüm var ona geçmek mümkün... bence önce burada yazılanları oku telefona alıştıktan sonra giriş böyle işlere yoksa insanın hevesi kaçabiliyor...
  • kusura bakmayın.... bi sorum daha olacak..bu w810 un beyazını nerde bulabılırım..ve fiyat farkı varmı_? gerci 550 civarlarında + beyaz.. nası bulabılrım_?
  • Evet sonunda telefon KVK servisinden geldi. Tabiki o lanet sürüm R4EA031 ile. Kulaklık sesine baktım sahiden berbat. Sesin azlığını bi kenara bıraktım, çoğu şarkı bitrate i yüksek olmasına rağmen düşük gibi veriyor. Yarın Sony Ericsson'un kendi servisine götüreceğim capitol 'un karşısındaki. Büyük ihtimalle olmaz tabi. Bu sefer cesaretimi toplayıp FAR Manager la deneyeceğim. Yani ya seve seve yada başka türlü bu telefon R4DB005 e geri dönecek!!
  • Verilen şekilde yaparsan fardan hiç bi sorun yaşamassınBen en az 4 kişini telefonuna yükledim far ve xs ile ortak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 14 Mart 2007; 0:01:35 >
  • Burhan kardeşim sen bu işte bilgilisin galiba. Bende daha önce yanlışlıkla en eski sürümü yüklemiştim far la. Çok çabuk olmuştu. Senden ricam şu olayı tam ayrıntılı olarak şuraya yazabilirmisin? 4-5 defa yaptığına göre ezberlemişsindir artık
  • quote:

http://rapid-share.com/files/17423226/w810.rar
    kullanılacak programlar far manager, phone xs.
    önce o dosyada ki usb sürücüyü yüklüyorsun.telefonu c ye basarak pc ye takman gerekiyor bunun için.kapalı halde olmalı.telefonu pc den her çıkarışta bataryayı söküp tekrar takmalısın.
    usb sürücüyü yükleyince xs++ programını açıp main ve fs i flashlamak gerekiyor.main dosyası olarak W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn yi,
    file system olarak W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49fbn yii kullanmak gerekiyor.customize o program üzerinden yapılmayacak kesinlikle.
    işlem bitince telefonu pc den çıkartıp batarya sök-tak yapıyoruz.programı tekrar açıp bu sefer sadece main i w810_p3k_dcu.49R.ssw isimli dosya ile flashlamak gerekiyor.bu far manager ın telefonu tanıması için gerekli.5 block yazılınca program takılıyor.o sırada telefonu çekip programı kapatıyoruz.yine batarya sök tak.ardından far managerı açıp alt + f1 e basıp 1:sefp isimli yeri tıklıyoruz.ayarlardan w810i yi seçiyoruz.hız sonda ve kablo olarak dcu 60 seçili.enter the matrix diyerek ve c ye basarak telefonu bağlıyoruz telefon hep kapalı olacak c ye basarken.telefonun bulununca c yi bırak.sonra far manager teli tanıyıp iki tane seçenek gösterecek.fs ve flash olmak üzere.fs i tıklayıp tpa yı sonra preset i tıklıyoruz.orada ilk başta custom diye bir klasör var.sağ tıklayıp onu sarı yapıyoruz sonra f8 e basıyoruz.silinsin diye onay veriyoruz.daha sonra linkteki dosyanın içinde firmware i içeren klasör deki custom dosyasını masa üstüne atıyoruz.far manager da sağ taraf pc yi temsil eder sol taraf telefonu.sağda masaüstündeki custom klasörünü bulup sağ tıklayıp sarı yaparak işaretliyoruz f5 ile copy diyerek telefondaki custom dosyasını sildiğimiz yere kopyalıyoruz.
    sonra kopyaladığımız yerde custom, defult, system ve wizard diye başka klasörler var.oradan system e giriyoruz sonra desktop sonra da flash.
    tam olarak şöyle yani.\tpa\preset\system\desktop\flash
    orada üç tane swf göreceksin.işte oraya diğer flash temaları kopyalamak için linkte ki dosyalarda bulunan "flash tema için gerekli dosyalar" klasöründe ki "far manager ile atılacak swf dosyalar" klasörünün içinde ki swf dosyalarını yine masaüstüne atarak onları far managerın sağ tarafında bulup aynı şekilde telefona kopyalayacaksın.
    tüm bu işlemler bittiğinde far manageri kapatıp batarya sök tak yapmak gerekiyor.sonra yine xs++ programını açıp flash kısmına gelerek sadece main i W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49 ile flashlayacaksın.
    bitince batarya sök tak yapıp telefonu açıyorsun ve tamam.downgrade bitti.bir de thm uzantılı tema dosyalarını memory stick e atmak kalıyor.
    bu arada xs i çalıştırmak için telefonu batarya sök tak yaptıktan sonra programda start a basıp telefonu c ye basılı tutarak bağlamak gerekiyor.tanıyınca c yi bırakıyoruz.

Daha önce verilmişti forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 14 Mart 2007; 16:28:21 >

• Çok sağol bu yöntem aklıma yatıyor
    Bu arada telefon ingilizce olmuyor değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 14 Mart 2007; 21:07:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

Çok sağol bu yöntem aklıma yatıyor
    Bu arada telefon ingilizce olmuyor değilmi?

Yazanları doğru uygularsan hiçbişi olmas.Buraya kadar gelmişken flash menüleride yüklersin herhalde gerekli dosyalar link mevcut
  • OLDU :):):):) xs ve far manager la sorunsuz hallettim ayrıca yeni flash temalarımda oldu. ARKADAŞLAR SAKIN BRUTE FORCE FALAN UĞRAŞMAYIN YUKARIDAKİ YOLLA YAPIN!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

OLDU :):):):) xs ve far manager la sorunsuz hallettim ayrıca yeni flash temalarımda oldu. ARKADAŞLAR SAKIN BRUTE FORCE FALAN UĞRAŞMAYIN YUKARIDAKİ YOLLA YAPIN!!!!

Bu anlatım için @strafer@ arkadaşımıza tesekkür edelimm
  • kardes anlatım için cok teşekürler 4 saat gibi kısa bir süredede olsa başradımmELLERİNE SAGLIK
  • buda benden olsun hadii DOWLAND
  • Merhaba hocam bu programı indirdim fakat
    vermiş oldugun linkteki pasword hatası veriyor,bir bakarmısın.
    http://rapid*share.com/files/12186430/005.rar.html
    pass: vercoşkuyu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.