Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Loonycın

yaws iyi hoş güselde hatta süper 8 dakkada oldu. fakat telefonun dili sadece ingilizce baska seçeneq bırakmıo :) mecburmuyum kardeşimyaws ingilizceye has turkcemis war ehue. :p

harfi harfine anlattığım şekilde yapmalısın...sanırım cdayı ayarlamayı unuttun...bi daha dene
  • Diğer konuda anlatıldığı gibi Flash temaları ayarlamaya calistim ama sonuç vermedi telefon hala normal sekilde gösteriyor Flash temaları. Sadece orjinalde var olan temalar çalışıyor.
  • quote:

yaws iyi hoş güselde hatta süper 8 dakkada oldu. fakat telefonun dili sadece ingilizce baska seçeneq bırakmıo :) mecburmuyum kardeşimyaws ingilizceye has turkcemis war ehue. :p

Sen zaten türkçe yazmıyorsun ki telefonun türkçe olsa ne olur. Bak ne güzel yarı ingilize yarı türkçe garip bir dil kullanıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

quote:

Sen zaten türkçe yazmıyorsun ki telefonun türkçe olsa ne olur. Bak ne güzel yarı ingilize yarı türkçe garip bir dil kullanıyorsun.

Güzel bir analiz +1
  • beyler benim telefon göçtü hiç açılmıyor artık şimdi arkadaşın telefonda bataryayı şarj ediyorum akşam tekrar deniyeceğimde ilk önce seustan güncel versiyonu yükleyip sonra mı phone xs den 005e geçsem yoksa direk phone xs den 005 mi yüklesem hangisi daha sağlıklı olur
  • beyler birde bu sitedehttp://www.franyutti.org/selaneros cam driverlar var hangi sürüm daha iyi bilen varmı ayrıca bu iconlar filan cam driver olsun hepsi far manager ile mi yükleniyor
  • Arkadaşlar bence program yüklemeye falan girişmeyin derim ben hem telefonunuz zarar görür hem siz zararlı çıkarsınız bu arada yükleme sırasınra eğer bir sorun çıkarsa telefon bozuluyor ve siz kvk ya götürüyorsunuz deiştiriyolar . buraya kadar tamam fakat sizin bozuk telefonunuz sony nin yurt dışına yollanırda kontrol edilirse [zaten öyle oluyor]eğer çakılırsa sony size dava açıyor ve telefonun parasını istiyor bunu unutmayın !! bende bir kez program yukledim bozuldu tem garantiye götürdümde 1 günde hallettiler bidaha tövbe format atmam saten attıkca telin ömrü bitiyo bunuda unutmayın sonuçta bilgisayarın Hdd sininde bir ömrü var bununda bir ömrü var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayné -- 23 Şubat 2007; 19:54:19 >
  • Yaaa arkadaşlar ben denedim olmuyor belli bir sayımdan sonra eror verip dosya transfer sistemine geçiyor bu far menager olayını deniyim diyorum ama o forumdaki dosyaları indiremiyorum o dosyaları rapide atsanız bi zahmet lütfen sinirim bozuldu vallaha...
  • merhaba arkadaşlar bu siteden öğrendim bunun yapılabileceğini belki benim gibi sorun yaşayanlara yardımım olur
    ilk önce böyle hata verdi
    http://img337.imageshack.us/img337/1351/bylehataveriyoooyardmmmfb6.jpg
    daha sonra bi başka bilgisayarda denedim ilk deneme 4 saat falan sürdü takıldı 5 dakika falan işlem görmedi.
    bende çıkardım kabloyu daha sonra yeniden başladım bu sefer 2 saate yakın sürdü ve mutlu son!!!artık flasş temalarım ve eski sürümüm var
    http://img407.imageshack.us/img407/5820/76373806rd8.jpg
    http://img252.imageshack.us/img252/9344/98495480wu7.jpg
    http://img267.imageshack.us/img267/6554/81669149eq9.jpg

çooookkkkk teşekkür ederim hepinize....

not : link olarak koydum çünkü resimler büyük oldu bir de resimler phone xs log un resimleri..

• Yardımlarınız için cok tesekkürler gösterdiğiniz yöntemler sayesinde telefonumu flashladım ve harika calısıyor. 005 versiyonu gercekten cok güzelmiş tüm temalarım calısıyor......
    başarılarınızın devamını dilerim
  • İzmirde oturan bu işlere aşina birini arıyorum
    msn'im tncylmz@hotmail.com
  • kardeşim ellerine sağlık 5 dk sürdü :))
  • hadiii! Arkadaşlar ben FAR da fs\tp\sistem\desktop bölümündeki desktop u sildim yanlışlıkla. Tel açılmadı bende fx le 005 yazılımını yükledim tekrar ama tel walkman modunda çalışıyor ;fakat teli açmaya çalıştığımda"yapılandırma hatası.Şebeke operatörü yada sercis sağlıyıcınıza başvurun" diyor. Hiç böyle bir uyarıyla karşılaşmış mıydınız? Ne yapmam gerek acaba?
  • ee tabi okumazsan baştan sona :) demekki 5 dk olmuyormuş :))) Bu gerçekten şans işi ve sabır gerektiriyor. 1 saat oldu beklemedeyim hala umarım düzelir.
  • eveet 3 saat bekledim olmadı takıldı. Saonra tekrar denedim veee3,5 saat sonucunda telefonum yeni gibi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 3. yöntemle flash yükleme olayında acaba başka .swf uzantılı dosyalar var mı? Orda sadece 3 tane var. Acaba swf dosyalarını bulabileceğim bir link verir misiniz? saygılar
  • ya arkadaşlar 9 saat sürdü işlem bende kapattım. tekrar deniyorum olur mu sizce...

vallahi moralim bozuldu...
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben aranıza yeni katıldım.
    Uzun bir kafa patlatma döneminden sonra (w700 ve k750i, samsung d830,vb) w810 da karar kıldım. İnşallah bir hafta içerisinde alacağım.
    Fakat cok korktum acıkcası bu RRRRRR'lerle baslayan versiyon konularını okuyunca. Hoparlör ses problemi (düsük olması) sorunu ortadan kalkıyormus Rbilmem kacta. Rbilmemkac W810i daha cok kötüymüs öbür Rli olan daha iyiymis vb
    Valla nasıl anlayacagım bu versiyonları, nasıl alacagım telefonu en sorunsuz haliyle ne olur bana yardım edin
    Sizin yazılarınızın ve tecrübelerinizin coook faydası oldu kararımı nihayet(!) verebilmem de.. Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorummmm.
    Tesekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Losthighway

Merhaba Arkadaşlar
    Ben aranıza yeni katıldım.
    Uzun bir kafa patlatma döneminden sonra (w700 ve k750i, samsung d830,vb) w810 da karar kıldım. İnşallah bir hafta içerisinde alacağım.
    Fakat cok korktum acıkcası bu RRRRRR'lerle baslayan versiyon konularını okuyunca. Hoparlör ses problemi (düsük olması) sorunu ortadan kalkıyormus Rbilmem kacta. Rbilmemkac W810i daha cok kötüymüs öbür Rli olan daha iyiymis vb
    Valla nasıl anlayacagım bu versiyonları, nasıl alacagım telefonu en sorunsuz haliyle ne olur bana yardım edin
    Sizin yazılarınızın ve tecrübelerinizin coook faydası oldu kararımı nihayet(!) verebilmem de.. Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorummmm.
    Tesekkür ederim.

telefonu yeni alacağına göre zaten sürümün R4EA031 olacaktır, bunların bazılarında sesi son seviyeye getirince cızırtı olması, kısık olması gibi sorunlar olabiliyor. ama bu cızırtılar herkeste-çoğunlukta karşılaşılan bir problem değil. bizde bunları farmanager+XS yardımı ile acousticlerini en beğenilen 005 sürümüne değiştiriyoruz. son sürümde flashlı olduğu için 5-10dk'da yeni flash temalar yükleyebileceğin gibi bu acoustic dosyasınıda değiştirebilirsin. teli aldığında zaten ilk bir haftayı kurcalamaya-araştırmaya ayıracağın için kendini yetiştirmen zor olmaz.
    fakat almadan öncede ne desek boş gibi, en sorunsuz haliyle almak için güvenilir bi yerden al, buzdolabı alırken göstereceğin inceliği buna da göster

• Beyler bu 005'i yüklerken ne gibi riskler bizi bekliyor?
    Ve bu riskler ne gibi şeyleri yapınca meydana geliyor?
    Yapanlar bize kısaca riskleri ve kolaylıkları anlatabilir mi?
    Bu arada bu iş şans işi mi?
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 4 Mart 2007; 9:36:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.