Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla benim alet güncelleme yaparken göçtü @diverfish arkadaşımız sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor.Fakat yukarıda belirttiğim sorunları bir türlü çözemedim.Muhtemelen basittir ama bu işlere yabancı olunca zor oluyor..
  • ya güncelleme yaparken cıkan sorunları kafana takma fred ben 7 8 kere wersiyon yükledim ilk seferde hep o hatayı werdi ama ben inatla tekrar kurdum netice olumlu hep basarı 100de yuz sadece sabır yaaaa ama benim bu mp3 yüklerken oluşan hata baya bi kafamı bozdu pek olsasılık werdiğim bişey deil di ama inat ettim ix cözmesse far managere dalıcam servisle ugrasamam ve versiyon yüklemeyede para veremem yoksa sawasımı kaybetmiş olurum
  • EUROPE_2(CDA102494/15) yada C_ASIA (CDA102494/73) seçsem sorun olur mu? Europe_2 deki diller yarıyo işime flash'lasam sorun verir mi acep XS++ ile flash'licam..
  • fred dostum şimdi en son flash lamayı basardı demişin o takdirde telefonun calışıo olması lazım diver in yönteme mi daldın da flash ladın yoksa tritone metoduyla mı
  • varg sorun olmuo ben daha önce kazala yaptım onu bende sorun cıkmadı dostum ama sadace ingilizce bi telefon olmuştu. we orada flash file sistemi eklemeden yapmıştım we olmustu
  • ama sen avrupa 2 yi sectikten sonra file firm ware ile flash file dosyalarınıda ekle işin saglam olsun sorunsuz istediin dilde versiyon atarsın
  • Ben bu 4. kez'dir telefonu flash'lıyorum ama Europe ile yapmamıştım hiç.. İlk flash'ladığımda başarısız oldum. İkincide başarılı oldum. Üçüncüde yine başarısız oldum 3.'de bir yerde tıkanmış durmuş devam etmiyordu. Şuna yine Flash'lıyorum Europe'yi seçtim. İnşallah yarın sabah'a sağlam bir şekilde alırım telefon'u (Ha birde Playnow yok Wapcell var menüde çok cins oluyor R4DB005'e geçince) hoşuma gitmedi Bir'de bazen menü gezerken donuyor oluyor bir an. R4EA031'de ses iyi olsaydı pek takılma olmuyordu R4DB005 kadar. Acoustic atınca düzelmiyormuş diye dediler. Yoksa son sürüm atar acoustic ekler kullanırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 11 Şubat 2007; 22:42:07 >

• telefona diverfish arkadaşımızın anlattığı şekilde flash yaptım ancak far olayını çözemedim.2 saattir uğraşıyorum ama olmadı.Far olayını çözemeyince vazgeçtim USB kablosunu PC den ayırdım.Telefon şimdi hiç açılmıyor.Hatta PC telefonu flash disk olarak da algılamıyor.Uğraşıyorum hala henüz bir sonuç yok...
  • Telefon tekrar açıldı ama aynı hata devam ediyor...
  • tamam fred buralarda dur ben sana yardım etmeye calışayım ( bu arada bana kim yardım etcekse şimdi suan tritone teoremi ile flash lıorum bende ok buralarda ol bakayım nasıl imiş metod
  • dostum senin flash lamayı diverfish teoremine göre dogru yaptıgını kabul ediyorum ve far maneger i incelicem diverin anlattıgını yapıcam bakalım hata nerde bu arada far manageri her actıgında tekrar flash lamayıda unutma ok önlem niyetine
  • Far ile /tpa/preset/custom altına hangi yoldan giriyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fred78 -- 11 Şubat 2007; 23:11:09 >
  • yada sunu sorayım sna ilk önce far managerin hangi asamasında takıldın bu arada far manageri acamıcam ben bi süre cünküm su an hala flash atıoo program bi saat 20 dakika oldu işlemlere göre az kaldı galiba. ama bu arada sen w810i flash tema yükleme topicini bul istersen orada kullanımı gercejten cok basit anlatılıo
  • msn var mı? varsa daha hızlı iletişim kurabiliriz.Benim msn :santana@78.com eğer msn ye gireceksen haber ver.Sıcağı sıcağına çözelim.
  • ya far ı daha önce bi kere kullandim cok basıit bişe su yöntemle giriodun yanlış hatırlamıosam
    belirtilen klasorler üzerine tıklıodun yada sag tıklama olcaktı du bi dier topice bakem
  • suan msndeim ben aktif konumdayım haberin ola
  • quote:

Orjinalden alıntı: diverfish

Bi kaç arkadaş özel mesaj atmış. Cevabı buradan vereyim, belki başkalarına da faydası olur.

Orjinalini türkçeleştirerek aktarıyorum. Orjinal mesaja buradan erişilebilir.http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7330
    Dosyaların bazılarını indirmek için ilgili forumlara üye olmanız gerekiyor. Atlamayın.

1. telefonun usb driverlarını kuruyoruz. -sorunu yasadiginiza gore muhtemelen yukludur;)-
    2. FAR Manager 1.7 yi indiriyoruz
    3. SEFP plugini kurmamız gerekiyor FAR üzerine. (önce SEFPv01004, ardından üzerine SEFP v010051) (C:\Program Files\Far\Plugins klasörü altında olması gerekiyor)
    4. Bu dosyayı db2010cid49_4_alpha.rar.zip Far\plugins altına açın.
    5. W810i_CDA102494_73_C_ASIA.zip isimli dosyayı da indiriyoruz. Bunuda bi yere açın.

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

Bu işlemlerden sonra XS++ açıyoruz. Telefonla bağlantımızı kurduktan sonra Main kısmına 4. adımda indirdiğiniz zipin içinde ki w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyasını ekliyorsunuz. FS ve Customize kısımlarını seçmiyorsunuz kesinlikle. Ardından Flashlıyoruz telefonu. Çok kısa sürecek. Finishing flash diye kalacak XS. Bugmış. Uyarısına aldırmadan Xs'i kapıyoruz.

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

Daha sonra Far Manageri açıyoruz. Klavyeden F11 basıyoruz. Üssteki resimde ki gibi seçenekleri ayarlıyoruz.
    Eğer bu kısımda bir hata mesajı alırsanız (ki bana oldu) Far\Plugins\SEFP klasörü içinde ki sefp0.10.0.51patch.exe dosyasını çalıştırmanız gerekiyor.

Far ile /tpa/preset/custom altına giriyoruz ve W810i_CDA102494_73_C_ASIA.zip içinde ki daha önce açtığınız tüm dosyaları buraya kopyalıyoruz.

Fardan çıkıyoruz. Çıkmak için en üst klasöre kadar çıkıp ESCe basıp ve soracağı soruya da Yes demelisiniz. (Direk kapatmayın)

Bütün bu işlemlerden sonra, ilk yüklediğiniz R4DB005 MAIN Firmwarei XS ile yeniden telefona yüklüyoruz.

Bittikten sonra telefonunuzun çalışması beklenir;)

Yoğun olduğumdan mütevellit fazla zaman ayıramadım, biraz karışık ve dağınık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın.
    ŞİMDİ BU DİVERFİSH'İN AÇIKLAMASI.FLASHLAMA OLAYINI ATLADIM.

• Med-Cezir Hattan düşmüşsün
  • ***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
    Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...

Buraya kadar herşey normal. Burada tıkanıyor sebebini bilen var mı?
  • diver saol emek vermişsin faydalanalım die iyi hoş güzelde eksik kalan noktalar var birincisi senin linkindeki far manager ın dier far manegerle farkı ne ve sefp--041 ile sefp--051 atmanın mantıgı ne bendeki far managerda zaten 051 yüklü iki alpha-4.rar bu yine neden atılıo plugin altına cünkü içerisindeki bütün dosyalar bendeki far maneger da var zannımca burda senin verdiin far mnager demo ve klassörleri tamanlayıp full sürüm haline getirioruz. ardından aydınlanamadıımız nokta su tamam farda tpa dosyasında o sekiz urulum dosyasına kadar geliyoruz ok kopyalamasını peki nere yapıyoru flas üzerinemi fs üzerinemi yoksa baska bi yeremi ardından yükleme yapıldı dielim ok esc yap diorsun ama çıkan uyarıda shutdown yes no dio esc yapıoruz ok bu esc yi nere kadar yapıcaz yani hangi klasöre dönene kadar baska bi usulü yokmu birde son flash acıklamanı rica edicem main generici su firm ware kısmına koyduk hadi ardında red49.bin i flash file sistem kısmına ekliyecekmiyiz gerek warmı ve customizeden dil secmemiz gerekmiyormuki yani özetle eksik çook

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.