olmama gibi imkan yok arkadaslar ama dflarca yazıldıgı gibi sabır sabır sabır bem bi seferde 3 4 kez flash ladıgımı hatırlıyorum telefonu cünkü bazen brute force basarılı olamıo ha işlem yarıda kalırda yapılandırma hatası verirse o da sorun deil yine toparlıo burda telefonu yapamayıp servislik olan arkadasları anlayamıorum bence cabuk pes ediyolar ve servislerede inanamayın her dediine cünkü adamlar müşteriyi teknikten anlamaz olarak görüyolar ve sürekli senaryo yazıp duruyolar. hade bol şans
nasıl 005 ten memnun kaldın heralde diver
Şimdi sonuçta emek verip buraya mesaj atan insanın emeğine saygısızlık etmek istemem.
Ben meslek icabı bu tarz şeyleri çok iyi yaparım :p
Bütün adımları takip ettim, iki gece uyurken cihazı bilgisayara takılı bıraktım. Bütün bunlara rağmen bu işin sonunda telefonu açtığımda Yapılandırma hatasından başka bir şey göremedim ;)
Bugün tam mesai XS++ başında geçti. Telefon kendi kendine File Transfer moduna geçtiğinden belki 15 kere yeniden başladım.
Daha sonra bu mesaja güvenerek hareket etmenin yanlış olduğuna karar verdim. Yeni çözüm aradım. Üstte de attığım linkte bahsedilen olayların çok daha basit ve saatler harcanmadan nasıl yapılacağına dair bir uygulamada mevcut.
Yapılandırma mesajı hatasına gelince, şu an o hatayı alıyorsanız linkte ki gibi FAR Manager ile bağlanıp Custpacki telefona elle atmanız gerekiyor. Uygun firmware ve Custom Packagelar topsony.comda mevcut.
Böyle bir sorun yaşamadıysanız ve sadece bu işlemi uygulamak istiyorsanız, bu konu başlığında ki yöntemi tamamen es geçip bu adreste ki adımları takip etmelisiniz.http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7330&st=0
diver tabi ki de farklı metodlar olacak bunları keşfetmeye bakıyo güzel bi metod keşfetmişin zannımca formatı direkt atıyorsun incelemedim ama öyle tahmin ediyorum eee xs++ de uzun sürmesi doğal adı üstünde brute force deneme yanılmayla hack yapıo oda ters denk geldikce uzatır babam uzatır bakalım ilerleyen günlerde bu metodu deneriz
tel "c"ye bastıktan sonra dosya transfer moduna geçiyorsa bunun tek 1 nedeni var...o da usb yazılım driverı doğru yüklenmemiş demektir veya hiç yüklenmemiştir...bu davinci ile de yapılsa, cx++la da yapılsa wotanserverla da yapılsa sonuç aynıdır, usb fw driverları bilgisayara yüklenmemişse telefon usb takıldıktan sonra dosya moduna geçer...
1. msjımı tekrarlamak gereğinde hissettim kendimi; siz siz olun GERÇEKTEN alışık değilseniz bu işlere kalkışmayın
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
tel "c"ye bastıktan sonra dosya transfer moduna geçiyorsa bunun tek 1 nedeni var...o da usb yazılım driverı doğru yüklenmemiş demektir veya hiç yüklenmemiştir...bu davinci ile de yapılsa, cx++la da yapılsa wotanserverla da yapılsa sonuç aynıdır, usb fw driverları bilgisayara yüklenmemişse telefon usb takıldıktan sonra dosya moduna geçer...
1. msjımı tekrarlamak gereğinde hissettim kendimi; siz siz olun GERÇEKTEN alışık değilseniz bu işlere kalkışmayın
Ah ah... BlackEagle`nin Konusunda bu işleme başladım. Şimdi Telefonumun Pilini dolduruorum. Birde senin verdiğin Rar. larla denicem.
Telefon Olur dimi? Yani Flash Tema denedim Telefon Yapılandırma Hatası verdi. Seninkisi Yapar umarım? Düzeltirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: Mitsuomi
quote:
Ah ah... BlackEagle`nin Konusunda bu işleme başladım. Şimdi Telefonumun Pilini dolduruorum. Birde senin verdiğin Rar. larla denicem.
Telefon Olur dimi? Yani Flash Tema denedim Telefon Yapılandırma Hatası verdi. Seninkisi Yapar umarım? Düzeltirmi?
cda seçimi yanlış oluncada tlf dosya moduna geciyor sadece usb de sorun aramayın mega bass için olsa tamam ama şu flash thema için bence uğraşmaya değmez
kardeşim yapılandırma hatasınıda düzeltir bendede çok verdi o hatayı korkma sakin ol burda tritone nin anlattıgı gibi yap allah var adam gayet acık ve anlasılır sekilde yapılmış umarım sansın vardırda kısa sürede toparlar tel acil şifalar
tritone başka eylemler bul canım sıkılıo yaaaaa bu telefonu kurcelemem gerek neyse gidimde bi html wap sitesi yapım
quote:
""Waiting for the phone to disconnect" and phone turns on.
Stop PhoneXS and unplug your phone. Recharge the phone to 100% and do the MAIN/FS. Then do the customization. Yes, you do have to start over, sorry. (-Thanks mido01222!)
You can also try TweakUI. Download this and in the settings area, turn off Autoplay for removable drives.
There has been success among users when they switched to the back USB ports, near the area where your mouse and keyboard plug in. If that still does not work, try some USB ports on a PCI card, if possible.
Another thing you should try is to uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power" in the Device manager. Do this on all "hubs" by right-clicking the hub. Click Properties, go over to the Power Management tab, and uncheck it. (-Thanks master.j!)"
quote:
Orjinalden alıntı: MerT_CeziR
tritone başka eylemler bul canım sıkılıo yaaaaa bu telefonu kurcelemem gerek neyse gidimde bi html wap sitesi yapım
hiç sorma şu vista olayınla bozmuş durumdayım
tebrikler diver kardeş
tritone kardeş sen site yapma olaylarınada dal kafayı yersin vala vista hakkındaki yorumlarıda bekliooook he
bi ara bayağ bi sarmıştım olaya yaw, frontpage ile kendi çapımızda yapıoduk ki ben niyeti bozup mp3 koyunca kapattılar sitemi zevkli olay hocam kabul ediom fakat çok zaman istio çünkü bitmio sürekli bi şi ekleyesi gelio insanın vista 1 aydır kullanıodum mac osden sonra en iyi işletim sistemi diebilirim XP şimdi oyuncak gibi geliyor bana TAWSİYEEEE...
quote:
Orjinalden alıntı: AjanWhite
quote:
WOTANSERVER VEYA DAVINCI' YE PARA VERMEYE SON...SEUSTAKİ YAMA İLE UPDATE YÖNTEMİNE DE SON...TELEFONA BU SEFER BELEŞ TAM FORMAT ÇEKİYORUZ :) YÖNTEM DAVINCI VE WOTAN İLE AYNI OLDUĞUNDAN TELEFONDAKİ TÜM BİLGİLERİNİZ SİLİNECEKTİR, FLASH KARTTA ATTIKLARINIZ KALIR...
(BU İŞLERE AŞİNA DEĞİLSENİZ UZAK DURUN DERİM YOKSA SERVİSLE ARKADAŞ OLURSUNUZ)
ÖNCE BİRAZ BİLGİ; R4DB005 (sondan bir önceki) en iyi firmware kabul ediliyor...
son versiyon R4EA031' deki bass düşüklüğü ve kulaklıktaki mp3 sesi düşüklüğü sorunu yok.. R4CE012 menüsünden daha hızlı ve konuşurken hat kopması sorunu bu versiyonda bulunmuyor...
denendi onaylandı şu an bunu kullanıyorum flash tema ve türkçe dil desteği bu versiyonda da mevcut.
NASIL YAPICAZ OKUYALIM ÖĞRENELİM; USB DRIVERLARI YÜKLEDİNİZ DİYE KABUL EDİYORUM Kİ SEUS DAHA ÖNCE BİLGİSAYARDA YÜKLÜYSE USB DRİVERLARINIZ DA YÜKLÜ DEMEKTİR... ÖNCELİKLE ÇEKTİĞİNİZ RAR DOSYALARINDA NE GÖRÜYORSANIZ HEPSİNİ MASAÜSTÜNÜZE AÇIN... XS++ PROGRAMINI BAŞLATTIKTAN SONRA START DÜĞMESİNE BAKIOSUNUZ TELEFONUNDA C' YE BASILI TUTARKEN USB KABLOSUNU TELEFONA TAKIOSUNUZ FLASH MAIN FIRMWARE KISMINA "W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn" DOSYASINI FLASH FILE SYSTEM KISMINA DA "W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.fbn" DOSYASINI GÖSTERİYORSUNUZ COSTUMİZE FILE SYSTEMDE W810 İŞARETLİYOR CDA VE RELIGION KISMINDAN DA "C_ASIA 102494/73" SEÇİYORSUNUZ DON'T UPLOAD SE WAP LINKS KUTUSUNU DA İŞARETLEYE BİLİRSİNİZ VE FLASH DÜĞMESİNE BASIOSUNUZ BU İŞLEM 10DK DA SÜREBİLİR 3-4 SAAT DE ÇÜNKÜ PROGRAM TELEFONA KABUL ETTİRTMEK İÇİN GEREKLİ YÜKLEME KODLARINI DENİYOR
aynı şeyleri k750i içinde yapabilirmiyiz ? k750i en güncel sürümünün linkini koyarsanız sevinirim
şuanda telefonumda w800i yazılımı yüklü aynı şekilde update yapmak istiyorum işte camera sürümünü yükseltmek gibi nasıl yapabilirim yardımcı olacak biri varmı ? w800i olrak update link olarak verirseniz ses ve kamera olrak iyi bir versiyonn ??www.topsony.com da var ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. ..
yardım edicek yokmu ?
quote:
yardım edicek yokmu ?
+1 :P
quote:
quote:
yardım edicek yokmu ?
+1 :P
+2 :Pp
telefon da w800 mü? öyle ise en kolay yöntemi seusla updatelemek sonyericsson siteside bulabilirsing
ajan white sana söz ihbar etcem yaaa yeter sayfayı nındar eykedin