Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gercekten de cok basit sadece sabır isteyen bir sey arkadaslara tawsiyemdir 2 katı werim aldım telefonumdan yalnız tek sorun şu burdaki 005 dosya linkinden dosya inmiyor nedensen ben 012 yüklemek zorunda kaldım dogal olarak menü biraz yawas 005 elegecirir gecirmez ona gecicem bu arada ne kadar dogru ve nereden okudum bilmiyorum ama gelen istekler üzerine ericsson 031 üzerine yeni wersiyon ekliyormuş umarım yeni wersiyonuda ellerine yüzlerine bulaştırmadan tatminkar bi sürüm yazarlar bi kaç güne olur sanırım.
  • inşallah dediğin olur da daha ii bi versiyon çıkar

bu arada linki kontrol ettim link çalışıyor
    005' i ilk msjdan indirebilirsin
    rapid*share yazıyor link adresinde dikkat edersen adresteki "*" işaretini silicen ve o 2 kelimeyi birleştiricen...
    sonra bi sayfa açılıcak free düğmesine basıcan ve yeni açılan sayfada süre saymaya başlıcak bu sayı "0" olunca sana bi link çıkıcak download programı kullanmadan bu dosyayı çekicen ve çektiğin dosyayı winrar programı ile açıcan...yapamazsan yaz yardımcı olurum
  • dostum şimdiye kadar 7 8 kere denemiştim ama hep login istemişti fatkat şimdi indir dim neden se bende anlamadım xs yi nein ordan indirdiydim burdaki linkten faydalanarak ama 005 rar da sorun weriodu neyse indirdik ya oda yeter işte neyse ne demi :D birazdan 005 e dalıcam kfaya kodum 012 de walkman sesi düzelttim ama üst üste sebeke sorunu ile karşilastım we menu tatmin etmiyecek bi hızda umarım faydasını görecem sayende sıfır sıfır beşten ya hade hayırlısı umarım yine ceyranlar kesilmez onu bitirem hemen flaş temalar dalıcam hastası oldum onunda ya allahhhhhhhhhh

• bu sefer kesinbozarım ben bu telefonu ya hade hayırlısı . ama kafaya koydum bu telefondan en ii werimi alıcam yahuuuu ve flash temalrda olcek okadar hani bi ata sözü war idü kafaya koymak başarmanın yarısıdır gibim bişedi

• mert alışkanlık yaptı sana versiyon yenilemek
  • aman dikkat edin ben bozdum nand chipini mipini değiştirmişler her bakışımda yeni bir şey değişmiş olarak görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

aman dikkat edin ben bozdum nand chipini mipini değiştirmişler her bakışımda yeni bir şey değişmiş olarak görüyorum.

ciddi mi sölüosun??? sen bayağ bi mıncıkladın ama olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

quote:

aman dikkat edin ben bozdum nand chipini mipini değiştirmişler her bakışımda yeni bir şey değişmiş olarak görüyorum.

telefonu yapamamışlar değiştirmişler herhalde.kargoyla gelmesini bekliyorum bari kapağınıda değiştirselerdi.telefonları değiştirip kapağını aynı bırakıyorlar.millet k750i ye w810i yüklenir mi diye sorduğunda olmaz diye cevap vermeme rağmen ben öyle salakça bir şey yapmaya çalıştığım için oldu.böyle aptalca şeyler yapmazsanız bozulmaz.

• tritone saol warol :D kral adamsın sayende telefona ne kadar versiyon warsa yükledim elimde su an iki adet w810i war ve her versiyonu kombineli olarak denedim ve yan yana farkları kıyasladım en iyisinin tritone nun dedii gibi 005 oldugunu gördüm 012 de ses güzel ama hat kopmaktan werem oldum ve menu adamı gebertiyor cok yawaş. 031 malum zaten en sonunda 005 kullanmaya karar werdim we iki telefonada 005 yükledim menü yağ gibi akıor flash tema kullanırken bile.Walkman sesi 031 den cok cok daha güzel menü hızı eşit 012 den ise sesi cok ama cok az hatta farkedilemiyecek kadar bi farkla az ama ses kalite ve netligi süper 5+1 ses sisteminde denedim ses dagıtımı bence mükemmel. bu arada totalde 8 kere versiyon deiştirdim ve hiç bir sorunla karsılaşmadım haaaa sorun oldu hatta telefona versiyon yüklemeyi tamamlayamdı bi kaç kere ve telefon yapılandırma ayarları yapılamadı dedi ama buna ragmen tekrar bagladıgımda mutlaka yükledi yani 100 de 100 basarılı ama biraz sabır istio işte birazda sans işi mesela kimi sefer 10 dakikada kimi sefer 2 bucuk saatte yüklüyor malum brute force deneme ynılma olayı yane sans. saol varol yeni eylemlerini bekliyoruzzzz ben simdi flash teme yüklemeyi kafaya kodum onuda basarım ardında acuistice geçicem bakem neler olcek bu telefon mükemmel olmalı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tritone

quote:

telefonu yapamamışlar değiştirmişler herhalde.kargoyla gelmesini bekliyorum bari kapağınıda değiştirselerdi.telefonları değiştirip kapağını aynı bırakıyorlar.millet k750i ye w810i yüklenir mi diye sorduğunda olmaz diye cevap vermeme rağmen ben öyle salakça bir şey yapmaya çalıştığım için oldu.böyle aptalca şeyler yapmazsanız bozulmaz.

bne de olmaz diom da geçenlerde arkın k750ye verioduk çoşkuyu son anda şeytan dürttü yok yaw bozulur falan dedim bıraktım aklıma kamera açma kapama mekanizmasının bizimkilerde olmadığı geldi şimdi uyumsuz olur dedim tuşların bazıları da farklı...demek ondan rahmetli oldu...tel dğişio da kapak nası değişmiyo nası iş yaw

• Şuan deniyorum ama başarısız oluyor yarım saattir devam ediyor sorun verdiği yer sanırım

This Loader is Locked (error=30)

defalarca denedi açık bırakacam uyuyacam sabaha kadar denesin. Olur inşallah.
  • bu şekilde beklersem çözermi şu kilidi gerçi cevap gelene kadar olanlar olur ne olacak bu durum yardımcı olabilecekmisiniz arkadaşlar sabah uyanınca cevapları kontrol ederim. Kolay gelsin..
  • Bence bu meret sürekli aynı kodları deneyip yedirmeye çalışıyor ama olmuyor hep aynı şeyi tekrar ediyor. İşlemi tekrarlasammı kararsız kaldım. neyse yarın bakıcam.
  • arkadaşlar ben 3 gün önce w810i aldım fakat seste sizin dediğiniz gibi bi problem göremedim ses çok yüksek kulaklık takılıyken hatta son seste dinleyemiyorum acaba sizmi çok yüksek seste müzik dinliyosunuz birde sürüm R4EA031..birde arkadaşlar bu işlemleri basit bişey sanmayın ben bir k750 i yedim bu şekilde servise götürdüğümde adam götür evde çocuk oynasın diye dalga geçmişti telefonum kaçaktı adam korsan yazılım atmışsınız yapacak bişey yok dedi makinaya taktı cihazı bi hikaye çıkmadı davinciden kredi satın alıp denedim yine olmadı....o yüzden sonradan dövünmek istemiyosanız maceraya atılmayın...
  • Tekrar tekrar baştan başlattım programı flashladım defalarca ama sanırım şu hatadan sonra tekrar başlıyor olmadı bir türlü.

This Loader is Locked (error=30)

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
  • this loader locked bi sorun diil olması gereken onu yazması zaten...onu deneye deneye buluyor...zaten en sonunda unlocked diicek ve yazılım yüklenmiş olucak...sabır
  • quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

arkadaşlar ben 3 gün önce w810i aldım fakat seste sizin dediğiniz gibi bi problem göremedim ses çok yüksek kulaklık takılıyken hatta son seste dinleyemiyorum acaba sizmi çok yüksek seste müzik dinliyosunuz birde sürüm R4EA031..birde arkadaşlar bu işlemleri basit bişey sanmayın ben bir k750 i yedim bu şekilde servise götürdüğümde adam götür evde çocuk oynasın diye dalga geçmişti telefonum kaçaktı adam korsan yazılım atmışsınız yapacak bişey yok dedi makinaya taktı cihazı bi hikaye çıkmadı davinciden kredi satın alıp denedim yine olmadı....o yüzden sonradan dövünmek istemiyosanız maceraya atılmayın...

memnunsan 031den hiç kalkışma zaten...mutlu ve huzurla son versiyonu kullan derim...
    davinciden şu budan da olmadıysa senin makinada donanımsal bi sakta gelme durumu olmuş k750de
    servis de dışardan yazılım yüklemişsin mazeretini kullanıp salllamış açıkçası, garanti de yok sanırım mecbur diiil olayı...sen bence yine de onu başka servislere götür para kazanmak isteyen servisler de vardır mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 3 Şubat 2007; 12:44:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MerT_CeziR

tritone saol warol :D kral adamsın sayende telefona ne kadar versiyon warsa yükledim elimde su an iki adet w810i war ve her versiyonu kombineli olarak denedim ve yan yana farkları kıyasladım en iyisinin tritone nun dedii gibi 005 oldugunu gördüm 012 de ses güzel ama hat kopmaktan werem oldum ve menu adamı gebertiyor cok yawaş. 031 malum zaten en sonunda 005 kullanmaya karar werdim we iki telefonada 005 yükledim menü yağ gibi akıor flash tema kullanırken bile.Walkman sesi 031 den cok cok daha güzel menü hızı eşit 012 den ise sesi cok ama cok az hatta farkedilemiyecek kadar bi farkla az ama ses kalite ve netligi süper 5+1 ses sisteminde denedim ses dagıtımı bence mükemmel. bu arada totalde 8 kere versiyon deiştirdim ve hiç bir sorunla karsılaşmadım haaaa sorun oldu hatta telefona versiyon yüklemeyi tamamlayamdı bi kaç kere ve telefon yapılandırma ayarları yapılamadı dedi ama buna ragmen tekrar bagladıgımda mutlaka yükledi yani 100 de 100 basarılı ama biraz sabır istio işte birazda sans işi mesela kimi sefer 10 dakikada kimi sefer 2 bucuk saatte yüklüyor malum brute force deneme ynılma olayı yane sans. saol varol yeni eylemlerini bekliyoruzzzz ben simdi flash teme yüklemeyi kafaya kodum onuda basarım ardında acuistice geçicem bakem neler olcek bu telefon mükemmel olmalı

sen de sağol mert_cezir

• Saatlerce sürüyor ama kıramıyor bir türlü az sonra şarj'a takayım batarya full olunca açık bırakacam flash'ı çarşıya gidecem 6-7 saat evde olmam gelince bakarım peki hala sonuç değişmemisse ne yapacam?
  • Acaba son kurban benmiyim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.