Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pxsel

ya benım kafam iyice karıştı. bendeki telefonun versiyonu R4DB005 bu şimdi en son sürüm mü ? bundan sonra başka versiyon çıktımı ? birde bu versiyon güncelleme için telefonu servis e versek yapıyolar mı? cevaplarsanız sevinirim?

sendeki versiyon şu ana kadar çıkmış en sorunsuz versiyon...005ten sonra sonu 031 ile biten başka versiyon çıktı son versiyon o...servise verirsen en son sürüme bedava yaptırabilirsin...son sürüme geçmek için sonynin sitesindeki seus programı ile de evden geçebilirsin ama senin şu anki versiyon ii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 23 Ocak 2007; 13:37:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

phone xs programını nerden indirebilirim? K750i için yokmu?

ilk msjda phone xs var ama ilk msjdaki firmwareler k750 için değil w810 için

k750 için de var firmwareler görmüştüm ama
    www.topsony.com' u ziyaret etmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

quote:

Orjinalden alıntı: Pxsel

ya benım kafam iyice karıştı. bendeki telefonun versiyonu R4DB005 bu şimdi en son sürüm mü ? bundan sonra başka versiyon çıktımı ? birde bu versiyon güncelleme için telefonu servis e versek yapıyolar mı? cevaplarsanız sevinirim?

sendeki versiyon şu ana kadar çıkmış en sorunsuz versiyon...005ten sonra sonu 031 ile biten başka versiyon çıktı son versiyon o...servise verirsen en son sürüme bedava yaptırabilirsin...son sürüme geçmek için sonynin sitesindeki seus programı ile de evden geçebilirsin ama senin şu anki versiyon ii...

yardımcı olduğun için teşekkürler.

• rica ederim pxsel

bu son sürümle biri dün diğeri de bugün olmak üzere 2 w810nu sorunsuz 005 versiyona çevirdim
    yabancı forumlarda okuduğuma göre de en iyi versiyon xs++ kabul ediliyor
    herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yardımcı yine de el geldiğince olunur
    ama 1 kere olmadı die bırakmayın
    bilgisyaara restart atın usbyi çıartım bi daha takın ve tekrar tekrar deneyin
    ilkinde olmaz 2-3te olur belli olmaz
    biraz sabır

• arkadaşlar benim srüm
    r4ck003 sizce bu sürüme yükseltmelimiyim? dış seste artış olurmu yükseltirsem??
  • dış seste bi numara olmaz
  • Bende dün akşam 5 gibi denemeye başladım. İlk girişimimde akşam 17:09 da başlattım, bitmedi, telefonu bilgisayara bağlı olarak bıraktım. Sabah tekrar baktığımda saat sabah 07:40 a kadar çalışmış sonra öyle kalmış. Bir süre araştırdıktan sonra "Stop" a bastım, "Telefonunuzu bozabilir" anlamına gelen birşeyler söyledi. Tamam dedim devam ettim. Sonra aynı şeyleri yaparak tekrar başlattım. Bu sefer 7-8 dakika kadar sürdü ve tamamlandı. Şu an telefonun ayarlarını tekrar yapıyorum. Sanıyorum sorun çıkmaz artık.
  • bende de bi kere 1 saat bi kere 2 saat bi kere de 30dk da bitmişti işlem...
    yok artık sorun çıkmaz, geçmiş olsun
  • Şu anda yükleme sürüyor yaklaşık 5-6 dak oldu. bakalım inşallah patlamaz alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

arkadalar böle diyor program neden sizce

12:50:14| Phone-XS GUI Build V2.10 Alpha Ready!
    12:50:14| System Diagnostics check: OK!
    12:50:17| Attempting to open the interface...
    12:50:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    12:50:17| Turn off phone
    12:50:17| Hold C Button on phone and connect phone.
    12:50:17| You have 30 seconds.
    12:50:21| PORT STATUS: ACTIVE

12: 50: 14| telefon-XS GUI yapı V2.10 Yunan alfabesinin ilk harfi, hazırlar!
    12: 50: 14| sistem teşhisi, kontrol eder: Peki!
    12: 50: Açık arayüze 17| kalkışma...
    12: 50:
    17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12: 50:
    17|, telefon 12'i kapar: 50: Telefondaki 17| gemi ambarı C düğme ve bağlama telefonu.
    12: 50: 17| sizin, destekleyen 30ınız var.
    17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12: 50: 21| liman statüsü:
    Aktif

• quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

quote:

12: 50: 14| telefon-XS GUI yapı V2.10 Yunan alfabesinin ilk harfi, hazırlar!
    12: 50: 14| sistem teşhisi, kontrol eder: Peki!
    12: 50: Açık arayüze 17| kalkışma...
    17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12: 50:
    17|, telefon 12'i kapar: 50: Telefondaki 17| gemi ambarı C düğme ve bağlama telefonu.
    12: 50: 17| sizin, destekleyen 30ınız var.
    17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12: 50: 21| liman statüsü:
    Aktif

bu ne be translator mı kullandın

• quote:

Telefonu çıkar Programı kapat, telefonun pilini sök simkartı da çıkar hepsini topla telefonu hiç açmadan tekrar dene.. olmadı driverları check et derim.

bu arada hala sürüyor benim işlem... 2 kez kesmek zorunda kaldım bu 3. yalama olmaz inşallah..

• Süpper Oldu Heyyyooooooo yaklaşık 2 saat sürdü ama başarılı oldu ses süpper artık.. bu arada telefon rehberim için üzülmeyin yedeği vardı

teşekkür ediyorum. saygılar..
  • aynen böyle yılmıoz uğraşıoz
    tempo tempo
  • arkadaşlar acemilikten olsa gerek ben bu işi başaramadım telde acılmıo artık bu durumda servise götürmeden wotanserverden tekrar 005 sürümü yükleyebilirmiyim. ve wotanserverden yükleme işi için resimli anlatım varmı yardımcı olursanız ssevinirim
  • evet arkadaşlar ya bu durumda olan arkadaşların sayısı az değil ve de bulamadım ben eskilerden wotandan bu işi yapmak nasıl oluordu bide tel acılmayınca olurmu acep
  • quote:

Orjinalden alıntı: qop

arkadaşlar acemilikten olsa gerek ben bu işi başaramadım telde acılmıo artık bu durumda servise götürmeden wotanserverden tekrar 005 sürümü yükleyebilirmiyim. ve wotanserverden yükleme işi için resimli anlatım varmı yardımcı olursanız ssevinirim

muhtemelen usb driver tanıtamadın...sony sitesinden seusu çek yani sony update programını...bilgisayarına kur zaten n yapman gerektiğini program anlatıo fakat programa başlatmadan önce bilgisayar dilini ingilizce - uk veya usa yap...sonynin bu programınla da yapamamışsan 2-3 bu bizim forumdaki programla tekrar dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qop

arkadaşlar acemilikten olsa gerek ben bu işi başaramadım telde acılmıo artık bu durumda servise götürmeden wotanserverden tekrar 005 sürümü yükleyebilirmiyim. ve wotanserverden yükleme işi için resimli anlatım varmı yardımcı olursanız ssevinirim

muhtemelen usb driver tanıtamadın...sony sitesinden seusu çek yani sony update programını...bilgisayarına kur zaten n yapman gerektiğini program anlatıo fakat programa başlatmadan önce bilgisayar dilini ingilizce - uk veya usa yap...sonynin bu programınla da yapamamışsan 2-3 bu bizim forumdaki programla tekrar dene...
  • tritone kardeş tesekkürler actıgın topic sayesinde telefonumda iki kat ses alıyorum gercekten calışan bir yöntem bizzat calıştı sana bunu söyleye bilmek için üye oldum wala :D yükleme yaparken elektirikler kesildi ve teleon kullanılmaz hale geldi fakat buna ragmen ikinci brute forceta telefonu yeni sürümle calıştırabildik
  • ii yaa sevindim,
    hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.