Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MerT_CeziR

diver saol emek vermişsin faydalanalım die iyi hoş güzelde eksik kalan noktalar var birincisi senin linkindeki far manager ın dier far manegerle farkı ne ve sefp--041 ile sefp--051 atmanın mantıgı ne bendeki far managerda zaten 051 yüklü iki alpha-4.rar bu yine neden atılıo plugin altına cünkü içerisindeki bütün dosyalar bendeki far maneger da var zannımca burda senin verdiin far mnager demo ve klassörleri tamanlayıp full sürüm haline getirioruz. ardından aydınlanamadıımız nokta su tamam farda tpa dosyasında o sekiz urulum dosyasına kadar geliyoruz ok kopyalamasını peki nere yapıyoru flas üzerinemi fs üzerinemi yoksa baska bi yeremi ardından yükleme yapıldı dielim ok esc yap diorsun ama çıkan uyarıda shutdown yes no dio esc yapıoruz ok bu esc yi nere kadar yapıcaz yani hangi klasöre dönene kadar baska bi usulü yokmu birde son flash acıklamanı rica edicem main generici su firm ware kısmına koyduk hadi ardında red49.bin i flash file sistem kısmına ekliyecekmiyiz gerek warmı ve customizeden dil secmemiz gerekmiyormuki yani özetle eksik çook

Öncelikle, bu başka bir forumdan alıntı. Niyesini bana sormaman lazım ;)

Esc'den sonra soracağı soruya Yes demeniz gerektiği mesajda yazıyor. tpa klasörü içinde ki yola girip oraya zip içinde ki dosyaları atmanız gerekiyor, yine mesajda yazdığı gibi.
    Ve yine mesajda yazdığı üzere FS ve Customize kısımlarını işaretlemeden geçiyoruz. Yani bir şey yüklemeyeceksiniz o kısma. Yeniden FS yüklerseniz dosya sistemi yeniden yükleneceğinden yaptığınız tüm işlemler boşa gidiyor.

Pek yardım sever ve iyi bir insan olmadığımdan mıdır nedir, yeterince yardım ettiğimi ve tüm kaynakları verdiğimi düşünüyorum. Bi ara üşenmesem videosunu çekecektim ama :D Artık gerisi size kalmış.

• insan istedimi basarıyor be yeterki istesin arkadaslar durumu çözmüs durumdayım basarıyla far manager kullanarak w810i ye 005 sürümü eklendi hemde 5 dakikada
  • siz olayı aştınız arkadaşlar
  • la diver iii güzel hoş süper yöntem bulmuşunnda öle bi acıklamışsın ki orhun ktabelerini çözmek daha kolay olurdu ama kurcalamaktan far manager üstadı oldum getti babamı usb ye baglasam ona bile yeni sürüm atcek hale geldim walada billada neyse artıkın bu işi cozmenin we telefonumu eski hale getirmenin keyfine bi sigara yakem. freed hocam aksam gel msn 5 dakikada senin teefonuda canaver edek tritone kardesim senin diverin bu muhteşem detaylı acıklamasını görünce senin kıymeti bi kez daha anladım egil alnında öpçem yarın bare bende far manageri detaylı anlatayım bi konu acıp yasasın w810i yasasın 005 sürümü

• bu arada size tawsiye arkadaslar bu telefonu usb ye takarken winamp acıksa dikkat li olun size uyarı mesaji gelicek sakın ola ewet die cewaplamayın telefon şizofren oluo kendini hafıza kartı zannedio aman haa benim gibi okumadan ewet demeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MerT_CeziR

la diver iii güzel hoş süper yöntem bulmuşunnda öle bi acıklamışsın ki orhun ktabelerini çözmek daha kolay olurdu ama kurcalamaktan far manager üstadı oldum getti babamı usb ye baglasam ona bile yeni sürüm atcek hale geldim walada billada neyse artıkın bu işi cozmenin we telefonumu eski hale getirmenin keyfine bi sigara yakem. freed hocam aksam gel msn 5 dakikada senin teefonuda canaver edek tritone kardesim senin diverin bu muhteşem detaylı acıklamasını görünce senin kıymeti bi kez daha anladım egil alnında öpçem yarın bare bende far manageri detaylı anlatayım bi konu acıp yasasın w810i yasasın 005 sürümü

• yaw arkadaşlar ayptır sorması.ben bugun bi w810i aldım bu surumde sadaece ses mi yuksek anlamadıgım bu surume herkes canaver diyor ama sony neden guncel surumu kotu yaptıkı arkadaşlar
  • Güncel sürümü neden kötü yaptığını bilemeyiz. Ama R4DB005 sürümü daha iyi bunu herkes biliyor. R4DB005 sürümüne sahipsen sakın kurcalama telefonu
  • yüksek ihtimal 031 ile biten sürümdür ama seninki..sen yine de elleme daha yeni almışın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

yüksek ihtimal 031 ile biten sürümdür ama seninki..sen yine de elleme daha yeni almışın zaten

TRİTONE TELE 005 SÜRÜMÜNÜ YÜKLERKEN BİLGİSAYAR TAKILDI TELDE MORT SADECE WALKMEN MODUNDA AÇILIYO SES DEĞŞET AMA TELEFON AÇILMIYO AYNI ŞEKİLDE FLASH ATMAYI DENDİM OLMUYOR
    BAN YARDIMCI OLURMUSUNUZ MSN DEN OLUSANIZ DAH MAKBULE GEÇER rifat_yel@hotmail.com
  • slm.. bende şimdi w810i var da usb kablosu yok bu yazılımı bluetoth la yüklemek mümkün mü... eğer mümkünse nasıl yükleriz... yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar yeni telefon alacaklarda son sürüm yüklü olacak R4DB005 sürümüNÜ yüklemek gerekiyomu gerekiyosa neden bende almayı düşünüyorum bu telefonu hangi sürüm daha iyi genelde son sürümler daha iyi olur ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: segaf

slm.. bende şimdi w810i var da usb kablosu yok bu yazılımı bluetoth la yüklemek mümkün mü... eğer mümkünse nasıl yükleriz... yardımcı olursanız sevinirim...

usb kablosunun olması gerekiyo dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: refreshing

quote:

Orjinalden alıntı: segaf

slm.. bende şimdi w810i var da usb kablosu yok bu yazılımı bluetoth la yüklemek mümkün mü... eğer mümkünse nasıl yükleriz... yardımcı olursanız sevinirim...

usb kablosunun olması gerekiyo dostum...

saolasın keşke bu siteye daha önce baksaydın daha yeni aldım bluetooth :(((((
  • arkadaşlar daha önce tel i flashladıktan sonra far manager ile girdiğim matrix te şimdi bazı değişiklikler yapmak istiyorum -menu vs.- fakat far manager a telefonu bağladıktan sonra gerekli işlemleri yapıp "enter matrix" diyorum işlem tamamlanıp FS'ye tıklayınca program kilitleniyor. acaba far da işlem yapabilmek için önce FSX işlemini mi yapmam gerekiyor? yoksa doğrudan FAR ile işimizi görebiliyoruz da ben mi beceriksizim?_?

fsx ile de işlemde sanki sürekli aynı yerde sayıyormuş gibi;
    ...
    checkin loader unlocked...
    this loader is locked(error code=30)
    ...
    4201 e kadar sayıyor ve hemen altındaki matches,totals ve theory değişiyor sadece
    daha önce flash işlemini yaptığımda 15 dk mı almıştı; işin kolayı buysa way halime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 17 Şubat 2007; 7:27:13 >

• güsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: timhat

güsel

SX1 GİBİ Mİ TİMHAT
  • Arkadaşlar bende de bu sürüm yüklü ama kamera çekimini beğenmedim. r4ea031 sürümünde kamera daha iyiydi sanki. Biriniz bana r4ea031 sürümünün kamera driverini bulabilir mi? Rica ediyorum...
  • yaws iyi hoş güselde hatta süper 8 dakkada oldu. fakat telefonun dili sadece ingilizce baska seçeneq bırakmıo :) mecburmuyum kardeşimyaws ingilizceye has turkcemis war ehue. :p
  • W810i_CDA102494_73_C_ASIA,zip bu program lazım indirilmiyor verildigi siteden cok zor yapmışlar program elinde olan biri varsa gönderebilirmi bana lütfen yardımmm....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.