Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tayfa-140

Beyler bu 005'i yüklerken ne gibi riskler bizi bekliyor?
    Ve bu riskler ne gibi şeyleri yapınca meydana geliyor?
    Yapanlar bize kısaca riskleri ve kolaylıkları anlatabilir mi?
    Bu arada bu iş şans işi mi?
    Teşekkürler...

Şans işi değil. Şans tarafı kısa veya uzun sürmesi. İşlemleri harfiyen yapman ve sonuçlanana kadar beklemen gerek. Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sorun çıksa dahi işlemi tekrarlaman gerek. Tabi %100 başarılı olacaksın diye bişey diyemeyiz. Ama büyük olasılıkla sorun çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

Beyler bu 005'i yüklerken ne gibi riskler bizi bekliyor?
    Ve bu riskler ne gibi şeyleri yapınca meydana geliyor?
    Yapanlar bize kısaca riskleri ve kolaylıkları anlatabilir mi?
    Bu arada bu iş şans işi mi?
    Teşekkürler...

Şans işi değil. Şans tarafı kısa veya uzun sürmesi. İşlemleri harfiyen yapman ve sonuçlanana kadar beklemen gerek. Herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sorun çıksa dahi işlemi tekrarlaman gerek. Tabi %100 başarılı olacaksın diye bişey diyemeyiz. Ama büyük olasılıkla sorun çıkmıyor.

Sağolasın Varg...

• yeni alınan tellerde bu sürüm yüklü oluyor sanırım değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckul

yeni alınan tellerde bu sürüm yüklü oluyor sanırım değil mi?

Yeni w810i'lerin çoğunda r4ea031 yüklü olur...
  • Beyler usbyi flash demeden önce takıyoruz da;
    Usbyi takıp bişey yapmadan mı flash diyoruz,
    Yoksa usbyi takıp bikaç işlem yaptıktan sonra mı flash diyip işleme başlıyoruz...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 4 Mart 2007; 12:01:04 >
  • Burada yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...

Flash yapmak için XS ile beklemektense diverfish arkadaşın da anlattığı gibi, SE-NSE NET forumlarındaki yöntem çok daha kullanışlı çünkü çok kısa sürede bekleme yapmadan flash yapılabiliyor. Ben brute yöntemiyle yapamadım çünkü bütün sürücüler yüklü olduğu halde bile denemeler sırasında telefon kendi kendine açılıp dosya transferi moduna geçiyordu. (mem stik sökükken de tel hafızası) "Konfigürasyon hatası" mesajından en nihayet kurtuldum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: layneth

quote:

Orjinalden alıntı: Losthighway

Merhaba Arkadaşlar
    Ben aranıza yeni katıldım.
    Uzun bir kafa patlatma döneminden sonra (w700 ve k750i, samsung d830,vb) w810 da karar kıldım. İnşallah bir hafta içerisinde alacağım.
    Fakat cok korktum acıkcası bu RRRRRR'lerle baslayan versiyon konularını okuyunca. Hoparlör ses problemi (düsük olması) sorunu ortadan kalkıyormus Rbilmem kacta. Rbilmemkac W810i daha cok kötüymüs öbür Rli olan daha iyiymis vb
    Valla nasıl anlayacagım bu versiyonları, nasıl alacagım telefonu en sorunsuz haliyle ne olur bana yardım edin
    Sizin yazılarınızın ve tecrübelerinizin coook faydası oldu kararımı nihayet(!) verebilmem de.. Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorummmm.
    Tesekkür ederim.

telefonu yeni alacağına göre zaten sürümün R4EA031 olacaktır, bunların bazılarında sesi son seviyeye getirince cızırtı olması, kısık olması gibi sorunlar olabiliyor. ama bu cızırtılar herkeste-çoğunlukta karşılaşılan bir problem değil. bizde bunları farmanager+XS yardımı ile acousticlerini en beğenilen 005 sürümüne değiştiriyoruz. son sürümde flashlı olduğu için 5-10dk'da yeni flash temalar yükleyebileceğin gibi bu acoustic dosyasınıda değiştirebilirsin. teli aldığında zaten ilk bir haftayı kurcalamaya-araştırmaya ayıracağın için kendini yetiştirmen zor olmaz.
    fakat almadan öncede ne desek boş gibi, en sorunsuz haliyle almak için güvenilir bi yerden al, buzdolabı alırken göstereceğin inceliği buna da göster

Arkadaşlar ben buzdolabı özenini bırakın feci özen halinde oldugum için bu kadar ugrasıyorum. Bu versiyon sorununuşöyle anlamaya calısıyorum. Ben sonucta bana en uygun fiyat veren yerden almak isterim tabi ki. Fakat adam eski versiyondan verirse (veya kötü olan hangisiyse) -elinde o varsa, o da bilmiyorsa, v.b.- , bunu nasıl anlayacagım? Nasıl versiyonuna bakabilirim w810 i'nin?! ve bu versiyonların ayrıntıları neler (yani kac versiyon var, bunlar telefona hangi artı ve eksileri getiriyor v.b)
    tesekkürler
    sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthighway -- 4 Mart 2007; 16:26:41 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: layneth

quote:

Merhaba Arkadaşlar
    Ben aranıza yeni katıldım.
    Uzun bir kafa patlatma döneminden sonra (w700 ve k750i, samsung d830,vb) w810 da karar kıldım. İnşallah bir hafta içerisinde alacağım.
    Fakat cok korktum acıkcası bu RRRRRR'lerle baslayan versiyon konularını okuyunca. Hoparlör ses problemi (düsük olması) sorunu ortadan kalkıyormus Rbilmem kacta. Rbilmemkac W810i daha cok kötüymüs öbür Rli olan daha iyiymis vb
    Valla nasıl anlayacagım bu versiyonları, nasıl alacagım telefonu en sorunsuz haliyle ne olur bana yardım edin
    Sizin yazılarınızın ve tecrübelerinizin coook faydası oldu kararımı nihayet(!) verebilmem de.. Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorummmm.
    Tesekkür ederim.

telefonu yeni alacağına göre zaten sürümün R4EA031 olacaktır, bunların bazılarında sesi son seviyeye getirince cızırtı olması, kısık olması gibi sorunlar olabiliyor. ama bu cızırtılar herkeste-çoğunlukta karşılaşılan bir problem değil. bizde bunları farmanager+XS yardımı ile acousticlerini en beğenilen 005 sürümüne değiştiriyoruz. son sürümde flashlı olduğu için 5-10dk'da yeni flash temalar yükleyebileceğin gibi bu acoustic dosyasınıda değiştirebilirsin. teli aldığında zaten ilk bir haftayı kurcalamaya-araştırmaya ayıracağın için kendini yetiştirmen zor olmaz.
    fakat almadan öncede ne desek boş gibi, en sorunsuz haliyle almak için güvenilir bi yerden al, buzdolabı alırken göstereceğin inceliği buna da göster

Arkadaşlar ben buzdolabı özenini bırakın feci özen halinde oldugum için bu kadar ugrasıyorum. Bu versiyon sorununuşöyle anlamaya calısıyorum. Ben sonucta bana en uygun fiyat veren yerden almak isterim tabi ki. Fakat adam eski versiyondan verirse (veya kötü olan hangisiyse) -elinde o varsa, o da bilmiyorsa, v.b.- , bunu nasıl anlayacagım? Nasıl versiyonuna bakabilirim w810 i'nin?! ve bu versiyonların ayrıntıları neler (yani kac versiyon var, bunlar telefona hangi artı ve eksileri getiriyor v.b)
    tesekkürler
    sevgiler

dediğim gibi tel'!i yeni alacağın için versiyon yeni -R4EA031- olacaktır. ama milyonda bir bana denk gelir eski versiyon çıkar dersen telefonu açtıktan sonra menü/ayarlar/genel/güncelleme servisi/güncellemeyi ara diyerek telefonun son sürümü yüklemesini sağlarsın veya herhangibir KVK'dan yüklemelerini istersin, 5dk'da hallederler. aynı şekilde telefonu açtıktan sonra menü/ayarlar/genel/güncelleme servisi/yazılım sürümü diyerek geçerli olar sürümü öğrenebilirsin.
    005 ile biten eski versiyon 031 ile biten yeni versiyondur. ses olarak 005 daha sorunsuz acoustik ayarları daha iyi. biz, son versiyon ile gelenler acoustik ayarlarını 005 tekilerle değiştiriyoruz genelde. telefonun versiyonu 005 ile biten ise flash temaların olmayacaktır. bu seferde telefonu flashlayarak flash temaları aktif hale getiriyoruz. her iki değişiklikte zaten telefonu aldıktan sonra yapılan işlemler, ve kişinin insiyatifine kalmıştır. onlarsız da yaşanır ama insanoğlu işte rahat duramıyor.
    versiyonun eskiliğini çok dert etme derim ben 4-5 ay önce aldım ve yanılmıyorsam o zamandan beri eski versiyon ile gelen tel pek olmamıştır. kullanıcıların bazıları 005 i çok stabil buluyor bazılarıda 031 varken 005 ne imiş diyor. zaten farmanager+XS proglamları ile 2 sürümü kaynaştırıp istediğimiz özel değişiklikleri yapabiliyoruz. sürüm versiyonu değiştirme-flash menüler-menü ikonlarını değiştirme- açılış kapanış ekran ve sesini değiştirme- mesaj kapasitesi arttırma- operatör logosu kaldırma- player skin değiştirme-menüye yeni yollar atama (opera yı playNow yerine koyma gibi) vs.vs derken telefon üzerinde yapacaklarımızın sınırı pek yok +karizması yeter. cidden fiyat/performans'ta bir sorunun yoksa sürümü dert etme, memnun kalacağını düşünüyorum.

• Cook tesekkürler Umarım memnun kalırım.
  • Merhaba arkadaslar

Benimde elimde sorunlu bir w 810 var ben bu bölümü okumadan sonyericsson un sitesindeki destek bölümünden telefonu

güncellemek gibi bir gaflete düştüm şimdi olayı size kısaca anlatayım benim w 810 um yurtdısından geldi ve o2 logolu ben bu telefonu klonlattım

güzelce kullnıyordum o gün geldi ve güncellemeyi anlatılan şekilde yaptım ve güncelleme sona erdiğinde telefonum artık sim kartımı

malesefki tanımyordu ve ben telefonu bir servise götürdüm ama ordaki arkadaş

bir haftadır yapamadı uygun versiyonu bulamdım diyor bu arada güncelleme sırasında program europen 2 yükledi telefone daha önce

hangi sürüm vardı bilmiyorum şimdi size soruyorum telefonun akıbeti ne olur sizce tekrar kullnama ihtimali nedir

acaba yurtdışından geldiği içinmi uygun sürümü bulamadı.

• ARKADAŞLAR TELEFONA R4DB005 İ ATICAM FAKAT BELLİ BİR SÜRE BRUTE FORCE YAPTIKTAN SONRA FAİLED TO OPEN HATASI VERİYOR VE TELEFON DOSYA AKTARIM MODUNDA AÇILIYOR. DAHA ÖNCE YAZILIM ATTIM HİÇBİŞEY OLMADI FAKAT BU SEFER OLMUYOR LÜTFEN Bİ ÇARE BULUN
  • evet sonunda telefonun canına okudum hiçbir şekilde açılmıyor. phone xs bile telefonu takınca port status active diyor başka bişey demiyor. yarın ilk iş telefonu servise götürmek. bide garantisi gittiyse şenliği o zaman görün. mecburen seus tan update yaparken oldu dicem. insanın başına ne gelirse meraktan geliyo sahiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

evet sonunda telefonun canına okudum hiçbir şekilde açılmıyor. phone xs bile telefonu takınca port status active diyor başka bişey demiyor. yarın ilk iş telefonu servise götürmek. bide garantisi gittiyse şenliği o zaman görün. mecburen seus tan update yaparken oldu dicem. insanın başına ne gelirse meraktan geliyo sahiden

ara sayfalarda diverfish'in anlattığı yöntemle denedin mi bir de?
  • telefonda cye basılı tutarken usbyi tele takıoruz o zaman bizden ayrı bi driver istio "firmware update driver" bu driver doğru yüklenmediğinde sonuç %100 başarısızlık...normal usb driver değil update driverı doğru tanıtmak gerekiyor...şimdie kadar 7 telefon updateledim arklarımki dahil hiç bi sorunla karşılaşmadım...bazen ilk denemede bazen 5. 6. denemede oldu ama hep oldu
  • neyse telefon gitti artık servise umalımda garanti kapsamından çıkmamış olsun. inş son sürüm yüklü gelmez bu arada
  • maalesef 100% son sürüm yüklü gelir
    sen bilirsin ama son sürümde kal, bi daha kasma derim
  • arkadaslar yenı aldıgım telefonda son surum yuklu eskısıne donmek ıstıyorum fakat alttakı resım dekı cıkıyo ve sonra faıled open dıyor bunun anlamı nedır???

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 6 Mart 2007; 21:21:56 >
  • usb flash driver bilgisayara yüklü değil o yüzden phone xs telefonu göremiyor.
  • Bu arada az önce baktım benim telefon garanti kapsamında onarılıyormuş. Züğürt tesellisi işte :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: doukan__

usb flash driver bilgisayara yüklü değil o yüzden phone xs telefonu göremiyor.

walla bişey anlamadım nası flash drıver hangı flash drıver bu nerden yuklucem???
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.