yapabilirsin ben de w300 le öyle yaptım onun da son yazılımı w810 un kullandığı iğrenç sürüm europe_2 dosyası generic dosyası ve alttan da europe_2 yi seçtim 30 dk kadar sürdü ve tamamlandı en iyi yanı da flash temaları artık sadece thm dosyasını tele atarak çalıştırabiliyoruz tabi birçoğunu yanlız bir iki temada radyo simgesinde hata verdi daha doğrusu dört tane sıfırın olduğu simgeyi tıklayınca ki bu dha önce yoktu tek renk ekran geliyor o kadar bu yöntem se nin birçok modeli için geçerli istediğiniz yazılımı telefona yüklemeniz yeterli topsonyden beleş indirin yükleyin işte bu kadar basit
arkadalar böle diyor program neden sizce
12:50:14| Phone-XS GUI Build V2.10 Alpha Ready! 12:50:14| System Diagnostics check: OK! 12:50:17| Attempting to open the interface... 12:50:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12:50:17| Turn off phone 12:50:17| Hold C Button on phone and connect phone. 12:50:17| You have 30 seconds. 12:50:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++ 12:50:21| PORT STATUS: ACTIVE
bataryan tam dolu değil de ondan o hatay veriyor bataryayı tam doldur
zor oldu ama bende bu versiyona dönmeyi başardım tşk tritone ve yorumlarıyla yardımcı olan herkese
2 saat oldu halan devam ediyor niye bu kadar uzun sürüyor bu işlem?
quote:
Orjinalden alıntı: funy251
2 saat oldu halan devam ediyor niye bu kadar uzun sürüyor bu işlem?
herkezde farklı sonuçlar var 6 saatte oldu diyende var genellemeye bakarsan ortalama çoğu kişi 2 saate yüklemiş içlerinde 15 dk sürende var oldukça sabır gerektiren bir iş bir daha deneyeceğimi sanmıyorum
yani başlıyalı 2-2,30 saat oldu tık yok
Ben wotana 8 euro bayılmıştım
quote:
Orjinalden alıntı: mbs1905
Ben wotana 8 euro bayılmıştım
kredi kartım yok olsa aynısını yapardım
quote:
yani başlıyalı 2-2,30 saat oldu tık yok
bu seferde olmazsa eski driverleri kaldır yeniden yükle yada varsa bir arkadaşının pc sinde yapmayı dene forumda kendi pc sinde yapamayıp başka pc de yapan biri vardı
şimdi öteki bilgisayarımda yapıyorum zaten ve ilk defa bağladım telefonu bundan önce laptop ta yapamamıştım hata filan varmıyor şimdide yok hata işlem sürüyor ama uzun sürüyor yani
unutmadan ayrıca usb sürekli aynı sokette deneme benim kasanın ön tarafında 2 tane var onlar 1.1 fotoğraf makinesini görmüyorlardı arka taraftakiler 2.0 orda çalışıyordu son olarak 1000 2000 3000. diye program sayarken ne kadar bekliyor çabucak geciyorsa sorun var demektir en azından 10 sn felan beklemeli
10 sn yeden fazla bekleme yapıyor arkadan bağladım usb yi
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
bu işlem sondan bir önceki sürüme düşürme işlemi...son versiyondaki ses düşüklüğü ve megabassın ölmesi işlemini geri kazandırmak için
nasıl yani? olmaz öyle saçmalık ya önceki versiyondan da buna geçebiliriz
oo selam burak abi ya nicki değiştirmişsin tanıyamadım vay bea helal olsun ben de yapayım bakalım olacak mı
quote:
10 sn yeden fazla bekleme yapıyor arkadan bağladım usb yi
sana kolay gelsin inşallah olur ben düngeceden beri uğraştım bişiler bilmek tabiki önemlide bu işte birazda şans lazım burada bir ark 15 dakikaya bitirmiş loglarınıda vermiş bi bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_11340384/mpage_4/key_/tm.htm yöntem aynımı değilmi bilmiyorumda onunda tlf bizim gibi yapılandırma hatası veriyormuş
3,30 saat oldu halan devam ediyor
4,30 saat oldu
5 saat pes arkadaşlar sizde ne yapiyim çıkarayimmi telefonu?
arkadaşlar lütfen yardım edin yarın sabah antalyaya gidicem bu akşam düzeltmem lazım telefonu lütfen
funy kardeş uğraşma bu kadar şu telefonunla. USB yi direk prize tak olsun bitsin
quote:
arkadaşlar lütfen yardım edin yarın sabah antalyaya gidicem bu akşam düzeltmem lazım telefonu lütfen