Şimdi Ara

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
3
Favori
57.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar lütfen nerdesiniz ya işim olmadığı zm herkez forumda işim lunca kimse yok bu akşam çözmem gerekiyor sorumu lütfen kafayı yicem

• benim cihaz da gitti... yapılandırma hatası
  • offf ne yapıcaz ya çözüm yokmu arkadaşlar
  • GPRS'ten SEUS'u tekrar denedin mi funny?
  • seus tan olmuyor gprs dende çok kontor gidiyor
  • @funy251
    arkadaşım eğer olmuyorsa tek çözümü wotanserver'dan 7euro karşılığı yapmak.. ben biraz daha deneyeceğim olursa eğer sana bildiririm olmazsa eğer ya servise gidecek telefon ya da wotanserverdan yapıcam
  • ya zamanım yokki ama benim bu akşam helletmem gerekiyor kredi kartıda yok bende banka kartı var onla olurmu
  • @funny 251

Güncellerken aldığın yapılandırma hata mesajını İngilizce olarak yurtdışı forumlarda aratırsan bir çözüm bulunabilir belki.
  • güncellerken hata almıyorumki işle çok uzun sürüyorhiç takılma filan olmadı ama işlem uzun sürdü 10 saatti buldu halan devam ediyordu işler olurmu hiç böle şey:S
  • şimdi tekrar seus u deniyeceğim olmaz ise wotanserverden yapıcağım votanserverde kesin çözülür değilmi?
  • inanmıyorum ya senin gibi adamın telefonu uçtu ha...
    quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

benim cihaz da gitti... yapılandırma hatası

• arkadaşlar wotanserverden yapsam yapılandırma ayarları sorunu çözülürmü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

şimdi tekrar seus u deniyeceğim olmaz ise wotanserverden yapıcağım votanserverde kesin çözülür değilmi?

funy251 sanırım şu an kullandığın sürüm alpha.en iyi sürüm beta şimdilik.şu an bunu upload ediyorum.birde bununla deneyin başarı oranı daha.ayrıca bitince modded by phone xs yazmıyor.
  • olurmuki kafayı yicem artık wotanserveri bile düşünmeye başladım artık
  • funy hiç telaş etmene gerek yok arkadaşım olur mutlaka bir bakarsın 15 dakikada bile olabilir yani yapamazsan msn ekle tahirozgun87@hotmail
  • şimdi resimde görüldüğü gibi ilk ayarı yapıyoruz.

***R4DB005 TELEFON YAZILIMINI W810i' YE BELEŞ YÜKLÜYORUZ***

daha sonra flash kısmına gelip main ve fs dosyalarını seçiyoruz.

son olarak flash main, flash fs ve customize kutucuklarını işaretleyip telefonu pc ye bağlıyoruz geriye beklemek kalıyor.olmazsa telefonunun bataryasını doldurup tekrar denemek gerekiyor.3 saat geçti olmadı diye kabloyu çıkarmayın..

http://rapid-share.com/files/12574883/Phone-XS_V2.01_Beta_package.rar.html

içinde tüm dosyalar var yapmak gereken şeyler yukarıda yazılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 20 Ocak 2007; 20:03:35 >

• arjadaşlar ++ sürümü ile yaptım takıldı program çıkardım telefonu telefon açılmıyor.pazartesi servise götürüceğim sizde adamlara ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

arjadaşlar ++ sürümü ile yaptım takıldı program çıkardım telefonu telefon açılmıyor.pazartesi servise götürüceğim sizde adamlara ne diyeyim

benimki de aynen 207 blocks dedi kaldı
  • servis yolu göründü bana servistekilere ne diyeyim açaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.