Şimdi Ara

R5 3600 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar r5 3600 alacağım en ucuz bunu buldum acaba alanlar var mı?
    Adam güvenilir galiba yurddışından gönderiyor garantisi türkiye geçerli olur mu?
    Ürünün linkini bırakıyorum.

• Türkiye garantisi olmaz satıcı firma hollandalı. Hollanda içinde geçerli olur ama işlemciyi bozamazsınız anca kendiniz hatalı takma yada kendi fabrikasal sorunlu olur başka türlü işlemci bozulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Türkiye garantisi olmaz satıcı firma hollandalı. Hollanda içinde geçerli olur ama işlemciyi bozamazsınız anca kendiniz hatalı takma yada kendi fabrikasal sorunlu olur başka türlü işlemci bozulmaz
    İşlemci bozulabilir. örnek benimki. Overclock yapmadığım halde işlemcim bozuldu. Değişime gitti değiştirildi. İşlemcinin bozulmaması olayı biraz şüpheli. R5 3600
    R5 3600 ALINIR MI?

• +100 TL fazla olsun ülke garantili olsun r5 3600 tabiki alınabilir.
  • bütçe çok sıkışık değilse 10400f + b460 düşünülebilir.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Dedigimgibi fabrikasal hatalar hariç bozulmaz kolay kolay
  • Yurt içi garantili almanız sizin yararınıza olur. İşlemci kolay kolay bozulabilecek bir donanım değildir ama şans işi bazen fabrikasyon hatalı olarak gelebilir. Bu yüzden bütçenizi artırıp garantili bir ürün almanızı tavsiye ederim.
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    maalesef elimde b450 mevcut o yüzden ryzen almak zorundayım
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    önerilerinizi dikkate alarak türkiyeden indirim bekleyeceğim gibi duruyor 1400tlye inen olursa alacağım
  • 1430 TL.
    inventus
    AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz-4.2GHz, 35MB, 65W, 6/12, AM4, Wraith Stealth İşlemci - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10283

• Dün hepsiburada'dan aldım.Bi baktım bugün fiyatı artmış.İncephesapdaki fırsatı kaçırınca mecbur aldık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.