Şimdi Ara

R5 3600 BİOS VOLTAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim r5 3600 75 80 derecelere ulaştıgı için 4.2ghz hızında 1.1 voltaj vererek çalıştırıyorum bu değerler normalmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukerenakblk -- 15 Ağustos 2020; 9:58:7 >

• stok fan ise yuk altinda 75-80 normal. 200 tl civari kule tipi sogutucu alabilirsiniz 10-20 derece farkediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75-80 Stok fan ile bu yaz sıcağından kabul edilir dereceler bahsedilen voltaj ve frekans ile değerler aşağı düşecektir fakat elinizde ki çip bunu kaldırır mı bilmiyorum deneyip sonuçları paylaşabilirsiniz.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    2 Gundur 1.1 voltaj ile 4.20 ghz hızında kullanıyorum 10 15 derece fark etti ama bunun işlemciye bi zararı varmı bunu oğrenmek istiyorum yani düşük voltaj ile uzun sureli kullanmak zararlımıdır.?
  • farukerenakblk F kullanıcısına yanıt
    Gerekli testleri yapın herhangi bir kararsızlık yoksa bu şekilde kullanabilirsiniz hiç bir zararı yoktur.
  • Bf5 multiplayer 64 kişilik haritada ekran kartına göre 720p veya ekran kartı güçlü (gtx 1070ti ve 2060 6gb ve sorası yada amd de vega56 ve sonrası) ise 1080p medium ve high grafik ayarında 3-4 saat ara vermeden deneyin oyundan atmazsa genel olarak stabildir.

Bf5 için Dx11 modunda fature frame rendering ayarı açık olacak unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 15 Ağustos 2020; 12:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCCT de CPU 1400 mhz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.