Şimdi Ara

R5 3600 SOĞUTUCU TAVSİYESİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konularda çok bilgim yok yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Normalde burdan öneri almıstım fakat bütçeyi arttırdıgım için tekrar arayış içindeyim.
    İlk önce sistemim;

R5 3600.
    B450M S2H.
    G.Skill Ripjaws 2x8 3000MHz (kırmızı olandan.)
    RX 5700.
    Cooler Master MB520 RGB (önde 3, arkada 1 tane 12cm fan)

Bütçe olarak ise 400 TL.

Overclock düşünmüyorum sadece işlemciyi CPB açık kendi halinde ısınmadan kullanmak istiyorum. Birçok model baktım ama anakartıma ve RAM'lerim yüksek profil sanırım onlara çarpmadan kullanabileceğim ne var bilemedim. Daha uygun olursa daha iyi olur kasaya ekstra fan alma niyetim de var.

• Hocam aynı anakart aynı sistem bende de var stock fandan arctic freezer esport duoya geçiş yaptım oyunlarda 60-65 derece cpu sıcaklığı idle durumundaysa 35-45 arası oluyor idle çok düşük olmuyır fakat oyunlarda çok fazla yükselmiyor tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salih13254 S kullanıcısına yanıt
    Benim de aklımda o var hocam ama fiyatı çok yüseldi. Birde Xigmatek Windpower pro önerdiler ama inceleme bulamadım.
  • Hocam ben de aynı işlemci için yeni arctic freezer 34 esports duo aldım, çok güzel ürün şu an 431 lira artı kargoyla 440a alınabilir, 400 vermişken bence az daha ekleyip bu fanı kullanın derim, takdir sizin tabiki :)
    Edit:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143799814
    Görmediyseniz Windpower için yol gösterici olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 19 Haziran 2020; 10:41:52 >
  • Tek canlı modelini önerir misiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Soğucu cooler master ma410p tuf gaming birde tuf olmayan normal seri var aralarında ki tek fark sticker 😂 1.25V ile 4.40ghz de kullanıyorum oyunlarda 69 derece üstünü görmedim tavsiye ederim.

• Eve geçince incelemelerine bakıcam hocam ses olarak nasıl peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana yazdınız sanırım, tek fan alacaksanız şunu kaçırmayın
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144133100 arctic alırsanız almışken 2 fanlı alın derim, tek fanlısı hakkında yorum yapamam kullanmadım ama 2 fandan kötü olacağı kesin :)

• Evet hocam etiketlemeyi unutmuşum . Aslında çok güzel fırsat fakat görünüşünü hiç begenmiyorum hocam :S . Araştırma yaparken Darkın x124 leri x126 modelleri ve cooler masterın 212 fanlarını gördüm bunlar hakkında bir bilginiz var mı ? 300 Lira yada daha altına alabileceğim bir soğutucu benim için çok daha iyi ama derseniz ki Arctic bunlardan çok daha iyi biraz daha sık dışını arctic duo al o zaman onu almaya calısıcam

Hocam bu arada MSI frozer S nasıldır?
    Şimdi farkettim cevap sisteminde hata var etiketleme yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaeli1074141 -- 20 Haziran 2020; 11:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Tek canlı modelini önerir misiniz hocam?
    Tek fan ile çift arasında 2 derece oynuyor hocam.
    Tek fan olanı almıştım. Boşta 40 oyunda 80 dereceleri gören r5 2500 boşta 32 saatlerce oyun sonrası 55 dereceyi geçmedi.
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    Maalesef onlar hakkında bilgim yok hocam, çok araştırdım en öok arctic önerilmiş incelemesi de boldu, ram slotunu kapatmaması vs de önemli boyutu ufak diye düşünmeden aldım ben, siz de dediğiniz fanların ryzen 3600 ile incelemeleri cs varsa bakmanızı öneririm 😁

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel değerler hocam çift fanlısının fiyatı aşırı yükselmiş çünkü.

• AndOne kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam biraz daha araştırma yapiyim daha uygun bulamazsam arctic alıcam 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.