Şimdi Ara

r522 ati hd4650 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, r522 kullanıyorum ekran kartımda sorun var 5 dakika anca çalışıyo sonra ekran kartı hatası verıyo ve kapanıp uzun süre açılmıyor. şuan ekran kartını devredışı bıraktım oyle kullanıyorum düşük çözünürlükte. herhangi bir bilgisi olan var mı çözüm için ?

• Hata veriyorsa öncelikle sürücüyü kaldırıp samsung'un sitesinde destek bölümüne modelini gir ekran kartı sürücüsünü tekrar yükle.Isınma ne durumda hw monitör kurup denermisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Hata veriyorsa öncelikle sürücüyü kaldırıp samsung'un sitesinde destek bölümüne modelini gir ekran kartı sürücüsünü tekrar yükle.Isınma ne durumda hw monitör kurup denermisin.

denildiği gibi yaptım 60derecede şuan da iki kez hata verdi ekran gitti geldi saatin yanında ati ekran kartı hatadan kurtarıldı hatası aldım,
  • ekran kartının ve geriye kalan parçaları temizletmeni öneririm. aynı ürün var. 3.5 yılda 2 kere temizlettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

ekran kartının ve geriye kalan parçaları temizletmeni öneririm. aynı ürün var. 3.5 yılda 2 kere temizlettim.

Sizinkinin de kapanıp acilmadigi oluyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapanıyordu ve soğuyuncaya kadar açılmıyordu. ancak ağır oyunlarda oluyordu. sonra soğutucu ve biraz daha hafif oyunlarla işi çözdüm. tabiki temizlettikten sonra. sonuçta oyun bilgisayarı değil. fazla yüklenmemek lazım.
  • Benimki isinmaktan değil, 12saattr acmadim az önce açtım 5dk surmedi 2kez goruntu gitti geldi 3. De görüntü tamamen gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartını aşırı ısıda uzun süre fark etmeden kullandıysan lehimleri zarar görmüş olabilir,Soğukken çalışır bir anda ısındığında lehimler gevşediği an sıkıntı vermeye yine başlayabilir.İyi bir yerde baktırabilirsin merdiven altı yerlere gitme ekran kartını değişmeye durumunda berbat ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ekran kartını aşırı ısıda uzun süre fark etmeden kullandıysan lehimleri zarar görmüş olabilir,Soğukken çalışır bir anda ısındığında lehimler gevşediği an sıkıntı vermeye yine başlayabilir.İyi bir yerde baktırabilirsin merdiven altı yerlere gitme ekran kartını değişmeye durumunda berbat ederler.

teşekkür ederim samsung servis yolu göründü o zaman, iyi akşamlar :)
  • Manisa samsung servisine götürdüm anakart değiscek deyip 600l masraf cikardilar
  • ekran kartı anaakrta bileşik olduğu için değişmezler anakartı komple söküyorlar. fazla para demişler gitti gidiyor gibi sitelerde ucaza bulursun gidip bir leptop tamircisine taktırırsın.Gitti gidiyor sahibinden gibi sitelerde var uygun fiyatlara.
  • bugun alırken manisa servisteki bilgisayarı açan kişiyle konuştum, izmirdeymiş merkezleri ordaki ustaya sormuş izmirdeki adam tamir olur ama hemen yeniler arızayı o yüzden direk değiştirmek gerekir demiş o yüzden bana anakart değişimi deyip 600tl ücret çıkarmış, şuan arızalı bilgisayarı kullanıyorum açıldı ama 5 dk sonra yine arıza vermeye başladı bende hemen ati hd 4650yi devredışı bıraktım şuan öyle kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.